Dadok34b Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fajny ten kolorek, inny wszystkie. Co do hid'ów 8k to jeżdżę na takich i wszystko cacy widać, zależy od jakości zestawu. Bardzo podobają mi się te DRLki, muszę coś takiego wymodzić u siebie Pozdro Danke. Rzezaj DRL mały koszt a dość ładny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Rzezaj DRL mały koszt a dość ładny efekt Tym bardziej że w długich mam żółte żarówki Jakoś kręci mnie żółte światło a nie lubię jeździć na przeciwmgielnych, ciągłe włączanie ich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 jest parę nowych jakiś fajnych zdjęć , poza tym wpadły ramki klubowe których jeszcze nie widać na zdjęciach i taka nijaka tabliczka za szybę sprzedam meszek i pokrowiec na ręczny ori w kolorze granatowym, obszyte w skórze w stanie dobrym zdjęcia i cena na pw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Co to za pastwisko kóz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 czekam aż kolega Martin będzie miał czas i wkładamy gwint ---------- Post dopisany 06-07-2013 at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2013 at 23:30 ---------- i Oto nastała ta chwila kiedy moja B5 doczekała się gwintu ! na szybko wstawię zdjęcia reszta będzie jak ogarne sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ładnie siedzi.....jakieś kółko chociażby 17" jeszcze i bedzie gut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 albo zrob powrot do dokladek czarnychalbo zrob te listwy w kolor albo porg z esy wsadz i w kolor bo wstretnie to wyglada wogole jakos nie pasuja mi te dokladki w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ładnie ładnie plany do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 w nocy z 11.06 na 12.06 po nocnej jeżdzie z kumplem po mieście i 3 kontrolach policyjnych w czym jedna przez kryminalnych i o 5 rano gadka z nimi na stacji jak nigdy nic jedno zdjęcie sie ustało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 no nareszcie gwint:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 no nareszcie gwint:kox: nareszcie , bo po drabinie musiałem do auta wchodzić :grin: ---------- Post dopisany 22-07-2013 at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 15:50 ---------- no to jedziemy ! zbieram grosz do grosza i myślę na dniach nad 17` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 jak masz hajs marnować na 17ke to lepiej zmarnuj go na listwy w kolor:wink: a felga to tylko 18, kupisz 17ke i będziesz żałował jak każdy kto przechodził ten temat:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 jak masz hajs marnować na 17ke to lepiej zmarnuj go na listwy w kolor:wink: a felga to tylko 18, kupisz 17ke i będziesz żałował jak każdy kto przechodził ten temat:whistling: +10 też w tamtym roku kupiłem 17, sezon przejezdzilem i poszły w świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 jak masz hajs marnować na 17ke to lepiej zmarnuj go na listwy w kolor:wink: a felga to tylko 18, kupisz 17ke i będziesz żałował jak każdy kto przechodził ten temat:whistling: +10 też w tamtym roku kupiłem 17, sezon przejezdzilem i poszły w świat. to jakie są wady tych 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 to ze przed zakupem wydajasie duze, po załozeniu masz niedosyt i cały czas zdaje Ci sie że jest to mała felga:wink: rozmiar zdatny na zime:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 witam i przedstawiam czerwone lampy z tyłu : postoje w kierunkach : małe udoskonalenia : mile widziane oceny komentarze i podpowiedzi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 a co tu podpowiadać dział sie kłania:whistling: 18" - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 a co tu podpowiadać dział sie kłania:whistling: 18" - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szukam szukam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 jak wrzucisz ładną 18 z odpowiednim et to w sumie tylko czarne progi będą bruździć. Czujniki PDC masz ori i nie można malować? Fajnie te lampki US z przodu wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi