duffy Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) co do pedałów myślałem nad czymś takim: http://www.kross.pl/pl/akcesoria/komponenty/pedaly/pylon może na sezon kupię sobie też buty ale to powoli, lepsze pedały to na szczęście część, którą łątwo i szybko się wymienia więc nie koniecznie musiały być w komplecie Edytowane 15 Lutego 2015 przez duffy
Tyrath Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 co do pedałów myślałem nad czymś takim: http://www.kross.pl/pl/akcesoria/komponenty/pedaly/pylon może na sezon kupię sobie też buty ale to powoli, lepsze pedały to na szczęście część, którą łątwo i szybko się wymienia więc nie koniecznie musiały być w komplecie W tej cenie proponuję coś od shimano z serii pd-m5xx. Stara sprawdzona konstrukcja, a do krossa osobiście nie mam zaufania, chociaż ich ostatnie rowery wyglądają ciekawie. Te z linku, który podałeś wyglądają jak z markeciaka z dołożoną platformą spd
duffy Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 wrzuciłem przykładowe, nie będę kupował z krossa, chodziło o taki typ
Tyrath Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Aha, na jakim rowerze jeździsz? Może wystarczą ci zwykle ubijaki?
ADHDmfe Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Heej z ciekawości zapytam o opinię. Jaką ramę polecacie do katowania FR?
Tyrath Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Heej z ciekawości zapytam o opinię. Jaką ramę polecacie do katowania FR? Jaki budżet? Bo to ma tu chyba największe znaczenie
ADHDmfe Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 2/3 kawałki więcej nie inwestuje bo to tylko hobbystycznie jak jest czas
domjenick Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 2/3 kawałki więcej nie inwestuje bo to tylko hobbystycznie jak jest czas no jasne zawsze tak się mówi...potem lepszy kask, lepsze buty, lepsze koła, jakaś koszulka....moja żona mi co chwilę powtarzała, że mój sprzęt do biegania, kosztuje mnie więcej, zniż normalne ciuchy, teraz doszło pływanie i rower, to jak zobaczyła ceny i do jakich sklepów zaglądam, to ma dosyć...
ADHDmfe Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 wiem ile to pochłania kasy oj wiem ;D, na szczęście wszystkie ochraniacze są ale wypadało by koszule i spodenki przy okazji zmienić bo już troche zakatowane są.
ADHDmfe Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Yakuza śmiga aż miło cała i zdrowa, a latała po ostrych dropach
domjenick Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 ale wypadało by koszule i spodenki przy okazji zmienić bo już troche zakatowane są. mam na to sposób odkładam sobie monety, albo odpowiednie banknoty
ADHDmfe Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 musiał bym zarabiać minimum tysiąc więcej żeby na spokojnie utrzymać auto, motocykl i rower ;D jedno od drugiego droższe w utrzymaniu.. ale na spokojnie wszystko w swoim czasie
Tyrath Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 2/3 kawałki więcej nie inwestuje bo to tylko hobbystycznie jak jest czas Jak 2-3 klocki to ja bym big hita 09+ brał, zawsze mi się podobały i spisują się całkiem dobrze
ADHDmfe Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 No nad hitem dalej myślę ale szukam jeszcze. Może coś innego ciekawego wpadnie
Tyrath Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 No nad hitem dalej myślę ale szukam jeszcze. Może coś innego ciekawego wpadnie Wybór jest ogromny, bo rynek się niesamowicie rozwinął. Szczerze mówiąc, to sam bym miał duży problem gdybym musiał teraz wybierać ramę.
ADHDmfe Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 siedze od jakiegoś czasu na 2 giełdach rowerowych i części jest masa i ceny też całkiem przystępne, tylko pozostaje dopasować coś
KUBAS2012 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Pany smar do amortyzatorów to jakiś specjalny ? Czy taki do łańcuchów też może się nadać ?
szakal222 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Jezeli chcesz smarowac gladz amortyzatora .to w ostatecznosci uzyj teflonu takiego jak do smarowania lancucha.osobiscie nie polecam smarowania tego elementu poniewaz smary przyklejaja kurz i boto.co prowadzi do szbszego wytarcia gladkiego elementu
mo2 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Jasne ze trzeba smarowac i nie gladz tylko golenie Żadnym teflonem do lancuchów tylko brunox'em do amortyzatorow po każdej dłuższej jeździe Edytowane 5 Marca 2015 przez mo2
Rekomendowane odpowiedzi