jozek726 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 niestety nie wiem, proszę o bardziej obszerną wypowiedz z wiązu z tym typowym poliftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ILLEST - to taki skrót od "iżech jest tuningowiec" :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ILLEST - to taki skrót od "iżech jest tuningowiec" :decayed: O! To to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a co to za wlepka na tylnej szybie i co znaczy ? Proszę o szybką odpowiedź panie to typowy polift avant jest a poliszłorks to taka nasza odmiana stensworks no wiecie przecierz :polew: k**wa Andrzej nie ćpej beze mnie, godołżech Ci Kowi radzyniakow troche uczył o stance'ie polishworks i innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a co to za wlepka na tylnej szybie i co znaczy ? Proszę o szybką odpowiedź panie to typowy polift avant jest a poliszłorks to taka nasza odmiana stensworks no wiecie przecierz :polew: k**wa Andrzej nie ćpej beze mnie, godołżech Ci Kowi radzyniakow troche uczył o stance'ie polishworks i innych Bój ojciec wiedzy i matka dziewica tunningu... Duet po chooyu idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 muszę się do niego zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Akordełon zostań moją żoną a Kaj córką, please..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Akordełon zostań moją żoną a Kaj córką, please..... Mało Ci mieć pierdolniętego śfogra, jeszcze chcesz go na córkJe zaregistrować!? POLEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Men, tek chcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Men, tek chcem. Właśnie żeście iście zostoli menżem i żonom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Men, tek chcem. masz lexa dom dwa garaze duza gaze na rsa polujesz moze byc przynajmniej gejosko a nie pedalsko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ło kurfa :polew: tylko skąd wiesz o Rs'ku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Men, tek chcem. masz lexa dom dwa garaze duza gaze na rsa polujesz moze byc przynajmniej gejosko a nie pedalsko bedzie medik... tatusiu:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 nie pchać się tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 medik... tatusiu:hi: Pudziesz stunt pierunie! To moja miejscufka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a co to za wlepka na tylnej szybie i co znaczy ? Proszę o szybką odpowiedź panie to typowy polift avant jest a poliszłorks to taka nasza odmiana stensworks no wiecie przecierz :polew: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Men, tek chcem. masz lexa dom dwa garaze duza gaze na rsa polujesz moze byc przynajmniej gejosko a nie pedalsko bedzie medik... tatusiu:hi: synek ? moj syn tajuningowiec detailowiec battalionowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 coś pan oszalał? juesa pchać do żyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Bierze moje B6 Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Audi A4 B5 USA Jack Daniel's Edition (3556092912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Smutno Co po b5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi