-miki- Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Wydech założony ale mi dało w d... bez kanału dokładka poszła w czarny połysk. Szary do niczego nie pasował a w kolor auta nie chciałem. Lampy ściemnione folią najjaśniejszą wydech do regulacji ale to już na kanale jak myślicie listwe pod klapą tą srebrną na zderzaku prysnąć na czarno czy zostawić jak jest?
afroo. Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) jak myślicie listwe pod klapą tą srebrną na zderzaku prysnąć na czarno czy zostawić jak jest? Skoro przód i listewki boczne wokół szyb zrobiłeś w czerń, a teraz również dokładka to ja bym tą listewkę też machnął na czarno. Tylko jeszcze lusterka nie pasują bo albo full black albo chrom. ; ) Edytowane 7 Marca 2015 przez afroo.
michałswd Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 maluj pod kolor budy ja tak zrobilem u siebie , Auto kosmos nie ma co
-miki- Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 dzięki za miłę słowo listwe okleje w czarny połysk zobacze jak się będzie komponowało jak nie to w kolor czym sciemniales lampy? folia do przyciemniania lamp najjaśniejsza Dobrze siadło, a ta felga hammerku felgi jak dla mnie robią masakryczną robote pare fantów jeszcze czeka na założenie
instruktor83 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Pięknie wygląda:-) a powiedz mi ten twój garaż blaszak dużo cie kosztował? Chce właśnie taki postawic:-)
-miki- Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Pięknie wygląda:-) a powiedz mi ten twój garaż blaszak dużo cie kosztował? Chce właśnie taki postawic:-) ok. 4 tyś 6x6
Wr0clawianin Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 za takim tyłeczkiem można się oglądać dźwięk się coś zmienił?
-miki- Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 za takim tyłeczkiem można się oglądać dźwięk się coś zmienił? jest delikatnie głośniej Audi wkońcu poskładane Szybki wypad na śląsk i udało się przywieść pare gratów - zaciski pomalowane w grafit mat po cynkowaniu z nowymi blachami s4, miały iść w kolor auta ale nie było podobnego koloru - lampy przednie wyczyszczone i wypolerowane - rns-e led wielkie dzięki dla Kuby djim, Tomka hamera i siemiana za pomoc w ogarnięciu wszystkiego pare fot z wczoraj
-miki- Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 krzywo stoi z tyłu skręcone na maxa przód jedynie 1 cm w dół
akjam Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Widzę, że wybrałeś ten sam kolor zacisków co i ja. I podejrzewam, że malowane również w tej samej firmie. Kolorek do hebli z S4 idealny! Ogólnie ładnie siadło ale przód koniecznie w dól musi iść! P.S. Dzięki za info! CHyba jednak u mnie będzie 225... Edytowane 30 Marca 2015 przez akjam
-miki- Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zaciski robione u Tomka. Profi robota Na żywo nie taka koza jak piszecie ale w dół jeszcze pójdzie witajcie auto miało troche niedociągnięć lakierniczych więc w ostatnim czasie audi odwiedziło lakiernika, zrobiona maska, zderzak, progi, drzwi przód tył z lewej strony po lakierniku audi wpadło do chłopaków z kuro detailing na rewitalizacje, wyciągnięcie wgnieceń na błotnikach, polerke piano blaków, na koniec nałożona powłoka na szyby, felgi, na lakier poszedł polimer echelon zen-xero https://www.facebook.com/KuroDetailing?fref=photo i oto co z tego wyszło... zdjęcie z sobotniego duużego spota w energylandi
Rekomendowane odpowiedzi