feti Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam, Jaki według was jest najlepszy filtr kabinowy (jaka firma)? Czym one głównie sie różnią? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Tommy Gun Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Mann, jakość wykonania. Kiedyś kupiłem Harta węglowy, szybko wchłaniał wilgoć i szyby jeszcze gorzej parowały.
feti Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Mann, jakość wykonania. Kiedyś kupiłem Harta węglowy, szybko wchłaniał wilgoć i szyby jeszcze gorzej parowały. OK. Dzięki za podpowiedź. Ostatnio w dobrym serwisie zamontowali mi także filtr paliwa Manna i też zachwalali. Generalnie tej firmy są dobre wszelakie filtry, czy coś jeszcze?
kiko79 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 kto robi te filtry dla ASO? Kiedyś miałem Boscha - do kitu, chłonął wilgoć, z Mannem też miałem przeboje. Dwa lata temu miałem Hengsta i było ok. Teraz siedzi coś z ASO i też jest ok.
feti Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Spróbuję Manna, zobaczymy jak będzie. Generalnie ciekawi mnie czy jest różnica między filtrami w "odczuwaniu" spalin w samochodzie? Z parowaniem nigdy nie miałem problemu...
kiko79 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 między węglowym a zwykłym może jakaś jest ale jak ktoś ci na przodzie solidnie kopci to nic nie pomoże...zawsze możesz włączyć obieg zamknięty
adadur Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Wszystkie te filtry wykonane sa w tej samej technologi. Brac ten co do ktorego jakosc wykonanie jest ok. Ja pakuje bosch i mann Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
feti Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Wszystkie te filtry wykonane sa w tej samej technologi. Brac ten co do ktorego jakosc wykonanie jest ok. Ja pakuje bosch i mannWysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 OK. Dzięki za komenty
cabanmat Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja już drugi raz założyłem węglowego Filtrona Made in Poland... Wspierajmy Polski przemysł.
kiko79 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja już drugi raz założyłem węglowego Filtrona Made in Poland... Wspierajmy Polski przemysł. filtron jest ok, dawany często na pierwszy montaż
TooMeeK87 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Mam 12 pojazdów różnego typu wszystkie na filtrach Mann i Filtron beż zastrzeżeń od lat. W B6 miałem Bosch'a i lipa straszna. Pozdro
kiko79 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 bosch chyba prawie we wszystkim daje już ciała. Filtry takie sobie, ich świece chodziły jakieś 20tyś.km a potem zaczął się cyrk (zmieniłem na NGK i jest spokój), kumpel założył tarcze to po pewnym czasie zaczęły tak bić że pulsował pedał hamulca
Sieni Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia?
feti Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Opublikowano 16 Marca 2013 Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia? to jest właśnie filtr kabinowy i wymienia się
Sieni Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia? to jest właśnie filtr kabinowy i wymienia się to ten filtr w podszybiu to drugi filtr kabinowy?
VTG Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Pewnie się nie zrozumieli jest jeden filtr kabinowy na podszybiu i tyle to nie bmw serii 5 gdzie są 2 kabinowe. Polecam firmę KNECHT.
hgrzegorz Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 w moim przypadku Knecht był luźny w obudowie ,wiec zamontowałem Boscha i jest ok.wchodzi na ciasno.
adadur Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia? W benzynie to filterek weglowy oparow benzyny Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Sieni Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 No własnie Czy coś nalezy przy nim robić? Tzn wymieniać go systematycznie? Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia? W benzynie to filterek weglowy oparow benzyny Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
hgrzegorz Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 nie wymienia się . No własnie Czy coś nalezy przy nim robić? Tzn wymieniać go systematycznie? Witam podłącze się do tematu. W prawym nadkolu siedzi chyba jakiś filtr węglowy, czy to tez się wymienia? W benzynie to filterek weglowy oparow benzyny Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi