Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja to widze tak

jakies kultowe kolo w srodku krata duza gleba i chlapacze :naughty:

chlapacze sprzedałem ;(

koło jedno cały czas mam na oku, ale jednej sztuki brak :wallbash:

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja to widze tak

jakies kultowe kolo w srodku krata duza gleba i chlapacze :naughty:

chlapacze sprzedałem ;(

koło jedno cały czas mam na oku, ale jednej sztuki brak :wallbash:

dwaj chlapacze z powrotem tak żeby na gwincie tarły o glebę :kox::decayed:
Opublikowano

juz mialem hydrografike szukac na ramke ale pomysl z sticker bomb o niebo lepszy :naughty:

Opublikowano

Kowi znalazłem Ci fajne 18 z dobrymi parametrami :naughty:

Opublikowano

Kowi znalazłem Ci fajne 18 z dobrymi parametrami :naughty:

dawaj je na pw :decayed: narazie i tak nic nie będzie odbudowuje sie po środowej szarży alegrowej :polew:

Opublikowano

Tutaj wrzucę :

fxtq4n.jpg

Opublikowano

Tutaj wrzucę :

fxtq4n.jpg

kurfa 4 inne nie wiesz ze do Q potrzeba 4 takich samych :wallbash: no ale tym razem zaryzykuje moze dyfer zadziała :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Już nie wybrzydzaj, mają fajne ET.

Opublikowano

Tutaj wrzucę :

fxtq4n.jpg

dużo gumy na nich, Kowi, bierz ;-)

Opublikowano

To nie guma tylko silikon :polew:

Opublikowano

TA czyli to samo co FK, MTS?

tak :wink4:

Opublikowano

nie wiem co myślec o tym zawiasie sprzedaje sie dosc długo ,a teraz cena spadła o połowe ceny :naughty:

Za tą cenę bym się nie zastanawiał a jak się trafi jakiś lepszy to zmienisz :mysli: A tak będziesz szukał do usranej śmierci :tongue4:
Opublikowano

nie wiem co myślec o tym zawiasie sprzedaje sie dosc długo ,a teraz cena spadła o połowe ceny :naughty:

Za tą cenę bym się nie zastanawiał a jak się trafi jakiś lepszy to zmienisz :mysli: A tak będziesz szukał do usranej śmierci :tongue4:

masz racje :notworthy: :notworthy: temat załatwiony, jak cos bedzie nie tak są amory odzielnie do kupienia od supersport, a przód sobie kupie kiedyś od ośki :decayed:

Opublikowano

masz racje :notworthy: :notworthy: temat załatwiony, jak cos bedzie nie tak są amory odzielnie do kupienia od supersport, a przód sobie kupie kiedyś od ośki :decayed:

:good: wygląda na nowy więc z rok pojeździsz :decayed:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 20:42_________________________________________________Tu masz do kompletu przód :tongue4:http://tablica.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-przod-fk-passat-a4-a6-IDfsC7.html
Opublikowano

koleś powiedział że zawiecha jest praktycznie nowa, wiem ze były dwie takie aukcjie i w jednej była mowa o jednej luźnej nakrętce gwintu, zobaczymy :cool1: najwyzej sie dotoczy odpowiednią, aby skurfiel nie był miekki bardzo :gwizdanie:

Opublikowano

Kupisz odbojniki sportowe i będzie twardziej :tongue4: