variocustoms Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Osobiście dziękuję organizatorom za super zlocik, mój trzeci Organizacja na super poziomie. Warto zawsze jechać poznać nowych ludzi i spotkać już znajomych Jeszcze raz dzięki Lele, Gwerty i ich towarzyszki dzięki za miłe towarzystwo i podwózkę
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 moja pierwsza Bukowina, było rewelacyjnie! za rok powtórka na 100 procent! a teraz podziękowania: -dla Wery za towarzystwo w samochodzie -dla Dziadka, Babci, Truskawy, Ryby, Anety (z partnerami), Faziego, Tomka, Magdy, Kłyska, Kasi, Mariusza, Magica, Mańka za przejazd kolumną do BT -dla dziewczyn za wyciągnięcie mnie do tańców -dla Arturrra za pyszną czerwoną Finlandię z soczkiem Mandarynkowym -dla Stanleya za pyszną czystą Finlandię -dla Suliego za przepyszną Cytrynówkę -dla Siemiana za kabelek -dla WRC za kolejną pomoc przy moim paździerzu -dla Mustiego, reikeba i Hiacynta za pobyt w pokoju -dla Władiego, Młodego i Domina za mnóstwo śmiechu -DLA ORGANIZATORÓW za rewelacyjny zlot :hi: -dla wszystkich obecnych za świetne towarzystwo fajnie było zobaczyć twarze z Samociążka i poznać kolejne twarze w realu :kox:
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Ja również dziękuję, wszystkim bez wyjątku Jędrekx - w końcu i nareszcie
GM Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ... jak co rok , MEGA spot Podziękowania dla organizatorów i wszystkich obecnych
Artur82 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Wielkie dzięki dla Wszystkich i za wszystko!!
MarianekZg Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 :hi:dla wszystkich bez wyjątku - szkoda, że nie pamiętam fajerwerków Było Zacnie jak co roku
norbi3000 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 wielkie dzięki dla Organizatorów za ogarnięcie mega imprezki :hi:oraz dla wszystkich uczestników zlotu za super klimat i zabawę
Guregoru Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Jak co roku należą się podziękowania dla organizatorów, osób z którymi piłem i tym z którymi nie piłem (bo nie pamiętam z kim piłem ). Oby w przyszłym roku towarzystwo było tak samo doborowe
domin79 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 również dzięki wszystkim :notworthy::notworthy:
reikeb Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Kolejna Bukowina mega udana, teraz czas odliczać dni do kolejnej Dzięki wszystkim za super zabawe i kilka ton smiechu
dzik Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 za***isty zlocik, super było Was poznać Marcino, Arturo,Wladi,Domino,Harry,Mlody - tak pozytywnie zakręconych to ze świecą szukać
riddick74 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Mój pierwszy zlot i podziękowania dla organizatorów i wszystkich....
Gość Edyta Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 pierwszy zlot w bt za mna i nie ostatni:decayed: podziekowania dla Dziadka Babci Wery Jedrka i calej reszty z ktora mialam okazje jechac w kolumnie - ilosc pitstopow przerosla nasze oczekiwania dla pokoju 44 za nieustanna impreze swinta swinta itd jak i calego pietra 4 dla Magika za pomoc przy awarii chlopie teraz wiem ze moge zawsze na ciebie liczyc dla calej reszty ktora mialam okazje poznac i pogadac a tych co nie dalam rady poznac - nadrobi sie za rok no i dla organizatorow za tak udana impreze
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 za***isty zlocik, super było Was poznać Marcino, Arturo,Wladi,Domino,Harry,Mlody - tak pozytywnie zakręconych to ze świecą szukać hmmmm .........czyli jednak się poznaliśmy :grin::grin::decayed::decayed::grin::grin: ..........hmmmmmmm....w sobotę ??? nie dobrze..............:whistling:....będziemy się musieli poznać jeszcze raz :grin::grin: wybacz .....reżyserka powycinała dość znaczne kawałki imprezki
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ja również dziękuję za super towarzystwo a organizatorom za ogarnięcie imprezy :wink: Grisza i Diman dzięki za transport mojego chudego dupska tam i spowrotem Grzesiu sorki za te zdjęcia :decayed:
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 jedzenie słabe , organizatorzy słabi, imprezka w mordorze słaba, cytrynówka..... za mocna a tak na poważnie było za***iście w kazdym calu częściej taki zlot poproszę
Rekomendowane odpowiedzi