slepy Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 jak wrzuce 10mm na tył bez kołnierza, to bedzie bardzo prac? jakie są najwęższe z kołnierzem:whistling: no moze nakurwiac najwezsze 10mm, bodajze H&R takie a inne to do 13mm zejdzie, ale ja mzoe 10mm na przodzie wywaze na aucie moze cos poprawi mam dobrych szpeniow---------- Post dopisany 28-05-2013 at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2013 at 22:55 ---------- jak wrzuce 10mm na tył bez kołnierza, to bedzie bardzo prac? jakie są najwęższe z kołnierzem:whistling: no moze nakurwiac najwezsze 10mm, bodajze H&R takie a inne to do 13mm zejdzie, ale ja mzoe 10mm na przodzie wywaze na aucie moze cos poprawi mam dobrych szpeniow http://www.vwgolf.pl/wp-content/gallery/majovwka/2013/MajoVWka_2013_0302.JPG ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- https://lh4.googleusercontent.com/-Xf_0RTZKy0A/UaOncV_f23I/AAAAAAAAC_I/73ux8-lIQ-s/s640/_DSC1575.JPG ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- https://lh3.googleusercontent.com/-WIl-ZIrAw9Y/UaOm4IQH-eI/AAAAAAAAC9Q/8Q-70hAI4_w/s720/_DSC1539.JPG no ja chciałem na przód 5mm, a na tył 13mm chyba wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 czemu zerwałes folię z halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 czemu zerwałes folię z halo? bo pasowała jak swini siodlo obrysy soczysty pomarancz folia blady zolty:facepalm: mam zolte zarowki w halo i jest sztos ---------- Post dopisany 18-06-2013 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2013 at 11:11 ---------- czemu zerwałes folię z halo? bo pasowała jak swini siodlo obrysy soczysty pomarancz folia blady zolty:facepalm: mam zolte zarowki w halo i jest sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 czemu zerwałes folię z halo? bo pasowała jak swini siodlo obrysy soczysty pomarancz folia blady zolty:facepalm: mam zolte zarowki w halo i jest sztos ---------- Post dopisany 18-06-2013 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2013 at 11:11 ---------- czemu zerwałes folię z halo? bo pasowała jak swini siodlo obrysy soczysty pomarancz folia blady zolty:facepalm: mam zolte zarowki w halo i jest sztos http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/UC_zpsc7d4d5e4.jpg poszedłem w tym samym kierunku, co za dużo to nie zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją taa, z połową zderzaka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją taa, z połową zderzaka:grin: Kleju nie żałowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją taa, z połową zderzaka:grin: dawaj slepy skleimy temu %*#$% powieki klejem do szyb jak zasnie najebany w ostrowie on wie juz za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją taa, z połową zderzaka:grin: dawaj slepy skleimy temu %*#$% powieki klejem do szyb jak zasnie najebany w ostrowie on wie juz za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją no albo grubo albo wcale , zaklejka wkladka jest bo taki tam burdel zrobiles ze szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją no albo grubo albo wcale , zaklejka wkladka jest bo taki tam burdel zrobiles ze szok daj wujek foto z bliska coś tam wyczarowal:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek s pszodu całkiem blaszkJe wyebaeś? Kocham ją no albo grubo albo wcale , zaklejka wkladka jest bo taki tam burdel zrobiles ze szok daj wujek foto z bliska coś tam wyczarowal:wink: UK rejka palsticzana machnieta w kolor i przyklejona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wujek nie chcesz się na krawata zamienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 dobrze wyszlo:wink:, lakier sie swieci jak psu j...., musze sie w końcu wziąść za swoją Zieloną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wujek nie chcesz się na krawata zamienić? no tą juz odpimpowałem zostalo podlaczyc multi i sciemnic reszte szyb folia juz jedzie , RNSE podciete sztosik , foteliki gliptone'em nasaczone ,moge sie brac za B6 szykuj na ostrow kwity do B6 i mieniamy i od razu opijemy:banan:Tyyy ale pokaz ta Twoja spierdoline co ja trza odkrzaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wujek nie chcesz się na krawata zamienić? no tą juz odpimpowałem zostalo podlaczyc multi i sciemnic reszte szyb folia juz jedzie , RNSE podciete sztosik , foteliki gliptone'em nasaczone ,moge sie brac za B6 szykuj na ostrow kwity do B6 i mieniamy i od razu opijemy:banan:Tyyy ale pokaz ta Twoja spierdoline co ja trza odkrzaczyc Będziemy gadać u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 o co kaman z wlepą na przedniej szybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 o co kaman z wlepą na przedniej szybie? Takie naklejki mają polscy robotnicy za granicą. Konkretnie chodzi o to jak szukasz pracy to takie coś naklejasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 o co kaman z wlepą na przedniej szybie? Takie naklejki mają polscy robotnicy za granicą. Konkretnie chodzi o to jak szukasz pracy to takie coś naklejasz Prawę sznikers gada, ma taka na szybie przdniej co oznacza ze jest robolem za granicą, on akurat w DE A że ma info o swoim robolstwie krzywo nalepione to i robolem jest niskoopłacanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi