Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
ten błotnik to w choooj jaśniejszy:decayed:

wiem :facepalm: jak pisałem wczęsniej, moze zrobie na nim odcinke w połowie i ścieniuje sie:whistling: jeszcze ranty błotników mi zostały do zagiecia, nie wpadł ktoś w posiadanie maszynki ostatnio:slina:

---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

tak paczę na te progi i jakoś nie jestem przekonany:eusathink:

trochę widać te alu wstawki na progach, poza tym pewnie cały czas będą upierdolone jak stół u Durczoka:kwasny:

tam sa przyłozone, po przyklejeniu na klej do szyb bedą zlicowane z tą listwą progową, więc nie bedzie tego widać:wink:

będzie tak

img0573gw.jpg

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ten błotnik to w choooj jaśniejszy:decayed:

wiem :facepalm: jak pisałem wczęsniej, moze zrobie na nim odcinke w połowie i ścieniuje sie:whistling: jeszcze ranty błotników mi zostały do zagiecia, nie wpadł ktoś w posiadanie maszynki ostatnio:slina:

Też byłbym chętny na tego szpeja:wink:

Opublikowano

Szybki też będziesz ściemniał?;> Bo fajnie wygląda na tym zdjęciu.

Opublikowano

dolne listwy drzwiowe masz na handel czy po zdjeciu smietnik ?

Opublikowano
  • Autor
Szybki też będziesz ściemniał?;> Bo fajnie wygląda na tym zdjęciu.

Moze kiedyś:wink: póki co nie mam parcia i funduszy

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

dolne listwy drzwiowe masz na handel czy po zdjeciu smietnik ?

będą na handel jak ogarne z nich lakier:wink: póki co są prawie na sprzedaż

---------- Post dopisany 26-05-2012 at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2012 at 21:16 ----------

Dzień kolejny...

L.jpg

Pomalowałem sobie dolot chromem:decayed: od razu lepiej to wygląda niz wczesniej

Zderzak pomalowany i w końcu nie rózni sie kolorem tak jak po poprzednim malowaniu:kox:

K.jpg

Dzisiaj jeszcze wpadną progi na auto i kompletna polerka, niestety zawiechy nie załozyłem:facepalm:

Ten syf na coolerze to przez niedokrecenie jednej opaski po ostatniej naprawie, przykład dla tych którzy buduja dolot z sylikonów i opasek:thumbdown: lepiej jak najmniej tego ustrojstwa

Opublikowano

niezła dziupla:kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Noi temat blacharki skończony:whistling:

P.jpg

O.jpg

S.jpg

Tak to wygląda z bliska, gdyby nie to że plastik progów to PUR, było by dokładniej sklejone

N.jpg

6564db16.jpg

M.jpg

Dlaczego dociąłem do krawedzi listwy, ponieważ inaczej była by większa szczelina niz jest przy zejsciu z błotnikiem:whistling:

Noi rarytas

R.jpg

Jeszcze tylna kanapa:whistling: i podpięcie elektryki foteli:facepalm:

Opublikowano

Fotele sa mega za***iste:kox::kox: , progi tez spoko wyszły:thumbup1: A gwint juz założyłes??

Opublikowano
  • Autor
A gwint juz założyłes??

nie:facepalm: tak sobie chciałem skrócić i robić po znajomosci, bo tam gdzie zwykle robiłem musiałem czekac 2tyg, a co do czego gdybym sie zapisał jak człowiek miałbym dzień przed malowaniem to na aucie:facepalm: ale człowiek chciał przyśpieszyć, tak przyspieszył:wallbash:

Opublikowano

kowi a ty masz ten gwint czy nie masz? czy dopiero czekasz w jakieś dziwnej kolejce ?

Opublikowano
  • Autor
kowi a ty masz ten gwint czy nie masz? czy dopiero czekasz w jakieś dziwnej kolejce ?

gwint od miesiaca siedzi w bagazniku:facepalm: w tym tygodniu moze uda mi sie wcisnac do tego znajomego wkońcu, ma normalny warsztatowy podnośnik to powinno szybko to sie zrobić

Opublikowano
A gwint juz założyłes??

nie:facepalm: tak sobie chciałem skrócić i robić po znajomosci, bo tam gdzie zwykle robiłem musiałem czekac 2tyg, a co do czego gdybym sie zapisał jak człowiek miałbym dzień przed malowaniem to na aucie:facepalm: ale człowiek chciał przyśpieszyć, tak przyspieszył:wallbash:

Tak bywa tez jak bym uslyszal 2tyg to bym sie nie zapisywal:facepalm: mi sie moze w czwartek uda zalozyc to dam znac jak sie sprawuje, a moze ktos juz jezdzi na nim w b5??

Opublikowano

Fotele za***iste :slina: fajnie to wyszło poskładane do kupy,jak jeszcze gleba wpadnie to już będzie total kox :kox:

Opublikowano

recarosy bajka:kox: progi też w miarę ok, oprócz tego łączenia przy przednim błotniku - trochę drutem zajeżdża:tongue4:

no i hak rzecz jasna - klasyka gatunku:banan::kox::decayed:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Tak bywa tez jak bym uslyszal 2tyg to bym sie nie zapisywal:facepalm: mi sie moze w czwartek uda zalozyc to dam znac jak sie sprawuje, a moze ktos juz jezdzi na nim w b5??

a jak poszukiwania koła?:naughty:

Opublikowano
  • Autor

no gdybym wiedział że ten plastik to to dziadostwo, to bym sie przygotował wczęsniej i kupił spoiwo do tego, a tak nie było czasu :kwasny: ale nie jest źle na żywo, w tygodniu jak to auto doprowadze do stanu używalnosci w środku to zrobie sesyjke

a hak..

hak to mój znak rozpoznawczy:grin::grin::kox:

Opublikowano

Na allegro nic nie ma jak narazie, jedyna opcja to porshaki ze złomka:naughty:

Opublikowano

Ładna audi kowi :wink:

Opublikowano

gratki modów:banan:

Opublikowano

Hak robi robote:slina::slina::slina: