luki105 Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 witam.mam nadzieje ze ktos ma pomysl co to moze byc. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8dc7e1d0bd525675.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8dc7e1d0bd525675.html
DAWIDBORI Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 a jest tam jakies wejscie np usb albo cos?? czy wogole wejscie na cos
luki105 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 jest jakby na telefon,ale uchwyt i telefon sa z przodu
DAWIDBORI Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 na koncu linka zabraklo literki l:P a moze to masz internet :polew: :polew:
Darek_G Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Wygląda jak gniazdko do wtyczki RJ. A próbowałeś jakoś dojść gdzie ta "czarna skrzynka" jest podłączona? Jesteś pierwszym właścicielem smochodu? Jeśli nie, to może jego pochodzenie będzie odpowiedzią na pytanie co to jest.
rysiu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 za male na rj, mi to wyglada na standardowe wejscie na wtyczke telefoniczna
luki105 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 jestem drugim wlascicielem i kupilem go we francji,rowniez wydaje mi sie ze to wejscie na telefon chociaz podlaczajac nokie (jakis stary model ktory dziala zamontowany z przodu) nawet sie nie wlacza.
sosna90 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 To raczej wygląda jak wejście na telefon. Ja mam coś podobnego w tym samym miejscu w B5.
mydlo Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Może ktoś miał podłączonego "tulipana" (taki stary telefon z lat '80)
luki105 Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 dziwna sprawa z tym faksem,sprobuje dzisiaj podlaczyc laptopa o ile nie trzeba aktywowac tego VAGiem powinno zadzialac
Darek_G Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 za male na rj, mi to wyglada na standardowe wejscie na wtyczke telefoniczna wyjście telefoniczne to też RJ, np. RJ-11 To większe, to RJ-45 ale na takie to rzeczywiście nie wygląda
domjenick Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Masz faks w aucie no to masz faxa w audi,pewnie na zamowienie bylo zrobione,albo do wozenia biznesmenow czy cos takiego
luki105 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 na to wyglada,ale co mi z tego jak nie dziala,chociaz jak jechalem przez niemcy i rozmawialem przez zestaw glosnomowiacy w aucie,przyszla mi faktura do zaplaty za uzywanie sieci telekomunikacyjnej audi ,moze ktos wie jak korzystac z tego bo ja nie mam pojecia oprocz tego auto ma zamontowana antene gps i takie cos w bagazniku obok subwoofera: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360064900790&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BID_Stores_IT&refitem=360064510023&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4 czy jest mozliwosc zebym mial navigacje gps w fis-e,chociaz do tej pory nic takiego nie znalazlem
domjenick Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 jesli chodzi o ''to cos''obok subwoofera,to po niemiecku znaczy ''wzmacniacz do pojazdow,z aktywnym glosnikiem''-cokolwiek to jest a jesli nie znalazles navigacji,w miejscu,gdzie zazwyczaj jest radio i klima-to musze cie zmartwic ,bo jej nie masz i FIS sam kierunku nie pokaze...
mydlo Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Nawigacja (tzw.mała nawigacja) może być także koło dzwigni hamulca ręcznego. Tyle że musu być do tego czytnik płytek. A to koło sub-a to zapewne wzmacniacz głośnikowy.
luki105 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 w takim razie po co jest zamontowana antena gps,myslalem ze moze ma telematik ale nie ma przycisku "help" nad lusterkiem z przodu i nie mam zadnych komunikatow na Fisie.no i w koncu jak moglbym skorzystac z mozliwosci podlaczenia faksu i laptopa. niebardzo wiem co to jest czytnik plytek. zdaje sobie sprawe ze troche duzo tych pytan na jeden raz,ale szkoda z tego nie skorzystac skoro juz jest a sam przewalilem cale forum i bardzo nic nie znalazlem.HELP ;(
carnivore1 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 czytnik plytek do navi (czyt. czytnik plyt CD) jest zazwyczaj w schowku bocznym w bagazniku tyle ze po lewej stronie...
SpałekP Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 ja mam też takie coś po podłokietnikiem i mam telefon oryginalny nokia i to jest modem mogę połączyć się z internetem, ale kasę ciągnie z karty w telefonie i żadna sieć audi nie przysłała mi faktury za rozmowy przez zestaw głośnomówiący, a rozmawiam dużo z "wbudowanego telefonu" za granicą i w Polsce
luki105 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 nie jakas siec tylko moj operator komorkowy(mam abonament) doliczyl mi do rachunku jakas usluge
Rekomendowane odpowiedzi