pakotomasz Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Do mnie wczoraj dotarł Stripper, popsikałem na dywaniki, w nawiew i jak na razie szału nie robi:kwasny: Zapach super, ale jakoś za bardzo go wewnątrz nie czuję. Gdzie dokładnie psikacie i ile, że u was się tak długo utrzymuje i jest wyraźnie wyczuwalny?
Kwinto69 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 no właśnie jakoś euforia mi mija z tym zapachem w samochodzie jakoś słabo a fotel od kompa raz spsikany i czuć prawie drugi tydzień
cptolgierd Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Pamiętajcie że do auta wchodzicie i wychodzicie, macie otwarte drzwi, włączoną klimę i to ma prawo wywietrzyć się Mam mały sposób co do trwałości. Kupić takie standardowe dozowniki zapachów z buteleczką, wylać zawartość, przemyć żeby starego zapachu nie było czuć, wymienić ten patyczek bo nasączony jest starym i wlać tam strippera.
HiRide Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Pamiętajcie że do auta wchodzicie i wychodzicie, macie otwarte drzwi, włączoną klimę i to ma prawo wywietrzyć się Mam mały sposób co do trwałości. Kupić takie standardowe dozowniki zapachów z buteleczką, wylać zawartość, przemyć żeby starego zapachu nie było czuć, wymienić ten patyczek bo nasączony jest starym i wlać tam strippera. zrobilem tak tydzien temu ze starym flakonikiem po ambi pur i co ? striptizerki we wnetrzu mojego auta nadal nie ma
Fr0styyy. Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Pamiętajcie że do auta wchodzicie i wychodzicie, macie otwarte drzwi, włączoną klimę i to ma prawo wywietrzyć się Mam mały sposób co do trwałości. Kupić takie standardowe dozowniki zapachów z buteleczką, wylać zawartość, przemyć żeby starego zapachu nie było czuć, wymienić ten patyczek bo nasączony jest starym i wlać tam strippera. zrobilem tak tydzien temu ze starym flakonikiem po ambi pur i co ? striptizerki we wnetrzu mojego auta nadal nie ma Nie wiem, dzisiaj siedziałem w samochodzie mikiego i mówił, że psikał ze 2 tygodnie temu. Wyraźnie było czuć striptizerkę także to chyba kwestia przyzwyczajenia się do zapachu.
Kshyhu87 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Czy byliby chętni na strippera w ilości 120ml w nie ori butelce z atomizerem za 30zł w tym juz wliczona przesyłka?
Gibons Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 bardziej opłaca się brać to większe opakowanie prawie 500ml za 60zł a tutaj mamy za polowe tej ceny zaledwie 1/4
msck Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 jak psikałęm na dywaniki, to też było słabo czuć strippera, byłem nawet zawiedziony. popsikałem filtr pyłkowy i jest git, nie za mocno, nie za słabo:wink:
HiRide Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 bardziej opłaca się brać to większe opakowanie prawie 500ml za 60zł a tutaj mamy za polowe tej ceny zaledwie 1/4 "problem" w tym ze szybko sie to zuzywa bo zapach szybko wietrzeje Moj nastepny zakup bedzie napewno inny bo mimo ze zapach jest fajny,to jednak gipko wietrzeje a cena jest zbyt wygorowana.Cena duza a jakosc marna.
pakotomasz Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 bardziej opłaca się brać to większe opakowanie prawie 500ml za 60zł a tutaj mamy za polowe tej ceny zaledwie 1/4 "problem" w tym ze szybko sie to zuzywa bo zapach szybko wietrzeje Moj nastepny zakup bedzie napewno inny bo mimo ze zapach jest fajny,to jednak gipko wietrzeje a cena jest zbyt wygorowana.Cena duza a jakosc marna. Też zaczynam mieć takie podejście:kwasny:
audifan1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Swoją A4 kupiłem z zapachem Darknes i jakoś mnie się spodobał , do dziś u mnie ten zapach sprawdza się najbardziej. Polecam.
sokal Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ja stosuję najtańszy, najbardziej niezawodny i najprzyjemniejszy zapach "czyste wnętrze"
Gość donuska90 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ja stosuję najtańszy, najbardziej niezawodny i najprzyjemniejszy zapach "czyste wnętrze" tylko że "czyste wnętrze" często zamienia się w "brudne wnętrze"
mycha1236 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Jakby ktoś chciał mam na sprzedaż strippera butelka 473 ml , na oko zostało cos kolo +/-350 ml Cena 40zł + kw Foto :
Kshyhu87 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Jednak szału nie ma z tym stripperem co? Ja jestem bynajmniej zawiedziony. California scents lepsza jest :-)
mycha1236 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 zapach ekstra ale psikanie co 2-3 dni - to nie dla mnie ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- btw. jakie zapachy californi polecasz ?
Griffe Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Jakby ktoś chciał mam na sprzedaż strippera butelka 473 ml , na oko zostało cos kolo +/-350 ml Cena 40zł + kwFoto : http://s6.ifotos.pl/mini/Zdjcie011_nrhehwp.jpg Wezme za 40 z kw, moze byc paczkomat
mycha1236 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 za 40 zł z kw to wyjdzie 150 ml z allegro
Gibons Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Dzisiaj odebrałem strippera każdy zachwalał więc zakupiłem. Według mnie szału nie robi taki sobie ten zapaszek.
pakotomasz Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Wygląda na to, że czar Strippera prysł
Rekomendowane odpowiedzi