Opublikowano 29 Marca 201214 l Zapomniałem.... teraz numer strony ależy od ilości wyświetlanych postów ustawionych indywidualnie.... ja mam pewnie sporo więcej niż Ty ;p to jakieś 2/3/4 strony wstecz ;p
Opublikowano 29 Marca 201214 l Autor Swoją drogą nie dziwię się temu zającowi... w końcu bronił swego terytorium i zajęczycy jak zobaczył dorodniejszego szaraka no to wybronił:polew: U mnie takie straty u niego nieco lepiej bo tylko paczył :polew:
Opublikowano 30 Marca 201214 l Swoją drogą nie dziwię się temu zającowi... w końcu bronił swego terytorium i zajęczycy jak zobaczył dorodniejszego szaraka no to wybronił:polew: U mnie takie straty http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/2012-03-25-109.jpg u niego nieco lepiej bo tylko paczył http://republika.pl/blog_jl_3261277/5112921/sz/zajac.jpg :polew: co on paczy... no to co Kowi, malowanie zderzaka? będzie okazja żeby spasować tą szparę u Ciebie ja ostatnio mniej więcej 2-3 razy w tygodniu o włos unikam starcia z sarnami... wiosna przyszła i zaczęły wychodzić z lasów
Opublikowano 30 Marca 201214 l Autor Zając/3аяц do Kowi87 "Ну, погоди!" – Nu, pogodi! http://s18.postimage.org/jgw73gmvp/800px_Soviet_Union_stamp_1988_CPA_5918.jpg ---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:48 ---------- A co do malowania zderzak to dobrze, moze wkońcu bede miał własciwy odcień
Opublikowano 30 Marca 201214 l Kowi zrób maszynkę to wypożyczysz mi za drobną opłatą bo mi się nie chce robić
Opublikowano 30 Marca 201214 l Autor jest, przynajmniej jedno obejdzie sie bez malowania tylko teraz walka ze spręzynka najgorsza:facepalm: ---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 14:38 ---------- Jak by ktos wiedział o szaraku na czesci to podrzućcie linka, bo tak myśle czy moze lepiej błotnik kupić niz go klepać
Opublikowano 30 Marca 201214 l Autor Co chcesz zrobić w stickerbomb? Nic, za dużo tego w okolicy:wink: ---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:21 ---------- Co chcesz zrobić w stickerbomb? Nic, za dużo tego w okolicy:wink: stikersy to naklejki, wszystko wycinane na ploterze, żadne sticker bomby:decayed:
Opublikowano 30 Marca 201214 l Aa.. myślałem, że powycinasz naklejki i sam sobie zrobisz stickerbomb, zamiast folii
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Autor Dobra czas uaktualnić Lusterko od angola załozone Oleje i filtry kupione graty czekające na załozenie - lewy halogen z ramka dzieki krycha:thumbup1: - rozpórka A6 po roku leżakowania 2 komplet progów kupiony:decayed: Kolorek idealnie spasował Wizyta u blacharza/lakiernika na koniec polerka mechaniczna całosci:decayed: Najgorsze jest to że nie znalazłem maszynki do nadkoli:facepalm:
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l duzo te nadkola chcesz wypchnac? w ostatecznosci skoro auto idzie do lakiernika to sa bardziej drastyczne sposoby które moze przyniosa efekt
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Autor duzo te nadkola chcesz wypchnac? w ostatecznosci skoro auto idzie do lakiernika to sa bardziej drastyczne sposoby które moze przyniosa efekt tak wiem, ale niechce malować błotników w całosci, mam tylko jeden do ogarniecia ale bedzie cieniowanie i lakierownie całego błotnika, chciałbym przed tym ogarnac temat błotników pokaze magikowi pare zdjec tej maszynki moze cos wystruga przez dzień, bo rozcinanie i zaspawywanie mnie nie pociesza
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l nie mówie o nacicaniu i zaspawywaniu..bardziej mi chodziło o cos takiego
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l młotek i jazda, dzisiaj w mk3 próbowałem rurkami, bejsbolem i innymi gównami, nic tak się nie sprawdza jak porządne zaklepanie młotkiem
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Autor Widziałem ten sposób, ale mam mieszane uczucia, przód jako tako, ale tyłu tym nie zrobie bo rura zawadzi o wachacz prawdopodobnie:facepalm: pozatym nie mam jeszcze gwintu wiec trzeba jakaś Fi70 włozyc:decayed:
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l po co fi 70??? wsadzisz kilku kolegów z abs-em i po sprawie autko siadzie lepiej niz na gwincie;P no to niech Ci wyspawa ktos ..z tego co widze to zaden problem...kawałem ceownika , pret z gwintem , pokretło ...rolka na łozysku , mocowanie najlepiej na rozstaw śrób ...