Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Widzę, że każdy na potęgę bierze Potenzy. Ja również mam i nie narzekam:) Może to nie tak, że każdy bierze bo chce, tylko sporo ich jest na rynku wtórnym otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Widzę, że każdy na potęgę bierze Potenzy. Ja również mam i nie narzekam:) Może to nie tak, że każdy bierze bo chce, tylko sporo ich jest na rynku wtórnym otóż to Czyli są wadliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Widzę, że każdy na potęgę bierze Potenzy. Ja również mam i nie narzekam:) Może to nie tak, że każdy bierze bo chce, tylko sporo ich jest na rynku wtórnym otóż to Czyli są wadliwe dwie z 4 łatane po gwoździu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Kowi daj linka do dystansów... Jak już mówili, błotniki poszerzaj, bo jak nic zerżniesz oponę przy skręcie i to ostro - przy mniejszej glebie i większym ET miałem z tym problem, więc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Póki nie ma gwintu bedzie tak jak jest, jak załoze i bedzie cos nie tak to bede myślał o tokarce i zjechaniu przodu o jakieś 5mm, wtedy powinno być dobrze Ewentualnie dystans przelotowy 5mm na przód zamiast 13 http://allegro.pl/show_item.php?item=2188085059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 kowi ja mam 5mm i chętnie zamienię się na Twoje bo ja chce na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 kowi ja mam 5mm i chętnie zamienię się na Twoje bo ja chce na tył No i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Krycha podeslij fotke tych 5mm, jakiej długosci sruby wtedy podejdą?? musze zobaczyc czy te od merca by złapały, bo moje beda za długie wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No to śrubami też się zamienicie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja nie mam śrub pod te 5mm, miałem je właśnie zakładać do siebie na tył i dawać nieco dłuższe śruby ale 5mm może być za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja mam śruby fabryczne od felg et45, śruby pod merca pod et35 noi te pod dystanse, merce są krótsze o centymetr od tych co wczoraj załozyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać. do naszych aut nie zrobisz i nie wierz we wszystko co mówią sprzedawcy:wink: Krycha podeslij fotke tych 5mm, jakiej długosci sruby wtedy podejdą?? oryginalne śruby będą ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nie bedą okej, bo łapią 2 i pół obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nie bedą okej, bo łapią 2 i pół obrotu nie zapominajmy też, że wszystko zależy także od felg. do ori Audi na 99% będą ok bo gniazda śrub są dość głęboko osadzone i śruba powinna wystawać jeszcze z 1,5 cm. jeśli będą inne felgi to mogą nie pasować. dodam też że ori śruba ma długość gwintu 30 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać. do naszych aut nie zrobisz i nie wierz we wszystko co mówią sprzedawcy:wink: Dlaczego w to nie wierzysz spotkałem się u tomasza z dystansami 10mm z centrowaniem więc dlaczego nie dało by się wytoczyć takich samych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać. do naszych aut nie zrobisz i nie wierz we wszystko co mówią sprzedawcy:wink: Dlaczego w to nie wierzysz spotkałem się u tomasza z dystansami 10mm z centrowaniem więc dlaczego nie dało by się wytoczyć takich samych. bo nie ma takiej fizycznej możliwości aby zrobić kołnież w dystansie 10 mm który podejdzie pod ori felgi Audi. co innego jeśli będzie to dystans pod inne felgi to wtedy da się to wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać. do naszych aut nie zrobisz i nie wierz we wszystko co mówią sprzedawcy:wink: Dlaczego w to nie wierzysz spotkałem się u tomasza z dystansami 10mm z centrowaniem więc dlaczego nie dało by się wytoczyć takich samych. A bo chodzi o to, że około 10mm ma centrowanie na ori piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nie bedą okej, bo łapią 2 i pół obrotu nie zapominajmy też, że wszystko zależy także od felg. do ori Audi na 99% będą ok bo gniazda śrub są dość głęboko osadzone i śruba powinna wystawać jeszcze z 1,5 cm. jeśli będą inne felgi to mogą nie pasować. dodam też że ori śruba ma długość gwintu 30 mm nie będą pasować bo dziś przymierzałem, ori śruba ma 27mm gwintu---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ---------- mowa oczywiście o flatach takich jak ma kowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 chyba że mam leżeć w garażu do innego auta dystanse:grin:, jutro będzie przymiarka 10 na auto, Krycha ma rację oryginalna śruba ma 27-28mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi