SoMeS Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Chce objac oficjalny patronat nad tym tematem :polew: czekałem na to YKK...
Dibo Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Chce objac oficjalny patronat nad tym tematem Jestem za jakim specyfikiem? ja do dzisiaj mam gdzieniegdzie na uszczelkach Spróbuj domową chemią, niektóre środki potrafią zdziałać cuda
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Trza by było nowy temat - " Jakie środki do usuwania kleju po magicznych chromach z allegro "
Dibo Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Trza by było nowy temat - " Jakie środki do usuwania kleju po magicznych chromach z allegro " Jerzu będzie w siódmym niebie Żeby nie było OT: mocna myjka cisnieniowa i chrom schodzi z tych listw na metry Co do tematu to podobnie jak z LEDami na metry: na okrągło jest wałkowane to samo, wszystko zostało powiedziane. Dlatego temat można zamknąć.
SoMeS Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 nie można zamknąć bo co będzie jak ktoś np nie będzie wiedział które listwy kupić z allegro?
wojtas-audi Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja własnie w piatek wyje.alem te chromy z auta
Dibo Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 nie można zamknąć bo co będzie jak ktoś np nie będzie wiedział które listwy kupić z allegro? Jak to które ? Te których 1mb jest tańszy
SoMeS Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 w sumie racja... temat do zamknięcia
ykk Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Trza by było nowy temat - " Jakie środki do usuwania kleju po magicznych chromach z allegro " Mowisz, masz: http://www.a4-klub.pl/smf/jak_usunac_klej_z_gumowych_obwodek_szyb-t104504.0.html;msg1205303;boardseen#new :polew:
efendi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ma może ktoś zdjecia jak te obramówki wyglądają na srebrym audiku wraz z nakładkami na lusterka i takie tam i czy przypadkiem nie wygląda to zbyt festyniarsko?
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ma może ktoś zdjecia jak te obramówki wyglądają na srebrym audiku wraz z nakładkami na lusterka i takie tam i czy przypadkiem nie wygląda to zbyt festyniarsko? wszelki chrom na srebnym kolorze zleje Ci sie z nadwoziem czy to ori czy na metry
Perezip Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 hehe potraficie przekonac człowieka, ja 2 tyg sie zastanawiam nad tymi nieszczesnymi chromami na allegro, miałem na mysli tą aukcje: http://moto.allegro.pl/item821088483_audi_a4_b5_sedan_chrom_obwodki_szyb_tuning.html kupował ktos moze od nich? chociaz teraz to juz sam nie wiem czy brac to gówno;p W sumie 100 zapłacic i jak ma mi sie to po roku przykładowo odkleic to wole dołozyc ta 100 do nowych fel. Doradzicie cos :gwizdanie:
Michał Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 hehe potraficie przekonac człowieka, ja 2 tyg sie zastanawiam nad tymi nieszczesnymi chromami na allegro, miałem na mysli tą aukcje: http://moto.allegro.pl/item821088483_audi_a4_b5_sedan_chrom_obwodki_szyb_tuning.html kupował ktos moze od nich? chociaz teraz to juz sam nie wiem czy brac to gówno;p W sumie 100 zapłacic i jak ma mi sie to po roku przykładowo odkleic to wole dołozyc ta 100 do nowych fel. Doradzicie cos :gwizdanie: dołóż do felg
Armi Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 hehe potraficie przekonac człowieka, ja 2 tyg sie zastanawiam nad tymi nieszczesnymi chromami na allegro, miałem na mysli tą aukcje: http://moto.allegro.pl/item821088483_audi_a4_b5_sedan_chrom_obwodki_szyb_tuning.html kupował ktos moze od nich? chociaz teraz to juz sam nie wiem czy brac to gówno;p W sumie 100 zapłacic i jak ma mi sie to po roku przykładowo odkleic to wole dołozyc ta 100 do nowych fel. Doradzicie cos :gwizdanie: Nie kupuj tego. Te listwy są niby gotowo przycięte a tak naprawdę są za krótkie. Wklejałem już w tym wątku zdjęcie. Lepiej kupić na metry niż wydać 100zł na to g...
Michał Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Lepiej kupić na metry niż wydać 100zł na to g... Lepiej to nic nie kleić... Masz zbędne 100pln i chcesz poprawić wygląd auta-kup sobie porządny wosk
Rekomendowane odpowiedzi