wrclaguna Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Z listy wynika że wrclaguna i sławek , ja czekam na info od Jarka (jarko) Jedziecie z rodzinką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tak w Rumuni malują samochody Rumuński Lakiernik - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERCIK7777777 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bedzię ktoś na spocie w przyszła niedziele interesuje mnie AFN żeby porównać z moim . chyba że ktoś jest z okolic Kolbuszowej to zrobilbyśmy testy:naughty: Uzdrowiłeś paścia??? :naughty: Jeszcze nie ale pracuję nad tym.Jak na razie przetrzepałem cały dolot i nic wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zna ktoś jakiegoś mechanika który robił kastracje z wałków w 2.0 tdi na podkarpaciu. jakiegoś sprawdzonego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Z listy wynika że wrclaguna i sławek , ja czekam na info od Jarka (jarko) Jedziecie z rodzinką ? .. a jak coś czuję ze młody da popalić ( bo o żonie to już nie wspomnę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A czy ktoś będzie dziś na spocie? Taka jakaś cisza się zrobiła w tym temacie. Ja nie obiecuję sto procent, ale powinienem się pojawić choć chyba na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Mnie niestety nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Grzegorz, śmigałeś dziś cytrynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Grzegorz, śmigałeś dziś cytrynką? Tak smigam non stop do szpitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Co się dzieje? Tak właśnie myślałem że to ty jechales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Co tu pisac mam ciezko chora zone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Co tu pisac mam ciezko chora zone Jak mogę jakoś pomóc to pewnie numer do mnie gdzieś masz, jak nie to wal na PW. Życzę dużo zdrowia Twojej żonce! Trzymaj sie kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wrclaguna, szybkiego powrotu do zdrowia dla żony. Będzie dobrze i musi być dobrze. Na ostatnim zlocie było jedno auto - moje + kolega Kamaz przyszedł na piechotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Fiat 125p - promo - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Grzesiek wszystkiego dobrego dla żony i szybkiego powrotu do zdrowia Pamiętaj Miłość wszystko zwycięży nawet największe przeciwności losu Bądź Silny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzieki Panowie za słowa pocieszenia . Cięzki temat będę miał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Uszy do góry. Dużo zdrowia dla żony Grześ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Grzegorz, serdecznie Ci współczuję Kolego. Ale mam ogromną nadzieję że Twoja Żona (z czymkolwiek się musi teraz zmierzyć), wróci do zdrowia i wkrótce wspólnie będziecie wcinać romantyczną kolację w Waszym mieszkanku/domku . Osobiście przywiozę Wam do tej kolacji wino, Grzesiu. Nie wiem jak mógłbym pomóc ale jeśli jakiejś potrzebujesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Trzymajcie się Grzechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi