sebul Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Mam gdzienigdzie lekko zabrudzona moze nie podstufitke, ale okolice, czym to moge sobie wyczyscic aby nie zniszczyc tkaniny ? Nie jest to bardzo brudne, ale lekko jest i chcialbym miec to czysciutkie
tomcrack27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 ja vanischem gabka lekko chropowata umylem cala i byla czusciutka
sebul Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 A sciagales ja czy czysciles w aucie ?
tomcrack27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 czyscilem w aucie,nie chcialo by mi sie zdejmowac calej podsufitki
Homer Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 dużo roboty jest ze sciąganiem, lepiej w aucie na spokojnie
sebul Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 A macie poradnik jak ja sciagnac ? bo na forum szukalem i nikt nic konretnego nie dal, a chcialbym sie przy okazji dostac do wzmacniacza antenowego bo radio mi mega slabo zbiera, a mam sedana.
marcin78 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 A macie poradnik jak ja sciagnac ? bo na forum szukalem i nikt nic konretnego nie dal, a chcialbym sie przy okazji dostac do wzmacniacza antenowego bo radio mi mega slabo zbiera, a mam sedana. wzmacniacz antenowy jest w podsufitce z tyłu, nie trzeba zdejmować całej tylko jej małą częsc nad głową pasażera tył.
kruper Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 bez sensu zdejmowanie calej podsufitki, mozna to zrobic bez problemu bez demontarzu.
Kali S4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 ponoć pieluchą tetrową się dobrze czyści sufit,ważne żeby mocno nie moczyć
darekmielcz Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 vanisch pianka w sprayu gąbka ale najlepiej latem kiedy jest ciepło bo jak nie wyschnie to ci plamy wyjda no chyba ze masz grzany garaż
Sherlock Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 tak samo czyściłem vanischem . Efekt zadowalający:naughty: Tylko pora roku mało odpowiednia. Chyba że masz jakiś garaż i termowentylator.
Reggi Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Tylko uważaj bo jak przemoczysz sufit to materiał spadnie Ci na bańkę podczas jazdy
pakotomasz Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Właśnie miałem o to pytać czy nic się nie rozklei podczas mycia podsufitki? Kiedyś w Golfie 3 umyłem podsufitkę, a rano jak przyszedłem to wszystko wisiało, bo się odkleił materiał od gąbki, myślałem, ze się załamię
Reggi Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Dokładnie tak jak piszesz. Ta gąbeczka która jest podbitką materiału podsufitkowego jest delikatna..wiadomo, że te auta mają już parę lat i jak się to przemoczy to pomacha latający dywan nad głową A zrobić sufit do B6 to przesrana robota
pakotomasz Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Tego się obawiam. Mam niewielką plamę na podsufitce, nie rzuca się zbytnio w oczy, ale w ja o niej wiem i mnie wkurza:kwasny: Wolę jednak tego nie ruszać, żeby jeszcze większego problemu nie narobić.
Sherlock Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Trzeba czyszcić delikatnie samą pianą. Unikać zbytniego namoczenia materiału.
edekxp Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja prałem odkurzaczem piorącym i nic się nie odkleiło, ale wiadomo odkurzacz zaraz wciąga wodę Wysłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Jak nie przemoczyłeś sufitu do płyty to nie miało się co odklejać
audiaudi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 przy wymianie wzmaka antenowego, wyczyściłem tylna listwę tą co go zasłania, niby wyschło dobrze a za jakiś czas materiał zaczął odchodzić no i trzeba było szukać drugiej
sebul Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 A macie poradnik jak ja sciagnac ? bo na forum szukalem i nikt nic konretnego nie dal, a chcialbym sie przy okazji dostac do wzmacniacza antenowego bo radio mi mega slabo zbiera, a mam sedana. wzmacniacz antenowy jest w podsufitce z tyłu, nie trzeba zdejmować całej tylko jej małą częsc nad głową pasażera tył. To jak to zdjac ? Co i gdzie i jak odczepic by nic nie polamac i nie poniszczyc ?
Rekomendowane odpowiedzi