Damian Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Doradzę Wam coś.. jak Wasze żony marudzą o forum to i m powiedzcie, że jak chłop nie ma swojego zainteresowania to na inne kobity zacznie chodzić Sprawdziłem to i zonk. Bo zupa była za słona Moja też miała problem ale po 6 latach walki jej przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomx Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 a najlepszy tekst" kochasz bardziej ten samochod niz mnie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 moja miała straszny problem:kwasny: juz nie jest moja zoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 I czy teraz kogoś zdziwi definicja... Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 a najlepszy tekst" kochasz bardziej ten samochod niz mnie' He przez ostatni tydzień słyszę i czytam to codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 I czy teraz kogoś zdziwi definicja... Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu Bardzo Ci współczuję jak masz kobietę tylko od tego... ja tam nie mam problemów.. moja nawet nosi koszulkę A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 I czy teraz kogoś zdziwi definicja... Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu Bardzo Ci współczuję jak masz kobietę tylko od tego... ja tam nie mam problemów.. moja nawet nosi koszulkę A4 no i tak powinno byc jak pomagam mojemu przy dafie a moj mi przy nunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hornet wyluzuj, moja była na wielu zlotach, ostatnio pochwaliła zakup felg, itp. Kwestia dobrego przekonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Moja Żonka jak ma czas to i dłubnie ze mną przy autku...a jak potrzebuję pomocy, to..."zawsze mi służy pomocną dłonią":wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hornet wyluzuj, moja była na wielu zlotach, ostatnio pochwaliła zakup felg, itp. Kwestia dobrego przekonania luźna guma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 i po co ten wątek...? żadna baba nie zrozumie, że jak facet coś musi - to po prostu musi i ch*j. musi to na rusi a w polsze jak kto chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mój argument jest taki. Wczoraj naprawiłem hamulce dzięki pomocy forum. Zaoszczędziłem tyle i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ahahaha dobry temat:grin: moja ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A co to jest tak "ro ksia "D"? Wybaczcie, nie mam żony to nie wiem:decayed: hahaha wejdź na stronę roksa i obejrzyj sobie:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A co to jest tak "ro ksia "D"? Wybaczcie, nie mam żony to nie wiem Właśnie dlatego, że nie masz żony to powinieneś wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Doradzę Wam coś.. jak Wasze żony marudzą o forum to i m powiedzcie, że jak chłop nie ma swojego zainteresowania to na inne kobity zacznie chodzić swięte słowa a że mi do dłba nie padło ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- A co to jest tak "ro ksia "D"? Wybaczcie, nie mam żony to nie wiem Właśnie dlatego, że nie masz żony to powinieneś wiedzieć dokładnie tym bardziej skorzystaj , zamiast tego ja wolę kasę dać na audi 0000 ---------- Post dopisany 21-10-2013 at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2013 at 10:45 ---------- A ja kiedyś zapomniałem że się z dziewczyną umówiłem bo akurat kumpel z vagiem przyjechał i mówi albo dziś podpinam albo nie wiem kiedy bo za dużo roboty,wybór był prosty dziewczyna musiała poczekać wygrało hahaha ty to jesteś gość , fajny ten twój opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 żony już spia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 żony już spia:wink: a moja nadal marudzi i nie może usnąc:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 perfekcyjna niech zobaczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A ja pracuje z żoną na zmiany i widzimy się tylko 7 godzin na 24 wiec mam spokój bo ją bardziej interesuje jak je efektywnie wykorzystać jak dzieciak do szkoły wyjdzie drugi zasnie i akurat mamy chwile dla siebie. ;-) No chyba że bym wtedy przy kompie usiadł to by mi chyba mopa zamontowała na grzbiecie. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi