Adis89 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 standardowo PDP czy jakis parking zamkniety??
Slawek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Na podpromiu jest też już gdzie parkować i stać w deszczu, jak coś to wjeżdżamy na nowy zadaszony parking za mostem, może będzie miejsce. Ja raczej powinienem się pojawić.
Adis89 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 nizszym niz ustawa przewiduje tez wjedzie na ten nowy parking? bo mnie jeszcze tam nie bylo
Slawek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Nie wiem jak od tej drugiej strony jest. Ale możesz normalnie wjechać i pod mostem na ten parking się jedzie.
Slawek Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 kto tam jutro będzie Ja się zawsze staram być, choć jutro jak mi się uda to będę chyba krótko
Zieluu Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 kto tam jutro będzie Ja się zawsze staram być, choć jutro jak mi się uda to będę chyba krótko Jakby to było dzisiaj, to podejrzewałbym, że wybierasz się na juwenalia Wczoraj szukałem miejsca u Ciebie na parkingu, ale tak zae...ne wszystko było, że można było pomarzyć... Nieopodal Twojego bloku wczoraj na moich oczach leciał rower z 8 piętra, więc dzisiaj zwróć uwagę na niebo
Slawek Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 kto tam jutro będzie Ja się zawsze staram być, choć jutro jak mi się uda to będę chyba krótko Jakby to było dzisiaj, to podejrzewałbym, że wybierasz się na juwenalia Wczoraj szukałem miejsca u Ciebie na parkingu, ale tak zae...ne wszystko było, że można było pomarzyć... Nieopodal Twojego bloku wczoraj na moich oczach leciał rower z 8 piętra, więc dzisiaj zwróć uwagę na niebo Byłem w czwartek, wczoraj i dziś będę. No ciężko, ciężko znaleźć miejsce parkingowe tam, co do niebezpieczeństw to mam AC w razie gdyby, choć wolę mieć spokój
bobek_audi Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 ja wpadnę koło 18-19 może ktoś będzie jeszcze
Kazek 1.9 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Tez przyjadę klaksonem was postraszyc hah Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Gość harry19-19 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Tez przyjadę klaksonem was postraszyc hah Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Hahaha przyjeżdź przyjeżdź :v
Gość Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Tez przyjadę klaksonem was postraszyc hah odbieraj telefon Ciulu jak dzwonię
Rekomendowane odpowiedzi