Czary Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panowie i Panie, znalazłem takie coś na MK:
Czary Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no i jestem ciekaw jak to dziala w praktyce skoro ta tabliczka chowa sie za zderzak za ktorym nie ma zbytnio duzo miejsca?
Gabbana Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To jest do małych tablic rejestracyjnych z np. USA http://3.bp.blogspot.com/-n7ijAzbvEgw/TroOj1IZQQI/AAAAAAAAENU/LYDIBbTa8lc/s1600/16.jpg Do tablic PL, by nie podeszło, bo za duże są.
insane_Infinity Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a mam pytanie po co ci to ?? i tak masz wlepkę z numerem rejestracyjnym na szybie
mojeA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Przecież jest coś podobnego, w TVN pokazywali kiedyś na pilota i taka roleta chyba zasłania tablice rejestracyjna, ale co z tego jak naklejka na szybie jest, i jeśli zdjęcie dobrej jakości to po naklejce dojdą w razie fotki z radaru
lukaszooo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Panowie małe OT gdzie znaleźliście tą fotkę http://3.bp.blogspot.com/-n7ijAzbvEg...c/s1600/16.jpg to jest stara rejestracja HAWAJA z naszego forum tylko kolor auta cos nie taki. Ciekawi mnie czym sie teraz wozi bo zniknął z naszego forum.
stomi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a mam pytanie po co ci to ?? i tak masz wlepkę z numerem rejestracyjnym na szybie Od 5 lat jeżdżę bez wlepy i nikt nigdy nie miał o to pretensji.
slaweq Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Trafisz na służbistę i zabierze Ci dowód za brak naklejki.
stomi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To wyjme ze schowka i przykleje:wink:
m@riucha Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja mam naklejkę po części zasłoniętą wycieraczką
jaccov6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Chowana tablica rejestracyjna - VW Golf IV - YouTube
daniels Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tu macie roletki dostępne w PL Ramki z roletą - jak to działa - zapraszają www.ANTYRAMKI.pl - YouTube
gr8 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tylko pytanie... czy mozna schowac tablice w trakcie jazdy pedzac np. 150km/h, czy tylko w trakcie postoju? Raczej to drugie... A co do nalepki, to jak juz ktos napisal wyzej... osoba, ktora wymieniala mi peknieta przednia szybke od razu nakleil za wycieraczka. Ostatnio nawet podczas kontroli policyjnej sprawdzal numery w dowodzie z tablica i widzialem, ze spojrzal na szybe - nie czepial sie, ze zaslonieta jest przez wycieraczke.
daniels Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 w golfie lepiej śmigano lepiej,trochę inna zasada działania jest ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- no i ???
karbonek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Najlepiej ruszanie góra/dół, roleta lub przyciemnianie LCD, takie chowanie na zasadzie zawiasu może się nie spisać przy dużej prędkości Według mnie lepiej kupić antyradar i CB na ITD, fotoradary są oznakowane i antyradar może pomóc w decyzji czy zwalniać, czy nie (nie dla pętli indukcyjnych)
Rekomendowane odpowiedzi