darekmielcz Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Moja przyszła żona już ma dosyć :-D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no moja czasami nazeka że co ja bym robił jakby nie to forum:polew: ale ja to zawsze uzasadniam że jakby nie forum to nieznałbym tylu fajnych ludzi których ona w sumie tez zna i lubi więc temat wyczerpany...do nastepnego razu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 moja kobitka tez gada... ze bog wie ile ja tu czasu spedzam i sam nie wiem czego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekmielcz Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 moja mi mówi że po co szukam nowych części jak i tak już nie wyraża z o zgody na kolejne mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Trzeba było iść na księdza i nie byłoby problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Trzeba było iść na księdza i nie byłoby problemu Się Prezesie będziesz śmiał jak cię zaczną kosztami rozwodów obciążać i uznawać za współwinnego rozpadu małżeństwa lekko nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIUS Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 moja dziewczyna też mi skrzeczy że ciągle forum a4 klub to ja w tedy mówię dobra to będę siedział na ro ksie "D i cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 macie problemy a moj masz jeszcze nic nie mowie ze tyle na forum siedze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makiGS Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ...a moj masz jeszcze... co Twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 kuzwa no znowu tak to jest jak sie pisze z tel moj małżonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekmielcz Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ja to bym sie cieszył jak by moja żona tak jak ty Edyta tu siedziała i szukała co by tu jeszcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 wiesz ja szukam do audi on do dafa kazde z nas ma swoja pasje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 moja dziewczyna też mi skrzeczy że ciągle forum a4 klub to ja w tedy mówię dobra to będę siedział na ro ksie "D i cisza podobny przypadek... potwierdzam dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hatek Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 U mnie tak samo słychać że ciągle tylko to forum:facepalm: co zrobić aud:banan:i to audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapelastik Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A ja nie mam żony więc mi nie marudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 moja dziewczyna też mi skrzeczy że ciągle forum a4 klub to ja w tedy mówię dobra to będę siedział na ro ksie "D i cisza podobny przypadek... potwierdzam dziala he he dobre Tylko od żony to po łbie za taki tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 też to mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekmielcz Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Tylko od żony to po łbie za taki tekst hehe nie ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi