Griffe Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Nazistowskie kombi przeszlo "Wiosenne porzadki" podczas wczorajszego piatku i dzisiejszej soboty - dosc pozno bo i zima tego roku byla wyjatkowo dluga. Zabezpieczone bylo woskiem Polishangel Sky Fly, pierwszej swiezosci juz nie byl ale trzymal sie dzielnie i okres 7,5 miesiaca wytrzymal bez problemu, ale zblizajaca sie majowka zmobilizowala mnie do dzialania. Opryski z IronX, SNB, Tar&glue aktywnych pian i glinka nadwatlilo wosk ale nie zdjelo, dopiero reczne mycie mieszanka ludwika i apc oraz cleaner ostatecznie przenioslo Sky Fly do krainy wiecznej woskowosci. W postaci cleanera wystapil SV Medium Cleaner a to dlatego, ze po zimie pojawily sie delikatne holsy od mycia i wycierania - niestety nie zawsze moge dbac o auto osobiscie w tym okresie. Lakier wygladal dobrze. Nadalem mu nieco wet looku Wolfagnagiem 3,0 i zabezpieczylem powierzchnie SV Concorso. Wnetrze to zestaw Polishangel, felgi Gtechniq EXO, opony Zymol Tire natomiast szyby NW CarPro FlyBy. Warto dodac, ze Audi myte jest dosc regularnie, ostatnie mycie reczne bylo tydzien temu i w poniedzialek 5 dni temu czystym jak lza przyjechalem do pracy, a ze mozna powiedziec, pracuje "na budowie" w piatek wygladalo nastepujaco. Milego scrollowania
Gość Edyta Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ja tez chce:shock3: profi robota:wink:
Gracjan Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Robota Pawła wiadomo, lipy nie ma ale to rs6
Griffe Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 To pasja i hobby, tak odpoczywam po pracy...
Martinor Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Kawał dobrej roboty... Miło oko zawiesić...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Szkoda, że do Lublina mam 800km bo bym wpadł na korektę
darecy Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 profi robota jak ja bym tak z kimś umyć auto! nawet zrobić combo - 2 na raz
Kamyk Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 matko no wariat ale kocham takich, po prostu pasja
jacek70 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest po prostu super i wcale mi nie chodzi o lakier tylko o wersję,wygląd i całokształt.
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://imageshack.us/scaled/large/824/dsc9081ss.jpg ten tylni hebel to jakaś rzeźba ??...napisz coś więcej jak możesz
Griffe Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przednie i tylne hamulce nie stockowe i pochodza z Lamborghini. Tyl to zestaw z Gallardo/Audi R8 V10 i pewnie kilku innych. Tarcza 360mm, glowny zacisk 4tloczki i osobny zacisk hamulca recznego. Auto przyspierza niezle ale hamuje REWELACYJNIE:wink:
Rekomendowane odpowiedzi