Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Emulator zmieniarki na MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie tak:)

ja też zauważyłem, ze lubi się zawiesić na pamięci typu pendrive. Wole zdecydowanie Kartę SD, jest mniejsza i tańsza :) Obecnie korzystam tylko z pamięci SD 1GB - mam je po całe 9 zł za kingstona więc nie widzę potrzby ładowania czegokolwiek innego :D

emulatorek rullezzz :)

Opublikowano
http://emide.pl/xcl/ wypełnialiście formularz umieszczony na tej stronie? ,ile czekaliście na odzew "od nich" po ewentualnym przesłaniu wyżej podanego formularza, żeby zamówic sprzęt?
Opublikowano

Ja wlasnie czekam drugi dzien :gwizdanie:

Opublikowano

ja tez kupowalem z tej aukcji i dlugo nie musialem czekac - w zestawie byly kluczyki do wyciagania radia

Opublikowano

A4 B7 z 2005 roku (model 2006) - gdzie jest gniazdo do podłączenia zmieniarki CD? Chcę sprawdzić czy będzie pasowało, gdzie i jak umocować urządzenie.

Opublikowano
:mysli: czy to jest zmieniarka czy emulator to podlancza sie to bezposrednio pod radio a co do miejsca montazu i sposobu to prosze przeczytaj wszystko od poczatku bo jest tam sporo o tym :gwizdanie:
Opublikowano

a oto ostatnie wiesci z http://emide.pl/xcl/

> Czy kostka emulatora jest gotowa od razu do podlaczania

> czy tez trzeba ja przerabiac?? pozdrawiam

Jak najbardziej jest gotowa do podłączenia.

Nadmienię tylko, że xCarLink kosztuje 340 zł

brutto wraz z przesyłką via PP.

Jest to nowa wersja, obsługująca karty SDHC,

dodatkowo posiadająca złącze BlueTooth do podłączenia

opcjonalnego adaptera do przesyłu danych za pomocą

"niebieskiego zęba" (koszt 40 zł brutto), a także

posiadająca możliwość przewijania utworów.

:good:

Opublikowano

kurde warto było poczekać dla tego przewijania utworów, bardzo mi tego brakuje :(

Opublikowano

No to :good: warto było tyle zwlekać z zakupem. ile czasu gdzieś wam szedł ten sprzęcik?

Opublikowano

no i juz przelane pieniazki :chytry: teraz tylko wystarczy czekac a pozniej montowac :gwizdanie:

dodam ze w komplecie sa kluczyki do wyciagania radia :)

Opublikowano

No i wreszcie znalazłem chwilę czasu na zamontowanie.

Emulatorek działa bardzo ładnie. Dźwięk pomimo 128KBps słychać wyraźnie bez szumów. Instalacja wraz z "podgrzewaniem procka" w radiu zajęła mi... 25 minut. Miałem troszkę problemów z kartą. Moja to microSD z przelotką na SD, 2GB Kingstona. Po odpowiednim sformatowaniu działa bez problemów.

Nie wiem jak u innych, ale u mnie konieczne było odłączenie radia od zasilania w celu aktywacji emulatora. Bez tego sypał mi jakimiś dziwnymi błędami i nie chciał czytać karty. Po restarcie zasilania działa bez problemów.

Opublikowano

u mnie nie bylo koniecznie odcięcie zasilania. wystarczyło podpiąc emulator na wyłaczonym radiu, wloczyc radio, wcisnąć przycisk MODE i działa :)

Opublikowano

I ja przesiadłem sie z normalnej zmieniarki na emulator :> Jakościowo dzwięk mało co sie rózni od płyty cd. Żeby to zamontować ja musiałem ściagnąć schowek niestety bo dojscie tam było dosć ciasne ale to tylko 5 śróbek :gwizdanie: i teraz można nagrywac muzyke na całe tygodnie :naughty: dla zastanawiających sie jeszcze, POLECAM :kox:

Opublikowano

No mi montaż zajął jakieś 15 minut.

Poniżej fotorelacja:

emulator_montaz1.jpg

emulator_montaz2.jpg

emulator_montaz3.jpg

Opublikowano

Ja mam kupione cos podobnego ale z firmy Solisto.Wszystkie opcje tak jak w zmieniarce i obsluga z radia.Mozna zobaczyc na SOLISTO.de Pozdrawiam.........

Opublikowano

Jeszcze na dniach zamontuje to sobie u góry w schowku na stałe zeby tak nie latało :naughty:

Opublikowano

no i juz podlaczone :) teraz wystarczy cieszyc sie dzwiekiem :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze na dniach zamontuje to sobie u góry w schowku na stałe zeby tak nie latało :naughty:

a masz jakies uchwyty do tego? w jaki sposób bedzie ją montował?