Szuder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Slaweq, chyba jeszcze poczekamy z zamówieniem, żeby dać szansę innym forumowiczom złożyć zamówienie na kalendarzyki Myśle, że poczekamy do końca tygodnia a jak nie bedzie wiecej chetnych to złoże zamówienie u odpowiedniej osoby w nastepny poniedziałek bo w weekend mnie nie ma w Rzeszowie... :> A gdzie bedziesz w weekend??? Jedziesz odebrać rameczki klubowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Slaweq, chyba jeszcze poczekamy z zamówieniem, żeby dać szansę innym forumowiczom złożyć zamówienie na kalendarzyki Myśle, że poczekamy do końca tygodnia a jak nie bedzie wiecej chetnych to złoże zamówienie u odpowiedniej osoby w nastepny poniedziałek bo w weekend mnie nie ma w Rzeszowie... :> A gdzie bedziesz w weekend??? Jedziesz odebrać rameczki klubowe?? Nie no nie moge Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie no nie moge Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... To sie zapowiada milusi weekend... z nowymi rameczkami... (w tle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie no nie moge Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... To sie zapowiada milusi weekend... z nowymi rameczkami... (w tle) Mily weekend ale oczywiscie tylko dzieki rameczkom.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie no nie moge Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... To sie zapowiada milusi weekend... z nowymi rameczkami... (w tle) Mily weekend ale oczywiscie tylko dzieki rameczkom.. Mysle, ze nie tylko dzieki rameczką... Krynica też dostarcza wielu miłych wrażeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie no nie moge Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... To sie zapowiada milusi weekend... z nowymi rameczkami... (w tle) Mily weekend ale oczywiscie tylko dzieki rameczkom.. Mysle, ze nie tylko dzieki rameczką... Krynica też dostarcza wielu miłych wrażeń... Oj chlopcy....kilka chwil mnie nie bylo.....a tu takie rzeczy....... Ale fakt....w Krynicy....mozna przy okazji klub zareklamowac nowymi rameczkami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bchr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Orientuje się ktoś kiedy ma by wysyłka tych rameczek od Keżora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Orientuje się ktoś kiedy ma by wysyłka tych rameczek od Keżora ? Zamawiał ktoś ramki klubowe od Keżora?? Bo ja bym też zamówił 2 sztuki i od razu naklejki klubowe - 2 szt. czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Szuder ja zamawiałem 2 kpl ale dostałem odpowiedź od Keżora że nie wiadomo czy się zmieszcze w tej edycji. Najwyżej zamów i podaj mu żeby wysłał je paczką z do mnie razem z moimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Widze, że koledzy mają niezły ubaw ze mnie tutaj Szuder a Ty to mi wyrastasz na pierwszego prowodyra tego wszystkiego :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Może sam by tak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bchr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Kiedy jakiś spot się szykuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja bym optował za pierwszą sobotą grudnia, albo drugą potem to już święta i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 moja dzisiejsza podróż do pracy-na szczęście jakoś wyszedłem z tego, ale rowek był blisko...nie ma QUATTRO!! uważajcie panowie bo nie ma laby na lodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Iverson ale nic sie nie stalo..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 nie nic-jechałem jakieś 60 km/h i pozamiatało mnie trochę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Trochę posypało i już wszyscy panikują. Za mało śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 moja dzisiejsza podróż do pracy-na szczęście jakoś wyszedłem z tego, ale rowek był blisko...nie ma QUATTRO!! uważajcie panowie bo nie ma laby na lodzie. Jak widac miales przykrą przygode rano ale na szczescie nic Ci sie nie stało i oby też nic powaznego... na takiej drodze jak widac na fotkach to by nie pomogło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 O kruca... miałeś szczęście. Ja dzisiaj pomykałem na Krosno (służbową toyotą) przez Dynów -- Domaradz i tam też była masakra. lód ze śniegiem i nie ma żartów. A raz juz oglądałem świat do góry nogami. Więc panowie noga z gazu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Trochę posypało i już wszyscy panikują. Za mało śniegu śmiej się śmiej, miałbym ładny prezent na mikołaja hyhyhy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi