Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kolegów z podkarpacia

Nie pisałem jeszcze postów - tylko odwiedzałem - chyba ze względu na to ze w mojej A4ce jak narazie caly czas standardzik ale czas na przełamanie :>

Na dniach pokaże swojego avanta

Mam też prośbę

Który z kolegów mających obniżone autko namówiłby się na spotkanie żeby móc zobaczyć i sprawdzić jak to faktycznie jest (zależy mi na komforcie ale standard to troszke wysoko

Ja bije sie non stop z myślami czy obniżać auto czy nie - teraz jestem postawiony przed faktem dokonanym - pękła mi sprężyna

Nie wiem czy w tym dziale jest to odpowiedni post

ale jak nie spróbuje to sie nie zdecyduje i pewnie zostanie na wymianie na standardowe.

Jeszcze raz witam podkarpacie

Opublikowano

Możesz pojeździć moim, ale musiałbyś założyć swoje koła bo przy 19 calach komfortu nie ma :D

Opublikowano

Ale jest madafakalans.. :kox:

Opublikowano

Ale jest madafakalans.. :kox:

no jest niesamowity ale dla mnie komfort jakis tam tez jest wazny - max co bym wsadzal to 17

Możesz pojeździć moim, ale musiałbyś założyć swoje koła bo przy 19 calach komfortu nie ma :D

szczerze to wtedy by bylo najlepsze porównanie tylko mało wykonalne - chyba ze Twoje 19 lądują w mojej A4ce

ale dzieki wogóle za propozycje

Opublikowano
  • Autor

drozduu a felgi już masz upatrzone? Bo mam ori 17" do sprzedania jak byś byl zainteresowany :)

Opublikowano

felg nie mam jeszcze upatrzonych ale najpierw musze kogos namówic na jazde próbną a4 delikatnie obniżoną i albo na 15kach - zobaczyc jak to sie ma w stosunku do standardowego zawieszenia

a i na 17 tez bym sie z checią przejechal bo docelowo kiedyś na 17ka i u mnie musi zagoscic

slaweq

a ty u siebie na aucie masz teraz 17ke ??

Opublikowano

+1 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

slaweq

a ty u siebie na aucie masz teraz 17ke ??

Ja mam u siebie 18" i zawias - 20 mm :good:

Opublikowano

> slaweq zapomniałem Ci powiedzieć żebyś troszkę przewietrzył przesyłkę, przez część nocnej drogi było słynne oberwanie chmury w centralnej Polsce (podobno nawet jeden pan z Radomia miał bliższe spotkanie z piorunem) , a ja "troszkę" jaram w aucie a w takich warunkach nie szło nawet uchylić szyberdachu, sorry

Opublikowano
  • Autor

Angela właśnie mówiła, że chyba ktos palił w aucie bo wyczuła faje jak wózek przyniosłem do domu :polew: Spoko, przewietrzy sie i bedzie git :good:

Jeszcze raz dzieki za dostarczenie wózka :hi:

Opublikowano

to 28 czerwca niestety nie bede mógł przyjechac a tak chciałem, Kolega sie żeni heh tez ma audi i jest praktycznie kllubowiczem ;)

Opublikowano

Witam rzeszowiaków.

Panowie macie w Resie jakies sprawdzone warsztaty montujące LPG które zamontują sekwencje solidnie i w dobrych pieniądzach do ADR-a? wynalazłem w necie kilka adresów typu AWRES na nowowiejskiej czy ROMEX na krakowskiej ale przydałyby sie jakies opinie żeby w ciemno nie błądzić, w Dębicy niestety brak solidnych rąk do tej roboty.

Opublikowano

Czakram w Tarnowie - 14 627 13 90 do ADR instalacja kosztuje ok. 2000zł

Opublikowano

podobno sa dobrzy ale 2900 sobie krzyknęli przez telefon (chyba w BRC się specjalizują) i właśnie mi się to trochę dużo widzi bo ja za swojego STAGa dwa lata temu dałem 2600 tyle że w Jarosławiu montowałem. 2000 to by była git cena :)

Opublikowano

koledzy wiecie gdzie w Rzeszowie jest jakaś mieszalnia lakierów (dobra), chce kupić troszkę lakieru do autka przed zmiana lamp.. proszę o info i mniej więcej ile to będzie kosztowało tak 100 ml lakieru.

Opublikowano

witam wszystkich

:hi:

a co do mieszalni to kolezko dobra mieszalnia to DUPOINTkolo media markt

Opublikowano

Też polecam mieszalnie koło Media Markt ja tam zawsze kupuje lakiery. 100ml kompletu tak na oko 33zł kosztuje :good:

Opublikowano

Dzieki wam serdeczne za info o mieszalni. jutro sie tam wybiore:) tylko powiedzcie mi co muszę wziąć ze sobą żeby mi dobrali kolor? co wy braliście, jaką część nadwozia??

Opublikowano

siemanko :hi:

dawno mnie nie było :cool1: