Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze jest :wink: Chcesz zaślepkę na wycieraczkę? Gadaj za w czasu puki w PL jestem :wink:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ale niechce auta pozbawic haku, hak mam fabryczny na kluczyk, ale zamek do niego jest tak zajechany syfem ze nie da rady tego ruszyć, wiec chyba tylko dewastacja zostaje, a taki hak to swoje widze kosztuje:wink:

---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

Bardzo dobrze jest :wink: Chcesz zaślepkę na wycieraczkę? Gadaj za w czasu puki w PL jestem :wink:

a to masz jakieś specjalne? bo na alegro widze tego jest

Opublikowano

Już trochę osób na forum na nich śmiga :naughty: Gumowa zaślepka idealnie wchodzi w dziurę po wycieraczce a z drugiej strony klejem na gorąco zrobiłem i trzyma się jak ta lala :wink:

Opublikowano
ale niechce auta pozbawic haku, hak mam fabryczny na kluczyk, ale zamek do niego jest tak zajechany syfem ze nie da rady tego ruszyć, wiec chyba tylko dewastacja zostaje, a taki hak to swoje widze kosztuje:wink:

nie doczysci tego jakoś? szkoda bo pozatym hakiem to jest sztosik:wink:

Opublikowano
  • Autor

nie ma bata, chyba tylko rozwiert zamku, to jak cementem za***ane:facepalm:

Opublikowano

Ja wytargalem cały z ramą, i jestsem 30 Kg do przodu :naughty:

Opublikowano
Ja wytargalem cały z ramą, i jestsem 30 Kg do przodu :naughty:

No własnie, przecież można całe mocowanie wyciągnąć...

Opublikowano
  • Autor

a jeśli od czasu hak jest potrzebny to co bede to wszystko montował?

:facepalm:

Opublikowano

to sobie dostawczaka wynajmiesz albo w ojca furę wsadzisz :facepalm: albo wymyśl coś innego, box na dach, albo kup sobie astrę kombi za 2 tysie albo ....

Opublikowano

Jak juz tak bardzo zalezy Ci na haku, to bym go wytargal z ramą, wrzucil na stól i tak dlugo meczył naftą, czy WD40 aż draństwo pozwoli sie przekręcić...:wink: Bo na aucie to nie ma co sie wk#$wiać z taka robotą...

A jak coś to pamiętaj, że jak wytargasz belke od haku to nie ma do czego zderzaka przykręcić:kox:

Opublikowano

Cieszę się ze podoba wam się efekt mojej pracy. Co do kierunków. Da się je zrobić w tym samym stylu, ale prawdę mówiąc kierunku słabo wyglądają z tego względu że klosz jest bardziej przezroczysty. I widać że jest to grzebane. Gdzie przy pozycji / stop nie ma tego. Bo w tej części lampy klosz jest podwójny.

Opublikowano
w sumie teraz to mi nawet nie działa ta wycieraczka to moze i bym ja wykręcił, niby ramie kupiłem od polo, ale jeszcze nie zamontowałem:facepalm:

a z hakiem znacie historie, tak wiec zostaje tak jak jest, nie bede go odcinał szlifierka:facepalm:

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

fajnie wyszło, mogłeś jeszcze ruszyc autem zeby zobaczyć jak to pod różnymi kątami świeci

Opublikowano
  • Autor

jak to w ledach pod kątami prawie nie widać:wink: ale ogólnie jest dobrze widoczne, teraz czekać do przegladu, niech bedzie tylko pytanie a co to za lampy, heheh mało występujący egzeplarz montowany tylko w RS4 fabrycznie, tak jak z bixenonem sie tłumacze:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
jak to w ledach pod kątami prawie nie widać:wink: ale ogólnie jest dobrze widoczne, teraz czekać do przegladu, niech bedzie tylko pytanie a co to za lampy, heheh mało występujący egzeplarz montowany tylko w RS4 fabrycznie, tak jak z bixenonem sie tłumacze:polew::polew::polew::polew::polew:
najgorzej jak rsa mieli na przeglądzie kiedyś:grin:
Opublikowano

Uparliście się tego haka :decayed:

Ja w sumie przyczep Volvo nie będę targał, a hak tak kontuje, z racji, że wszystkie delikatne uderzenia przyjmuje i śladu na zderzaku nie ma :wink:

P.S W dniu sprzedaży taty byłego samochodu przy przejściu ja się zatrzymałem, koleś za mną nie, u mnie było widać tylko, że kapturek na haku jest pognieciony, a koleś już nie odjechał, bo przebił chłodnice :facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Trzeba cos wrzucić po zlocie:naughty:

tak wiec zanim dojechałem na zlot miałem przez własną głupote rowowanie:facepalm: szczęscie w nieszczęściu ze w sumie to nic nie rozwlaiłem, straty to pęknieta dokładka, wypiety zderzak noi nieszczelna klima

20130731_161431_zpsb7de6841.jpg

Naprawiłem dolot

20130731_161417_zps600288ea.jpg

Noi pojechalismy z ryjem wujem chełmem na wycieczke w polske..

20130804_133444_zps51d0f0dc.jpg534236_509177769152065_891474399_n.jpg

Dojechalismy do celu

20130802_143223_zps6d347a8f.jpg1094848_560923913972263_2013174485_n.jpg

Powrót miło mnie zaskoczył...

20130805_102850_zps7746c76a.jpg

dystans jak widac na pełnym baku, spalanie 5,7, jazda w sumie PSJ bo 2000-2500obr, czyli bardzo spokojnie 80-140km/h raz mnie tylko poniosło juz w swoich terenach do 200 dobiłem:naughty:

ogólnie jazda na jakieś tam glebie nie straszna, jak jest źle to srodkiem :decayed:

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

dwa cleany:grin:

601349_509922702410905_2111571763_n.jpg

DSC08637_zps276b709b.jpg

Opublikowano

jest kox andzeju :kox:

Opublikowano
  • Autor

Z racji tego że poraz kolejny musze zderzak malowac(klar odszedł po srodowym incydencie), dokładka i wnęka rej zostana zaspawane, jeszcze niewiem co ja zrobie z rejką:facepalm:

Przy okazji maska pójdzie do malowania:whistling:

Opublikowano

Prawidłowo ;-) Też mam to w planach ale najpierwej inne rzeczy ;-)

Tablice może lepiej sobie załatw kwadratową i przymocuj do kratki przy halo ?

Opublikowano

Andrzeju ryju szykuj aparat - gwint prawie zamontowany:decayed: