shakal Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Chyba moderatorzy powinni zamknąć temat bo zdjęć jak nie było tak nie ma Każdy się już doczekać nie może
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hehe...gdzie tu jest zgłoś do moderatora ?
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 :grin::grin: ale śmieszne W końcu mam fotki - zrobione telefonem do tego fotografem nie jestem więc wybaczcie jakość i kadrowanie ale byle było wszystko widać.. Parę rzeczy do poprawki - się zrobi Póki co pierwsze mody za mną - jest grubo nie ma co : 1. Wpadła oczywiście naklejka nurburgring na tylną klapę i nasza klubowa naklejka na tylną szybę, 2. Założyłem postojówki led can-bus . Autko kupiłem z jedną przepaloną postojówką led i nie mam pojęcia jak to działało że wyświetlał się błąd na fisie podczas włączania świateł bo w poprzedniej a4 jak ledy z canbus'em przestały świecić to błędu i tak na fisie nie było ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Mam nadzieję że zaspokoiłem choć trochę Waszą ciekawość ja jestem dosłownie w niej zakochany - zarówno w wyglądzie jak i silniki i jego możliwościach
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koza Fotki jak fotki, faktycznie nie masz do tego ręki Ps. Wpadło więcej modów, usunąłeś naklejki na klapie i przykleiłeś inną
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koza Fotki jak fotki, faktycznie nie masz do tego ręki Ps. Wpadło więcej modów, usunąłeś naklejki na klapie i przykleiłeś inną właśnie poprawiłem posta bo mi się o naklejkach przypomniało
shakal Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fura prezentuje się elegancko. Jeździ pewnie nie gorzej
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koza Fotki jak fotki, faktycznie nie masz do tego ręki Ps. Wpadło więcej modów, usunąłeś naklejki na klapie i przykleiłeś inną właśnie poprawiłem posta bo mi się o naklejkach przypomniało Nie myślałeś nad zrobieniem czegoś z tym tylnim dyfuzorem? np. w czarny matt (plastidip) albo połysk?
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jest petarda no.....do roboty i do kościoła akurat ... ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- pyrsk
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jest petarda no.....do roboty i do kościoła akurat ... ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- pyrsk oj chyba o jedne pyrsk za dużo, bo już wątki Ci się poyebały:polew:
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to nie BT jeszcze czuwam ...za furmankę Szymka piję
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to nie BT jeszcze czuwam ...za furmankę Szymka piję no też prawda...no to drugie piwko będzie za Szymka "dragonball'a":wink:
miron78 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 furka spoko ale do fot to ręki nie masz - dało się zrobić lepsze
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jest petarda dzięki Jędrek Koza Nie myślałeś nad zrobieniem czegoś z tym tylnim dyfuzorem? np. w czarny matt (plastidip) albo połysk? Musi pójść w dół chociaż trochę ale chcę zostawić koła RS4 a nie wiem jak bardzo da się jeszcze wyciągnąć te błotniki:kwasny: Co do dokładki to po obejrzeniu fotek Hammera też mu sugerowałem żeby ją pomalował ale na żywo to zupełnie inaczej wygląda - dużo ładniej i raczej tak zostanie... to nie BT jeszcze czuwam ...za furmankę Szymka piję thx Arturo parking real Dydo ależ Ty masz oko - Real i Ruda na przeciw Carrefoura furka spoko ale do fot to ręki nie masz - dało się zrobić lepsze no tego się niestety nie da ukryć A tutaj jedna fotka z RS6 kolegi sirred od nas z forum przed wczorajszym wypadem na spota
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wpadnij seves do mnie, zrobimy tej Twojej kozie słitaśne focie
tolek85 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dyfuzor zostaw tak jak jest, na czarno się zgubi… Teraz dodaje takiego smaczku jest bardzo dobrze…
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Hamer - seves nie tylko zmienił samochód ale i kolegów - przestał gadać z wszystkimi o mocach do 200ps więc nawet do niego nie pisz
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ufff... Seves kiedy sprawdzasz tego gwitna?
seves Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wpadnij seves do mnie, zrobimy tej Twojej kozie słitaśne focie Dzięki Hammerku, wiesz jak ze mną - mi pasuje nawet dziś Hamer - seves nie tylko zmienił samochód ale i kolegów - przestał gadać z wszystkimi o mocach do 200ps więc nawet do niego nie pisz
Rekomendowane odpowiedzi