Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ALL] Chromowane obramówki szyb - sedan - (już wykonane...)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce objac oficjalny patronat nad tym tematem :kox:

:polew: :polew: :polew:

czekałem na to YKK... :kox:

Opublikowano

Chce objac oficjalny patronat nad tym tematem :kox:

Jestem za :good:

jakim specyfikiem? :cool1:

ja do dzisiaj mam gdzieniegdzie na uszczelkach :blink:

Spróbuj domową chemią, niektóre środki potrafią zdziałać cuda :wink4:

Opublikowano

Trza by było nowy temat - " Jakie środki do usuwania kleju po magicznych chromach z allegro " :decayed:

Opublikowano

Trza by było nowy temat - " Jakie środki do usuwania kleju po magicznych chromach z allegro " :decayed:

Jerzu będzie w siódmym niebie :decayed:

Żeby nie było OT: mocna myjka cisnieniowa i chrom schodzi z tych listw na metry :naughty: Co do tematu to podobnie jak z LEDami na metry: na okrągło jest wałkowane to samo, wszystko zostało powiedziane. Dlatego temat można zamknąć.

Opublikowano

nie można zamknąć bo co będzie jak ktoś np nie będzie wiedział które listwy kupić z allegro? :naughty:

Opublikowano

Ja własnie w piatek wyje.alem te chromy z auta :decayed:

Opublikowano

i chwała Ci za to :decayed:

Opublikowano

nie można zamknąć bo co będzie jak ktoś np nie będzie wiedział które listwy kupić z allegro? :naughty:

Jak to które ? Te których 1mb jest tańszy :polew:

Opublikowano

w sumie racja...

temat do zamknięcia :polew:

Opublikowano

to ten temat jeszcze istnieje? :blink::naughty:

Opublikowano

Ma może ktoś zdjecia jak te obramówki wyglądają na srebrym audiku wraz z nakładkami na lusterka i takie tam i czy przypadkiem nie wygląda to zbyt festyniarsko?

Opublikowano

Ma może ktoś zdjecia jak te obramówki wyglądają na srebrym audiku wraz z nakładkami na lusterka i takie tam i czy przypadkiem nie wygląda to zbyt festyniarsko?

wszelki chrom na srebnym kolorze zleje Ci sie z nadwoziem czy to ori czy na metry :thumbdown:

Opublikowano

efendi nie rób głupot :cool1:

Opublikowano

Acha rozumiem dzieki

Opublikowano

hehe potraficie przekonac człowieka, ja 2 tyg sie zastanawiam nad tymi nieszczesnymi chromami na allegro, miałem na mysli tą aukcje:

http://moto.allegro.pl/item821088483_audi_a4_b5_sedan_chrom_obwodki_szyb_tuning.html kupował ktos moze od nich? chociaz teraz to juz sam nie wiem czy brac to gówno;p W sumie 100 zapłacic i jak ma mi sie to po roku przykładowo odkleic to wole dołozyc ta 100 do nowych fel. Doradzicie cos :gwizdanie:

Opublikowano

nie nie i jeszcze raz nie :wallbash:

Opublikowano

hehe potraficie przekonac człowieka, ja 2 tyg sie zastanawiam nad tymi nieszczesnymi chromami na allegro, miałem na mysli tą aukcje:

http://moto.allegro.pl/item821088483_audi_a4_b5_sedan_chrom_obwodki_szyb_tuning.html kupował ktos moze od nich? chociaz teraz to juz sam nie wiem czy brac to gówno;p W sumie 100 zapłacic i jak ma mi sie to po roku przykładowo odkleic to wole dołozyc ta 100 do nowych fel. Doradzicie cos :gwizdanie:

dołóż do felg :wink4:

Opublikowano

Nie kupuj tego. Te listwy są niby gotowo przycięte a tak naprawdę są za krótkie. Wklejałem już w tym wątku zdjęcie. Lepiej kupić na metry niż wydać 100zł na to g...

Opublikowano
Lepiej kupić na metry niż wydać 100zł na to g...

Lepiej to nic nie kleić... Masz zbędne 100pln i chcesz poprawić wygląd auta-kup sobie porządny wosk :wink4: