kaju Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 o co kaman z wlepą na przedniej szybie? Takie naklejki mają polscy robotnicy za granicą. Konkretnie chodzi o to jak szukasz pracy to takie coś naklejasz Prawę sznikers gada, ma taka na szybie przdniej co oznacza ze jest robolem za granicą, on akurat w DE A że ma info o swoim robolstwie krzywo nalepione to i robolem jest niskoopłacanym Wujek, umarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajny klimat auta Jakie opony masz ponaciągane na prosięta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajny klimat auta Jakie opony masz ponaciągane na prosięta ? nankang 215/40/18 8,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Skąd wyrwałeś klapę US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 mrogal, masz gdzieś pod ręka picture rejki US z bliska, bo kaju podesłał mi gościa co robi, ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Skąd wyrwałeś klapę US? Stała b5 na us blaszkach na parkingu to pożyczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Haha. Pytam poważnie i akurat nie Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Skąd wyrwałeś klapę US? sprowadzilem z USA---------- Post dopisany at 07:26 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ---------- mrogal, masz gdzieś pod ręka picture rejki US z bliska, bo kaju podesłał mi gościa co robi, ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda:wink: co Cie interesuje dokladnie? wymiary czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Maurycy ja tez sprowadzalem klape z Ameryki, jest gość na forum co zajmuje się importem takich klap, jego nick to: Whyme? ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Marcin interesuje mnie "krój" i wypuklosc, naogladalem się tych tablic na vag evencie, wydają się inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Skąd wyrwałeś klapę US? Nie zadawaj nigdy więcej tego pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 bo zalezy jaka czcionke zamowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czorny ty bałwanie 3 pw dostałem w sprawie sprowadzenia klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czorny ty bałwanie 3 pw dostałem w sprawie sprowadzenia klapy ty bazamanie czorny Ci nakreca biznes tylko sie wziac za to a Ty narzekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 bo zalezy jaka czcionke zamowisz już ogarnąłem, czcionka niemiecką macie? ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- Czorny ty bałwanie 3 pw dostałem w sprawie sprowadzenia klapy polecam się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czorny ty bałwanie 3 pw dostałem w sprawie sprowadzenia klapy polecam się na przyszłość Jeden chciał klapę USA do astry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czorny ty bałwanie 3 pw dostałem w sprawie sprowadzenia klapy ty bazamanie czorny Ci nakreca biznes tylko sie wziac za to a Ty narzekasz ja mam jedna z polskaa drugo z jakas tam inna ale nie niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasion Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Plany jak najbardziej na plus do A4 spokojnie wejdzie fela18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Plany jak najbardziej na plus do A4 spokojnie wejdzie fela18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Plany jak najbardziej na plus do A4 spokojnie wejdzie fela18 http://fabrykamemow.pl/uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201210/1350595530_by_Kappio007_500.jpg?1350595530 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi