Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Chowana tablica rejestracyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie, znalazłem takie coś na MK:

1365170928_by_Leon159.jpg?1365170930

Opublikowano

no i ???

Opublikowano

no i jestem ciekaw jak to dziala w praktyce skoro ta tabliczka chowa sie za zderzak za ktorym nie ma zbytnio duzo miejsca?

Opublikowano

a mam pytanie po co ci to ?? i tak masz wlepkę z numerem rejestracyjnym na szybie :facepalm:

Opublikowano

zawsze mozna ulotke wsadzic ;]

Opublikowano

Przecież jest coś podobnego, w TVN pokazywali kiedyś na pilota i taka roleta chyba zasłania tablice rejestracyjna, ale co z tego jak naklejka na szybie jest, i jeśli zdjęcie dobrej jakości to po naklejce dojdą w razie fotki z radaru

Opublikowano

Panowie małe OT gdzie znaleźliście tą fotkę http://3.bp.blogspot.com/-n7ijAzbvEg...c/s1600/16.jpg to jest stara rejestracja HAWAJA z naszego forum tylko kolor auta cos nie taki. Ciekawi mnie czym sie teraz wozi bo zniknął z naszego forum.

Opublikowano
a mam pytanie po co ci to ?? i tak masz wlepkę z numerem rejestracyjnym na szybie :facepalm:

Od 5 lat jeżdżę bez wlepy i nikt nigdy nie miał o to pretensji.

Opublikowano

Trafisz na służbistę i zabierze Ci dowód za brak naklejki.

Opublikowano

To wyjme ze schowka i przykleje:wink:

Opublikowano

ja mam naklejkę po części zasłoniętą wycieraczką:decayed:

Opublikowano

w golfie lepiej śmiga

Opublikowano

Tylko pytanie... czy mozna schowac tablice w trakcie jazdy pedzac np. 150km/h, czy tylko w trakcie postoju? Raczej to drugie...

A co do nalepki, to jak juz ktos napisal wyzej... osoba, ktora wymieniala mi peknieta przednia szybke od razu nakleil za wycieraczka. Ostatnio nawet podczas kontroli policyjnej sprawdzal numery w dowodzie z tablica i widzialem, ze spojrzal na szybe - nie czepial sie, ze zaslonieta jest przez wycieraczke.

Opublikowano
w golfie lepiej śmiga
no lepiej,trochę inna zasada działania jest :wink:

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ----------

no i ???
:polew:
Opublikowano

Najlepiej ruszanie góra/dół, roleta lub przyciemnianie LCD, takie chowanie na zasadzie zawiasu może się nie spisać przy dużej prędkości :decayed:

Według mnie lepiej kupić antyradar i CB na ITD, fotoradary są oznakowane i antyradar może pomóc w decyzji czy zwalniać, czy nie (nie dla pętli indukcyjnych) :banan: