Dibo Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 slimaczek, robiliście tego spota w przeworsku? Był problem z forum, nie mogłem się zalogować i nic nie wyszło z tego
Gość Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Chlopaki, jaka jest żarówa w "krótkich" w B6 ? sie mi spaliła własnie . moze mi Ktorys jutro na spocie pokaze jak sie lampe wysuwa coby wymienic ? Grzes, wez odpowiedni kluczyk
mech15 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 jutro spota macie?? ;( ;( cisza w temacie grilla, czyli jutro nie będzie?
grzes1150 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Dziś zajeżdrzam do Łąki po autko a tu srebrny avant b5 z naklejką klubową wisi na podnośniku Furka naprawiona???
miro_x Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 W krótkich masz H7 w długich też. Potrzebny jest torx T30 na długim sztycu bo trzeba odkręcić dwie śruby za lampą. Dokładnie to jedną z tyłu jedną z boku i dwie od góry.
virus Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 mnie nie będzie. imprez rodzinnych cd..
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie: a bedzie deszcz padal
sharg Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dziś zajeżdrzam do Łąki po autko a tu srebrny avant b5 z naklejką klubową wisi na podnośniku Furka naprawiona??? Tak wszysko gra, bylem na poprawce naprawy hamulcow.A jak twoj nowy nabytek sie sprawuje? Bedziesz dzis na spocie?
slaweq Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie: a bedzie deszcz padal Będzie Jak bedzie padał deszcz to można podjechać na górny parking..., główne wejście do hali jest pod dachem
sharg Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie: Ja mam w planie dziś pospocić.
virus Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie: Ja mam w planie dziś pospocić. no chyba nie będziesz spał do 16 :gwizdanie:
_Bartek_ Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Chłopaki, powiedzcie mi proszę czy ten gbur rtocki żyje?
sharg Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 on pisał pospocić a nie popsocić ...ani pospać
virus Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 on pisał pospocić a nie popsocić ...ani pospać A no fakt hehe dobre :kox:
mech15 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Chłopaki, powiedzcie mi proszę czy ten gbur rtocki żyje? jeszcze tego nie załatwiłeś?? żyje, czasem można go zobaczyć na ulicach Rzeszowa, a jeden kolega już udowadniał, że namierzyć go to nie problem
I r o Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Będzie ktoś dzisiaj na spocie? :gwizdanie: przyjadę się zapoznać
Rekomendowane odpowiedzi