Madas Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 no sory, już w tym roku nic tu nie napisze jadę na bal, a Wam życzę miłej zabawy dzisiaj, wszystkiego dobrego w nowym roku oraz możliwości zasponsorowania mi kilku browarków i kiełbaski na planowanym grillu :decayed: narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Na Sylwestra dobrze się baw By nie wyszedł z Ciebie paw, Bo jak wyjdzie to przesrane, Całe ciuchy zarzygane I nie mieszaj piwa, wódki, Bo zarzygasz sobie butki Szęśliwego Nowego roku wszystkim :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Siema w Nowym Roku Jak tam po baletach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 zyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 1L. wódki na głowe to sporo Czacha mi pęka ale specyfiki musujące sprowadzają mnie na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 jest ok ja z powrotem od 11: 30 pije - zapowiada się dobry weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 siemano ja sie czuje wysmienicie, takiej imprezki jak zeszloroczny/tegoroczny sylwester to ja w zyciu nie mialam mozna bylo chlac ile wlezie, bo kaca brak mam nadzieje ze weszliscie wszyscy w nowy rok, bez problemow i smętów, a z bananem na pyszczku i podwojna porcja optymizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 krople żołądkowe ratują życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A co tutaj tak cicho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 wszyscy regeneruja sily na spota 10 stycznia wiec jest cichutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak to już u nas jest, że troche mało sie tu pisze Dobrze, że przynajmniej frekwencja na spotach jest Tak przy okazji... Zapraszam wszystkich na Noworocznego spota 10 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 To trzeba jakoś ożywić ten wątek [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:47_________________________________________________Właśnie byłem odśnieżyć ale zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Właśnie byłem odśnieżyć ale zima Ja zaraz ide zrobić to samo..., sniegu najebało strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak mi rano najebie śniegu na auto to pierdziele i nie jade na uczelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Przydało by się Quattro Ja już dzisiaj jechałem na łopacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A mi kurna padł na dobre akumulator ;( Jakiej marki polecacie?? I gdzie w Rzeszowie dobre ceny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi