Gość Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 http://tuning.pl/_zdjecia_felg_Oettinger_Type_RZ-k_5069_.html,z=Oettinger-Type-RZ_5069_1.jpg BĘDĄ MOJE... tylko gdzie tego szukać ? na alledrogo nie ma nawet jednej takiej cena pewnie kosmiczna
slaweq Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 http://tuning.pl/_zdjecia_felg_Oettinger_Type_RZ-k_5069_.html,z=Oettinger-Type-RZ_5069_1.jpg BĘDĄ MOJE... tylko gdzie tego szukać ? na alledrogo nie ma nawet jednej takiej cena pewnie kosmiczna A jaki rozmiar?
slimaczek89rz Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 kupiłem 17-stki :naughty:wczoraj wysłał, dziś doszły :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Jakie 17" kupiles?, pochwal sie
slimaczek89rz Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 na spocie pokaże, chyba że coś mi odbije dziś i przyjade do Ciebie po naklejki moje, to zobaczysz :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 o kurde, ostro o nowym sezonie myślicie, najs
wrclaguna Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 o kurde, ostro o nowym sezonie myślicie, najs ma być zima tysiąclecia
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 u mnie po 20 stopni w nocy cieszę się, że nie spędzę tej zimy w polsce, ale na pewno przyjadę zobaczyć jak sobie radzicie :decayed:
wrclaguna Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 bede ci wklejal fotki na biezaco jak sypnie z dwa metry sniegu 20 C w nocy a u nas zapowiadaja 0 C
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 no może z tymi 20 to przesadziłem ale w nocy jest za***iście ciepło, ciepła bluza to już za dużo, żeby się przejść. niedziela była 23 stopnie, takie słońce, że na plaże się wybierałem :kox: czekam na fotki
slaweq Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 o kurde, ostro o nowym sezonie myślicie, najs ma być zima tysiąclecia taaa, wszyscy gadają o zimie tysiąclecia, tak samo jak nie miało byc lata w tym roku a upały były nie do wytrzymania
Tygrysiczka Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Śnieg będzie jak co roku. jaki będzie to sie okaze dopiero bo nigdy nie przewidzą dokładnej prognozy, tak jak Slawek pisal, lata mialo nie byc bo mialo lac przez cale 2 miesiace, a afrykanskie upaly nam dupe grzaly przez większość czasu. Mimo wszystko zima napewno, napewno, NAPEWNO jak co roku, Zaskoczy Drogowców!! xD
wrclaguna Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 myslalem ze jakas nowa milk bedzie
Gość Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 racja.ostatnio mi sie o tym zapomniało... dobrze że juz otworzyli wątek TOP3
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 kto chce herbatkę z wkładem ? ja chcę racja.ostatnio mi sie o tym zapomniało... dobrze że juz otworzyli wątek TOP3 to przegapiłem lecę obadać
bazam Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Jestem nowy. Kiedy jakiś najbliższy spocik?
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Jestem nowy. Kiedy jakiś najbliższy spocik? wpadaj do grona zapalencow
Rekomendowane odpowiedzi