wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 firmy biora za to 400 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 ok ok, czyli się da Pogadamy. Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 6 minut temu, wrclaguna napisał: firmy biora za to 400 pln Ale to robi się programowo, czy trzeba dołożyć jakiś moduł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Programowo tu przykładhttp://allegro.pl/tv-free-mmi-3g-4g-a7-q7-a6-a8-nowe-mib-1-mib2-mlb-i6722271281.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No tak ale oni tu za tą cenę oferują wgranie całego systemu z mapami i odblokowanie wielu funkcji co mi jest po prostu niepotrzebne bo to wszystko mi śmiga. Chodzi o same odblokowanie oglądania DVD (TV nie mam) w czasie jazdy. Ja mam aktualizacje map przez internet więc prościej się nie da.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To tak sie tylko pisze ze TV albo inaczej............. wyzwolenie wizji podczas jazdy z kart SD lub napedu ogładsz na postoju fimiki i teledyski ? to to ci odblkokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, wrclaguna napisał: To tak sie tylko pisze ze TV albo inaczej............. wyzwolenie wizji podczas jazdy z kart SD lub napedu ogładsz na postoju fimiki i teledyski ? to to ci odblkokuje No bym to włączył to Syn by mógł sobie coś pooglądać jak bym zgrał filmy na dysk. A tak nie zgrywam bo sam w czasie jazdy nie oglądam, a inni w czasie jazdy nie mogą.. Edytowane 20 Marca 2017 przez Kosmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 36 minut temu, Kosmita napisał: No bym to włączył to Syn by mógł sobie coś pooglądać jak bym zgrał filmy na dysk. A tak nie zgrywam bo sam w czasie jazdy nie oglądam, a inni w czasie jazdy nie mogą.. To jest dobra opcja ... ja zawsze jak jadę w trasę to włączam filmik i wszyscy oglądają (oczywiście oprócz kierowcy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie wiem czy to dobry temat ale na pewno pokrewny.. Jest aplikacja Youtube aby sobie bezpośrednio z MMI oglądać filmiki? Czy tego na razie nikt nie wyrezał :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek100 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kochani mam audi b8 2010 rok z radiem 3g high z joystikiem. Pytanie. Czy został już rozwiązany problem związany z brakiem możliwości odtwarzania teledysków z karty sd. Jak narazie mogę tylko z płyty DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 5 godzin temu, skrzypek100 napisał: Kochani mam audi b8 2010 rok z radiem 3g high z joystikiem. Pytanie. Czy został już rozwiązany problem związany z brakiem możliwości odtwarzania teledysków z karty sd. Jak narazie mogę tylko z płyty DVD z SD nie było i nie ma takiej opcji jedynie POLIFT 3G+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteeky Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Odnośnie 3G+ , ja robię to tak: [KARTA SD] MMI3G + Potrzebne programy: - Free Make Video Converter Pobieranie z Youtube'a: Ja korzystam z tej stronki : Youtube MP4 Download (zaznaczamy MP3 + MP4 - rozwijamy) ---------------------- Odpalamy program, pobrany plik z muzyką upuszczamy do programu lub klikamy VIDEO i wyszukujemy po lokalizacji (wyszukany plik zaznaczamy,a następnie klikamy otwórz) Po dodaniu, klikamy zaznaczony kółkiem obszar "do MPEG" Następnie ukazuje nam się pole, w którym musimy dodać swój profil z własnymi ustawieniami. W tym celu klikamy zielony plusik, zaznaczony na obrazku. Lokalizacja, w której zapisany zostanie plik po konwertowaniu możemy zmienić w miejscu, gdzie zaznaczyłem czerwoną linią (klikamy na 3 kropeczki) Wyskakuję nam kolejne okienko, parametry ustawiamy według obrazka poniżej Po dodaniu własnego profilu, klikamy przycisk "Konwertuj". Profil tworzymy tylko jeden raz, przy następnym konwertowaniu będzie on już widniał na liście. Można konwertować kilka plików w jednym momencie, wystarczy tylko dodać na początku więcej plików. Program jest darmowy, więc na początku i na końcu filmiku pojawia nam się znak wodny. Jak ktoś ma wolną kaskę, to za niedużą kwotę można kupić subskrypcje na rok (9$). Dajcie znać jak wam to hulaa i czy nie ma żadnych problemów Edytowane 5 Maja 2017 przez barteeky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiA4uk Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Pomyslalem o jakims filmie na dluzsza trase. Niestey konwertowanie calego filmu na moim kompie trwa lata swietlne :/Sent from my MI 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapik Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Podbijam. Proszę o jakiś link do aktualnego programu w pełnej wersji żeby skonwertować MP4 na DVD do 3G. Bo mi już ręce opadają. Albo trial, albo kodeki nie te i się film w aucie zacina. Edytowane 6 Października 2017 przez Rapik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Odświeżę trochę temat: 1. Wybieramy interesujące nas teledyski na youtube 2. Ściągamy je za pomocą https://www.onlinevideoconverter.com/pl/youtube-converter w formacie .mp4 3. Za pomocą programu Free Make Video Converter konwertujemy pliki .mp4 na .mpeg ( dokładnie tak jak opisane w 1 poście) 4. Instalujemy program NERO VIDEO i tworzymy DVD VIDEO z interesujących nas już przekonwertowanych plików .mpeg 5. Po nagraniu wszystko działa na 3G HIGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Jack Pirat Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Podbijam. Posiadam MMI 3G High. Karta wiadomo odpada, więc postanowiłem nagrać filmy na płytę. Zwykła DVD. Biorę film z rozszerzeniem .avi i konwertuję programem Free Avi Video Converter na mpeg2 (wybierając opcję PAL DVD....) jak opisano na drugiej stronie tematu. I w aucie cały czas "loading"... I teraz czy błąd jest w rozszerzeniu, bo działają tylko konwertowane .mp4 (w co wątpię) czy w samym nagrywaniu, czy w tym, że nagrywam windowsowym narzędziem po prostu po włożeniu czystej płyty? A może jeszcze inny hak? Sprawdzałem film dodany do gazety i działa, muzyka z płyty też działa, więc problem po mojej stronie. Tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikser Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak mam w menu "media" opcje DVD której nie mogę wcisnąć ale jest ona widoczna to o co chodzi ?. Jaki to typ mmi ? bo z tego co wiem to mam 3g basic, ale proszę mnie utwierdzić . Dodam że w tym pokrętle przy skrzyni biegów mogę również wciskać te pokrętło aby zatwierdzić różne operacje, u każdego tak jest ? czy jak to.. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Ikser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiszek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 zrób zdjęcie tego joya i schowka pasażera + też zdjęcie ekranu - będzie najłatwiej podpowiedzieć co masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qenik Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 jest jakis sposob nagrania dvd zebyy nei zajmowalo tyle miejsca ? 15 teledyskow i juz plyta dvd pelna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorzyk Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 aktualnie najlepszy chyba program do convertowania i nagrywania na płytę w jednym: AVS Video Converter Dodatkowo wrzucam filmik do jego obsługi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi