_Bartek_ Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 jeszcze tego nie załatwiłeś?? żyje, czasem można go zobaczyć na ulicach Rzeszowa, a jeden kolega już udowadniał, że namierzyć go to nie problem Trochę mam daleko do niego
Michal90 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Witam:) Odbedzie sie dzisiaj spot:)? Mam ochote przyjechac i sie zapoznac:P Tylko nie wiem do konca czy jeszcze dam rade;/
sharg Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Witam:) Odbedzie sie dzisiaj spot:)? Mam ochote przyjechac i sie zapoznac:P Tylko nie wiem do konca czy jeszcze dam rade;/ jak w temacie...
Michal90 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 wiem tylko myślalem ze moze przez tą pogode zostanie przeniesiony na inny termin
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 wiem tylko myślalem ze moze przez tą pogode zostanie przeniesiony na inny termin w zimie przy - 18 C tez jestesmy
grzes1150 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Jak wracałem to na dużej obwodnicy między Watkemem a Mantą ok. 18 była niezła ro***erducha. 3 auta roztrzaskane a najbardziej Skoda Superb- miała prawie urwany tył i przód
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a gdzie nasza Tygrysiczka gdzieś wsiąkła a ponoć miał być grill :gwizdanie: a propo grilla moze cos zorganizujemy na koniec lata ja jak zawsze jakies udko albo karkoweczke przyszykuje
mech15 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nie ma co marzyć, bo i tak mnie nie będzie ale musisz ich przycisnąć, bo tak to nic z tego nie będzie
mech15 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no w sumie nie jest tu źle, ale na spota bym pojechał, przedostatnio było furek od groma, to mi się podobało [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 20:51_________________________________________________ tego trzeba popieścić, nie przyciskać :polew:
Plugibugi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________tylko żeby pogoda dopisała...
slaweq Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Z grillem to możemy mieć problem, bo cięzko będzie trafić na dobrą pogodę akurat na spota. Co myślicie o jakimś wypadzie klubowym na browara w weekend?
GM Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Z Co myślicie o jakimś wypadzie klubowym na browara w weekend? moje zdanie znasz :kox: :drunk: :buhaha: :dance2: :th: , a na drugi dzień jak zwykle
sharg Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Marcin: Slawkowi chodziło o kulturalne wyście, nie w trupa (jak zwykle)
Gość Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mech15 , dzieki za przesyłke z Holandii. doszło w całości. powiedz tylko kiedy można skręcać... :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Z Co myślicie o jakimś wypadzie klubowym na browara w weekend? moje zdanie znasz :kox: :drunk: :buhaha: :dance2: :th: , a na drugi dzień jak zwykle Marcin akurat do Ciebie to pytanie nie było skierowane bo faktycznie Twoje zdanie znam :kox: :drunk:
Tygrysiczka Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Powitać Panowie W jaki dzień to piwko? to może i ja się załapię :gwizdanie: :> Coś mi się zatęskniło za wami a na spota jakos dziwnym trafem trafić nie potrafię ;(
Rekomendowane odpowiedzi