pastaldo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aha Żeby to tam było to musi cała pucha tam siedzieć a wtedy to troche będzie przeszkadzać pasażerom Zdjęcie z góry to myślałem że to coś wysokości max pokrywki i w razie potrzeby można wsunąć uchwyt. W takim razie entuzjazm opadł
Ksiadz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja póki co wsadziłem w siatkę na tylnim oparciu siedzenia. Coś tam już sobie pachnie ;-)
pakotomasz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 A ja CS trzymam w tej kieszonce pod podłokietnikiem i nie jest źle:wink:
Ksiadz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 A ja CS trzymam w tej kieszonce pod podłokietnikiem i nie jest źle:wink: Też na chwilkę tak zrobiłem, ale zapach za intensywny. Za blisko nosa ;-P
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie czytałem całego wątku, ale totalnie nei polecam badziewia sprzedawanego jako "zapachowa saszetka". kiedys kupiłem, innym razem dostałem, zadnego zapachu to z siebie nie wydziela
Łęga Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja właśnie dzisiaj dostałem kilka zapachów CALIFORNIA SCIENTS.Na pierwszy ogień Newport New Car. Panowie, gdzie to umieścić najlepiej by efekt był a nie latało po aucie? i jak pachnie jakoś ładnie Ci ten zapach? ostatnio kupiłem innej firmy co się wkłada w nawiew to zapach nie przypomina nazwy...
Ksiadz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja kupiłem w sumie trzy. Wrzuciłem NEW CAR do znajomka, jakoś tak średnio daje. Do siebie wrzuciłem Lagune i daje radę póki co. Otwieram autko i czuć ten zapach. I jeszcze trzecie CHERRY, też w miarę mocno się rozeszło po aucie. Tylko coś ten pierwszy lipa :-/
kivlov Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Warto to kupić? Chemical Guys Stripper Scent Pocket Size 118ml (3252829400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cptolgierd Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 @UP Mi się bardzo podoba, pachnie jakby bardzo ładna Pani wysiadła właśnie wysiadła z samochodu, taka nutka wanilii Trochę mało trwały ale warto jak dla mnie
pakotomasz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zapach jest naprawdę ładny, ale u mnie jakoś dłużej nie mógł się utrzymać. Kivlov jak chcesz mam 2 takie buteleczki, nówki, nie ruszane, nawet kupione u tego samego sprzedającego na allegro, więc mogę ci odsprzedać
Kwinto69 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 stwierdzam że w letnie dni przy otwieraniu szyb czy szyberka szybko się ulatnia piękny zapachach raczej na jesień i zimę
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Aha Żeby to tam było to musi cała pucha tam siedzieć a wtedy to troche będzie przeszkadzać pasażerom Zdjęcie z góry to myślałem że to coś wysokości max pokrywki i w razie potrzeby można wsunąć uchwyt. W takim razie entuzjazm opadł Ja jeżdżę autem sam..na tyle jeździ córka parę razy w tygodniu więc nikomu nie przeszkadzają zapaszki w cupholderach
pastaldo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Aha Żeby to tam było to musi cała pucha tam siedzieć a wtedy to troche będzie przeszkadzać pasażerom Zdjęcie z góry to myślałem że to coś wysokości max pokrywki i w razie potrzeby można wsunąć uchwyt. W takim razie entuzjazm opadł Ja jeżdżę autem sam..na tyle jeździ córka parę razy w tygodniu więc nikomu nie przeszkadzają zapaszki w cupholderach Chyba że tak, ja nie dużo jeżdżę a jak jeżdze to własnie często mam więcej osób to by się nie sprawdziło.
Damian0911 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja Bardzo polecam ZAPACH MARKOWYCH MĘSKICH PERFUM ODŚWIEŻACZ CHOINKA (3313886256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o zapachu armani kiedys mozna było je kupic w tesco jakieś zapachy typu stripper którego wogóle nie czuć moze sie schować, naprawde fajny zapach czuć go w całym aucie i nie jest za mocny kiedyś miałem tez o zapachu fahrenheit ale dla mnie był za ciężki
Nelson Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry lub balboa bubblegum. Sam mam u siebie, jak przestaje pachnieć wyciągam te nasączone sześciany i rozkładam pod siedzeniami. Zapach potrafi się utrzymać przez parę miesięcy:wink:
feniks Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry fajny ale na jeden raz, początek dość mocny, po tygodniu już nie tak intensywny ale mocno wyczuwalny, trawłość rewelacja CS Fresh Linen - ładny ale nie polecam, prawie nie wyczuwalny w aucie, może z jeden tydzień coś tam zalatywało CS Santa Barbara Berry - trwałość lepszejsza choć do Cherry wiele brakuje, po dłuższym czasie ledwo ledwo coś tam czuć ChG Stripper - mnie zawiódł za bardzo małą trwałość jako alternatywę polecę Auto Finesse Midnight Oil - ciekawa zawieszka, ładny zapach w stylu Strippera, trwałość jak CS Santa BB, bardzo delikatna woń, jak na choinkę
FabbioA4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 California Scents - dobre i długo trzymają poczciwe Wunder Baumy - też ok Jednak nic nie zastąpi czystego, zadbanego i świeżego wnętrza. Zapach to dla mnie zawsze wisieńka na torcie
pakotomasz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry lub balboa bubblegum. Sam mam u siebie, jak przestaje pachnieć wyciągam te nasączone sześciany i rozkładam pod siedzeniami. : Też tak zrobiłem i zapach na nowo "odżył":wink: Zobaczymy na jak długo.
Krumak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Gdzie te California Scients poza netem można kupić??
przemciotorun Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 u mas mozna kupic w Piotze i Pawle..... i sa po 12zl za puszke
Rekomendowane odpowiedzi