iwadrian Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Trzeba nacisnąć i trzymać przycisk z kluczykiem, włączyć zapłon i i nacisnąć przycisk z zerami i wszystko działa ... nie w wypadku gdy ustawiony jest tryb long life :gwizdanie: tutaj jest wszystko pięknie opisane http://www.a4-klub.pl/smf/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil-t4640.0.html
miro_x Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Trzeba nacisnąć i trzymać przycisk z kluczykiem, włączyć zapłon i i nacisnąć przycisk z zerami i wszystko działa ... Być może tak zadziała bo robiłem troszkę inaczej ale to sprawdzę przy następnej zmianie oleju
Bieniek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 jest to tak naciskasz przycisk klucz i włączasz zapłon i sie kasuje service i po sprawie wczesniej chlopaki glupoty pisali Racja. Najpierw przytrzymujesz przycisk z kluczem,przekrecam stacyjke na zaplon i dalej zerujesz przyciskiem z zerami.I po sprawie.
master_a4 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Mam podobny problem, na wyświetlaczu wyskoczył mi napis SERVICE 100km. Mam polskiego vaga wersja 4.9 Czy mógłby mi ktoś pomóc jakie kolejno powinienem wykonać czynności aby to usunąć, próbowałem przyciskami przy zegarze ale nie dało rady. Kolejne moje pytanie:, czy teraz po przejechaniu tych 100km włacza się jakiś tryb awaryjny?, nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku jak auto rozkraczy mi się na drodze przez tą błahostkę. Z góry dziękuje za pomoc.
letallec Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Tutaj jest wszystko opisane http://www.a4-klub.pl/smf/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil-t4640.0.html
marekr Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zrobiłem tak jak napisał SOLFA i u mnie zadziałało perfekcyjnie. HURRA!
DZIĘDOBEREK Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 w b7 też działa tylko ja nacisnołem trzy przyciski check, klucz, zerowanie i włączyłem stacyjkę .
kazimierzm Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 witam Ja nacisnąłem przycisk klucz włączyłem stacyjkę, pojawił się serwis, nacisnąłem jeszcze 00 i pojawił się service w ------ za dni ----- czy tak powinno być czy powinno pokazywać jakiś przebieg odrazu czy może pokaże się dopiero jak zapale silnik ? (ale przy zapalaniu świec już się service nie pojawia)
gregorypeck Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 A czy to kasowanie inspekcji polega na jej calkowitym wylaczeniu czy to jest poprostu reset. Inaczej: czy jak teraz sie skasuje to za 15tys km pojawi sie znowu? A jesli tak to czy mozna to jakos konfigurowac? Pozdrawiam
Bieniek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 witam Ja nacisnąłem przycisk klucz włączyłem stacyjkę, pojawił się serwis, nacisnąłem jeszcze 00 i pojawił się service w ------ za dni ----- czy tak powinno być czy powinno pokazywać jakiś przebieg odrazu czy może pokaże się dopiero jak zapale silnik ? (ale przy zapalaniu świec już się service nie pojawia) Skasowales service.Po przejechaniu kilku kilometrow zacznie sam odliczac od 15tys i roku.Wtedy wymieniasz olej i znowu kasujesz.
kazimierzm Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 ok wielkie dzięki pozdrawiam kazimierzm
jacek0311 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 trzymaj klucz włącz zapłon i naciśnij 0.0 i bedzie ok wyskoczą kreseczki .przejedź kilka kilometrów i będzie ok sam sie ustawi . U mnie tak zadziałało. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi