Rafal_ Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Co to za przyciski masz na tym małym dekorze? pewnie jakieś superekstarawyczesanefunkcje
Kowi87 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Co to za przyciski masz na tym małym dekorze? pewnie jakieś superekstarawyczesanefunkcje no coś w ten deseń narazie nie podłaczone jeszcze
Kowi87 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 kowi Frampol zaliczasz w lipcu?? Raczej tak, w sobote, bo niedziele klepie na ciechanów
peacenotwar Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wreszcie obadana a4 na żywo i jest elegancko
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) no to może spijemy jakąś piane podstawa Wreszcie obadana a4 na żywo i jest elegancko dobry zlocik był Myjnia parowa też dawała rade teraz następny zlot to Frampol/Ciechanów w jeden weekend Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Kowi87
ryba85 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 co ty masz w lewym(stojac przed autem) górnym rogu szyby?
jacca90 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kowi jak malowaleś elementy swojej SUKI to udalo ci sie uzyskac ten "zakurz" ktory widac w cienu tak jak fabryka to zrobila czy moze tylko u mnie to widac?
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kowi jak malowaleś elementy swojej SUKI to udalo ci sie uzyskac ten "zakurz" ktory widac w cienu tak jak fabryka to zrobila czy moze tylko u mnie to widac? Nie wiem o co Ci chodzi dokładnie? pokaż fotke co ty masz w lewym(stojac przed autem) górnym rogu szyby? gsm
jacca90 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kowi jak malowaleś elementy swojej SUKI to udalo ci sie uzyskac ten "zakurz" ktory widac w cienu tak jak fabryka to zrobila czy moze tylko u mnie to widac? Nie wiem o co Ci chodzi dokładnie? pokaż fotke chodzi o nieregularny kolor który widać tylko w cieniu bo w sloncu na pierwszy plan wychodzi perla jak uda mi sie to zlapac na zdjeciu to wrzuce Na tym zdj trochę to widać jestem synem lakiernika wiec od razu to widzę ale jak zapytałem żony czy to widzi to powiedziała ze tak więc jednak to widać Jak dobierales lakier to ile ci wyszło perły?
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem ile czego wyszło, zwyczajnie pojechałem dobrac na kartki przykładane do lakieru, kod odcieniu LY7L F1488 ALT 6 Du point Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Kowi87
jacca90 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie wiem ile czego wyszło, zwyczajnie pojechałem dobrac na kartki przykładane do lakieru, kod odcieniu LY7L F1488 ALT 6 Du point miales cale auto malowane czy tylko jakies elementy? i czy widzisz ten "zakurz" na tym zdj czy nie bardzo?
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chodzi Ci o mieniace sie odcienie? Moje auto było w wielu miejscach juz malowane, być moze niedługo będe je całe malował, ale chyba w inny kolor niz obecny
jacca90 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chodzi Ci o mieniace sie odcienie? Moje auto było w wielu miejscach juz malowane, być moze niedługo będe je całe malował, ale chyba w inny kolor niz obecny bardziej to wyglada jak smugi jakby lakier byl jasnieszy ciemnieszy itd. malowalem juz maske i niestety nie udalo sie uzyskac takiego efektu ;/ w pelnym sloncu jest super ale w cieniu juz nie bo tylko wtedy to widac. a niedlugo bede malowac klape i sie zastatnawiam czy w ogole da sie uzyskac taki efekt jak fabrycznie...
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 FUNK juz operuje światłami dziennymi
Kowi87 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 kowi ty sprzedajesz te koła? srebrne sprzedałem
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Kowi nie wiem czy wiesz ale muszę Ci przykrością poinformować źe masz piękną sukę
Rekomendowane odpowiedzi