Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może jakies zakupy zbiorowe? Wtedy taniej

Opublikowano

Ostatnio kupiłem California Scents New Car i porażka :( ledwo wogóle było czuć zapach,nawet na MAXA.Polecam stare sprawdzone Wunderbaum!

Opublikowano

Ja kupilem californie balonowa i do tej pory sie trzyma czyli 3 miechy

Moze jednak ktos ma ochote, na zlocie mozna sobike przekazac

Opublikowano

Ten new car też miałem kiedyś z Cali, straszna kaszana w ogóle nie czuć. Za to bubble gum bardzo ok, aż go skręcałem tak mocno było go czuć w aucie.

Opublikowano

Ja uzytkuje Corronado cherry i jest mega swietny ! Mam zakrecony a i tak zapach mega intensywny ! Poki co jestem mega zadowlony, zobacze na ile starczy :)

Opublikowano

Ja uzytkuje Corronado cherry i jest mega swietny ! Mam zakrecony a i tak zapach mega intensywny ! Poki co jestem mega zadowlony, zobacze na ile starczy :)

Starczy na miesiąc spokojnie + dodatkowo zawsze można odwrócić drewienka :) New Car z Californii porażka czuć pieprz i tyle, mulił mnie osobiście...

Opublikowano

Wczoraj kupiłem Chemical Guys Stripper (500ml) miazga... ten zapach ryje beret....

Opublikowano

To prawda ale czesto trzeba aplikowac.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ja robie wtedy kiedy potrzeba a nie zawsze kiedy jadę :) i wtedy starcza na rok

Opublikowano

Zakupiłem na próbę Chemical Guys Black Frost i pierwsze wrażenie - słaby :kwasny: trochę Brutalem zalatuje, zobaczę jutro czy coś na plus się zmieniło. Mam nadzieję, że w porównaniu z Stripperem chociaż trwałość poprawiona.

Opublikowano

A ja robie wtedy kiedy potrzeba a nie zawsze kiedy jadę :) i wtedy starcza na rok

możetobie podoba się ten zapach ale według mnie to ten zapach nawet 2 zł nie jest wart , pachnie jak..... ano normalnie bez szału ..... szkoda tyle kasy na taki badziew

Opublikowano

Jedni lubią, drudzy nie :) proste, akurat zapachy to temat rzeka

Opublikowano

każdy ma swoje gusta,a o gustach się nie mówi :naughty:

jeden woli wanilię a drugi wiśnię/// :banan:

Opublikowano

Zakupiłem 4x CS Monterey Vanillia....porażka totalna. W aucie mam otworzone dwa i w ogóle nic nie czuć.
10gk0mw.jpg
28jl3jk.jpg

Edytowane przez krzysinho

Opublikowano
  • Autor

Może dostałeś jakieś leżaki magazynowe/podróbki? Spróbuj namoczyć te drewienka w wodzie, może się uda :wink:

Opublikowano

Zakupiłem na próbę Chemical Guys Black Frost i pierwsze wrażenie - słaby :kwasny: trochę Brutalem zalatuje, zobaczę jutro czy coś na plus się zmieniło. Mam nadzieję, że w porównaniu z Stripperem chociaż trwałość poprawiona.

i jak tam po paru dniach? byłem bardzo zadowolony ze stripper scent, mam nadzieję, że black frost jest równie ciekawy. Czym to w ogóle pachnie?

Opublikowano

Kupiłem kiedyś takie zapaszki i bardzo mi sie podobały. Jednak z ich trwałością było kiepsko. Może ktoś podpowie czy dobiore taki zapach z jakichś markowych produktów? Dzięki za pomoc.

blister_morski.png

Opublikowano

i jak tam po paru dniach? byłem bardzo zadowolony ze stripper scent, mam nadzieję, że black frost jest równie ciekawy. Czym to w ogóle pachnie?
tak jak napisałem wyżej, tylko przy rozpylaniu czuć coś ala brutal, później - po paru godzinach zapachu praktycznie brak, gdzieś tam jakaś delikatna nuta, nie wart złotówki.

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

Panowie a co do California Scents, to można zmoczyć drewienka w wodzie w celu odświeżenia zapachu ?

Opublikowano

Panowie a co do California Scents, to można zmoczyć drewienka w wodzie w celu odświeżenia zapachu ?

Czytasz kolego wątki czy na pałe piszesz?Wcześniej kolega miki pisał że można spróbować.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka