Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 więc Sławku czas najwyższy pozbyć się oznaczeń silniczka ,a w to miejsce wstawić naklejeczkę
slaweq Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 moze i bym sie pozbył oznaczeń ale czy nie zostaną ślady po tym "zabiegu?
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 ja zrobisz to mądrze to napewno nie będzie śladów. (suszarka do włosów+cienka żyłka)
Szuder Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq, dokładnie tak jak napisał Iverson. Jak zrobisz to delikatnie, to śladu nie będzie... potem tylko wypolerować jakąś pastą lekkościerną i będzie kox
slaweq Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 ja zrobisz to mądrze to napewno nie będzie śladów. (suszarka do włosów+cienka żyłka) o to nie dla mnie... ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy
dsz33 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Hej ma może ktoś taką naklejeczke do opchnięcia?? tylko taką białą jak ma Iverson bo z tego co ja tam widziałem w temacie z naklejkami zostały tylko takie czarne wiec na czarnym samochodziku to jej nie bedzie widac
Szuder Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq, ja już naklejkę mam na aucie... wygląda super. tylko samo "A4" jest czerwone i słabo widoczne...:( A Ty kiedy będziesz przyklejał??[br]Dopisany: 12 Styczeń 2008, 16:44 _________________________________________________ Hej ma może ktoś taką naklejeczke do opchnięcia?? tylko taką białą jak ma Iverson bo z tego co ja tam widziałem w temacie z naklejkami zostały tylko takie czarne wiec na czarnym samochodziku to jej nie bedzie widac Ja mam tylko czarne, więc jak ktoś chce, to niech się zgłosi...
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Keżor pisał ostatnio , że nie ma już białych naklejek.
slaweq Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq, ja już naklejkę mam na aucie... wygląda super. tylko samo "A4" jest czerwone i słabo widoczne...:( A Ty kiedy będziesz przyklejał?? Szuder dzisiaj chcialem przykleić ale po chwili "walki" z naklejką stracilem cierpliwosc i dalem sobie narazie spokoj
Szuder Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq, jak chcesz to się umówimy na "klejenie" naklejki... to Ci pomogę... U mnie poszło bezproblemowo, ale pewną wprawę w tego typu czynnościach już posiadam...
miro_x Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 hmm a ja czekam na ramki dla mnie i szwagra. A tu lipa jak ramek nie było tak nie ma
slaweq Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Slaweq, jak chcesz to się umówimy na "klejenie" naklejki... to Ci pomogę... U mnie poszło bezproblemowo, ale pewną wprawę w tego typu czynnościach już posiadam... Szuder no możemy sie umowic na "klejenie" , czekamy na spota czy jakos wczesniej?
Szuder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Slaweq, może być wcześniej... nie ma problemu, ja po południu jestem czasowy...
slaweq Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Szuder , to jakos sie zdzwonimy na tygodniu
Iverson Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 oooo a co tu taka cisza!!!! nie wiem jak Wy ale ja mam labę :>
Szuder Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Iverson, nawet mi nie przypominaj... ja zapierniczam w robocie od bladego świtu... ale jeszcze tylko godzinka i fajrant...
Iverson Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mamy 100 we gonna celebrate . Cóż mogę powiedzieć (mi zawsze tak mówią) "trzeba było się uczyć" hyhyhyy
Szuder Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 nooo, stuknęła nam setka... stron...
slaweq Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 ja zapierniczam w robocie od bladego świtu... Szuder o której zaczynasz prace? bo ja o 7 ale za to koncze o 15
Rekomendowane odpowiedzi