Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Kowi87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

no że chociaż nagwintowali te otwory i wkręcili po prostu śrubki dla ozdoby:grin:

Tak ludzie robią, ale komplet nowych śrubek bbs rs to koszt 600zł:facepalm: A imitacje kiedyś widziałęm 160 śrubek za prawie 300zł:whistling:

Ja Ciebie Piotrek podziwiam ze masz jeszcze chcec rezac i za głupi portfel tez :grin: ja juz nie mam serca :kwasny:

Ja Ciebie Piotrek podziwiam ze masz jeszcze chcec rezac i za głupi portfel tez :grin: ja juz nie mam serca :kwasny:

przecież nie kupie sobie B6:polew: ten gruchot dobrze jeżdzi to po co mam go zmieniać, co bym nie kupił to i tak bede zaraz czytał szukał głupiał, przebierał przekładał, tak wiec sobie tego parcha zrobie tak by był inny od wszystkich:decayed: wujek za rok moge Ci go pogonić, jak mnie nie najdzie na cos głupiego:facepalm:

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ----------

Ładnie odczyścić, wypiaskować i montaż :) Duży będzie koszt montażu ??

to cos nie jest P&P, leci do devastation, wyjmuje z niego torsena i montuje w dyfrze od B5:wink:

No tak zapomniałem dodać słowa "przeróbka". Devastation chyba zapoczątkował ten dziewiczy rejs o ile ktoś poza PL już się w to nie bawił.

co to daje?

No tak zapomniałem dodać słowa "przeróbka". Devastation chyba zapoczątkował ten dziewiczy rejs o ile ktoś poza PL już się w to nie bawił.

robili robili juz dawno:wink: tylko u nas na forum bida była

:kox:

szkoda że za zbiorniczek wyrównawczy tak dużo :kwasny: może jak byśmy wzięli więcej sztuk było by taniej :decayed:

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

co to daje?

właśnie ? :eusathink:

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

tez muszę kupić do b2, ale cena korka na zbiorniczek wyrównawczy zabija :shock3:

wiela?

GETem : Korek zbiornika wyrwnawczego cieczy Audi R8 420121321