wesz82 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Sluchaj ja bym dal przekaznik i wyl postoje jak wl bi
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Nie nie, bardzo fajny efekt jest z daleka, biled ma temperature min 5K, ta żółć go łagodzi, poza tym fajnie potęguje efekt malowania. Tak miało być i tak zostanie
fafnasty Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Nie nie, bardzo fajny efekt jest z daleka, biled ma temperature min 5K, ta żółć go łagodzi, poza tym fajnie potęguje efekt malowania. Tak miało być i tak zostanie:wink:Dokładnie fajnie podswietla złoty
mech15 Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Kowi, ale dlaczego nie rozciągnąłeś złota na kierunek? Jaki był powód?
kaFFFar Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 55 minut temu, mech15 napisał: Kowi, ale dlaczego nie rozciągnąłeś złota na kierunek? Jaki był powód? A wiesz jak to wszytko jest zbudowane? To się nie łączy kolejne koszta a później nowy chrom malować na czarno, bo całe chromowane to chyba przesada a tak jak kowi zrobił jest petarda
mech15 Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Spoko, nie wiedziałem że to podzielone jest w środku. Bardziej myślałem że może chodzi o końcowy kolor kierunku, że się ktoś będzie przypieprzał...
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 Jak by kierunek był złoty to lampy były by złote, a ja nie chciałem zbyt jasnych lamp Dzisiaj porównywałem z bixem tiguana, led jest mocniejszy, ale czy świeci lepiej, niewiem tiguan jest wyzszy i wydaje sie szerzej w wiazce światła, ale musze jeszcze pokombinować z ustawieniem lamp.
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 Na spontanie pojechałem na MajóVWke lubelską jako turysta, skończyłem jako zlotowicz
Houdini Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Miło było poznać i pogadać na żywo [emoji6]
Theooo Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Troche mi tu ten zderzak nie pasuje. Ale reszta na plus !
enczu Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Troche mi tu ten zderzak nie pasuje. Ale reszta na plus !Co jest nie tak ze zderzakiem procz brak kratek? ?Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Theooo Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Bardziej mi sie tu widzi od S4! Każdy ma swój gust
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 7 godzin temu, Houdini napisał: Miło było poznać i pogadać na żywo Do następnego zlotu
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Radio zamontowane, troche było roboty aby wyprowadzić te wszystkie kable dodatkowe, ale udało sie oogarnać wszystkie opcje. Kamera cofania zamontowana w miejscu podświetlenia tablicy. Sygnał RCA zrobiony po WIFI, obeszło sie bez ciągnięcia kabla przez całe auto. Startuje po zapiecie wstecznego, wymagało to czytania instrukcji do radia... Kamerka była prawie P&P, drobne rozwiercenie rozstawu i wszystko pasuje. Dla przedniej kamerki okablowanie już wyprowadzone, zostało przeciagnać przez ECU i zamocować kamerke, z tym że chyba kupiłem model gdzie nie mozna przestawić odbicia lustrzanego na normalny pogląd, tak wiec będzie zmiana chyba. Obeszło sie bez montazu controlera kamer, radio ma wyjscie na kamerke i drugie wejscie video in, wiec nie będziemy kombinować. Działa po przycisku, kiedy bedzie potrzebny widok z przodu to sie włączy ręcznie. W miedzyczasie auto przestało odpalać, ale juz wszystko gra i trąbi, btw. mam dwa klaksony podłaczone od niedawna, sama radośc trąbić Po wszystkim tak sie prezentuje Od radia wyprowadzone są kable 2x USB i 1x AUX. Będą zamontowane na stałe pod podłokietnikiem. Ramka jest popękana, ogólnie musze zrobić nową Ze strat, rozwaliłem dekor z przyciskami, materiał podsufitki sie odkleił, noi sie zaczeło... Materiał na podsufitke juz kupiony Słupki będą czarne Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Kowi87
Rekomendowane odpowiedzi