KrzyHo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nic dodać nic ująć. Poprostu piękne autko.
Flyer Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Obejrzalem dokladnie tego pazdziocha na zlocie i jest git :th:
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Też miałem możliwość oceny tej furki w Kaletce i powiem tak - alvaro kup sobie B7 te B6 za cholere Ci nie pasuje
alvaro Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 paździoch znowu będzie cięższy o kilo lub dwa kila... DVD i adapter już leżą w pudełkach hyhy
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 paździoch znowu będzie cięższy o kilo lub dwa kila... DVD i adapter już leżą w pudełkach hyhy Ty lepiej napisz gdzie upolować TV tuner do RNS-E. Jestem w stanie zapłacić każde piniendze! Na aukcjach posucha od dłuższego czasu
alvaro Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 a co z tym który licytowałeś podczas zlotu ?? na jutro będę coś wiedział to dam Ci znać...
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Poszedł za 320EUR Ja przestałem licytować jak cena przekroczyła 270EUR.
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 jutro będę wiedział czy da się coś załatwić a jak tak to zrobimy listę bo widziałem że oniak też ma chęć na tv w b7... i już kilka innych osób też mnie pytało... [br]Dopisany: 04 Październik 2007, 00:35 _________________________________________________już wiem... obaj moi dostawcy powiedzieli że raz w życiu widzieli jak ktoś miał do sprzedania tuner do RNS-E... także ciężka sprawa...[br]Dopisany: 04 Październik 2007, 08:43 _________________________________________________DVD podłączone... teraz tylko VIM HACK i będzie gitara... :> to drugie foto to nie kazanie ojca DYREKTORA tylko "Święci z Bostonu"... DVD to Phantom 300 B a adapter to po prostu multimedia adapter do RNS-E (ale ze sterowaniem DVD z pozycji navi a nie z super płaskiego pilocika... )
malik Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 No właśnie, sterowanie DVD z poziomu navi i tzw. OEM look jest kluczowe. Nie cierpie zwisających kabli, poprzylepieanych czujek infrared i badziewnych pilocików. Instalacja ma wygladać na fabryczną. Napisz proszę na priv ile kosztuje taki zestawik (DVD + adapter). Znalazłem jakiegoś Phantoma na allegro za 330PLN ale nie wiem czy to taki jak Twój.
audia4s4 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 alvaro trudno cos takiego podłaczyc?
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 audia4s4 bezproblemowo... jeśli jesteś w stanie samemu zmienić całe możliwe audio w aucie łącznie z jedno DINowym Concertem CD II na RNS-E a tak na poważnie to nie nie jest to trudne jakbyś chciał montować i miał jakiś problem to wal jak w dym :> Mam nowego pomysła na rezanie (oprócz listw drzwiowych od S4 których cały czasz szukam...) będzie pakiet oświetlenie... :> na razie rolki nawiewów i diody w lampce (oczywiście wszystko ori a nie tam jakieświercenie dziurek i montowanie diodek... ) ale od czegoś trzeba zacząć... tak mnie jakoś ochota naszła jak się napatrzyłem na fotki B piuntki moich kuzynów - wosiek1 , rezałem coś takiego wcześniej w golfie 4 (podświetlane nawiewy od Bory) i robiło to piękny efekt - jak to mówi Trzeniu " tu jest jak w Star Trek'u " (mowa o B6 nie o MK4 oczywiście...) najpierw było tak: a później tak :
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 alvaro, szukasz daszka od eSki na tylnia klape?
alvaro Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 a co robimy zakup grupowy ?? :>
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Hm... ale nowki sztuki pewnie kosztuja
alvaro Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 myślałem że znalazłeś gdzieś dojście...
Rekomendowane odpowiedzi