gawey Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czesc wszystki ostatnio padl mi pilot od centralnego a nie mialem drugiego bo to nie fabryczny i chce wymieni centralke jakiej firmy polecacie kupic
damian12759 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 najlepiej dołożyć troche kasy i zamontować ori, musisz kupic pompkę z funkcją zdalnego sterowania i pilot, a jeśli swoją pompkę sprzedasz to wyjdzie prawie tyle co jakaś chińska centralka
Andrzej07 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czesc wszystki ostatnio padl mi pilot od centralnego a nie mialem drugiego bo to nie fabryczny i chce wymieni centralke jakiej firmy polecacie kupic Witaj. Zobacz na aledrogo firma stig polecam miałem i znajomi tez maja i polecam jak najbardziej:wink: od tego dokładnie: C.ZAMEK BLOKER 4DRZWI PIL.CHROM LOGO +5ty SIŁOWNIK (3139356589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 cześć ja mam u siebie tego stiga i jestem zadowolony z niego jak do tej pory nie mogę nic złego powiedzieć na jego temat ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- z tym że ja bez siłowników tylko centralka z pilotem typu scyzoryk i jest git
gawey Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 nie zrozumielismy sie mi centralny oryginalny dziala tylko nie mam zdalnego sterowania dlatego chce sama centralka wstawic ktora bedzie sterowac oryginalnym centralnym a co do stiga to mam mieszanae uczucia ;/
ŁYSY44 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dlaczego mieszane? montowałem sobie i kilku znajomym i wszystko ok a nie chcesz zainwestować w ori scyzoryki i pompkę
..::KoNik::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jak kupiłem jakiś zestaw za 90 zł... z niego mam tylko sterownik który podłączyłem pod ori centralke i 2 scyzoryki.... Działa świetnie a jakość scyzoryków zadowoaljąca... o to cos takiego CENTRALNY ZAMEK 2D ,SCYZORYK , FULL OPCJA, LOGO (3165056328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Siłowniki z tego zestawu wywaliłem do kosza tak jak i kable do nich, mocowani itp.... Tu masz sam sterownik ale bez scyzoryka STEROWANIE NA PILOT AUDI 80 100 A2 A3 A4 A6 A8 TT (3165056150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A tu masz sam sterownik z scyzorykami... najlepsza opcja dla ciebie STEROWNIK AUDI 80, 100, A2, A3, A4, A6, A8, DIODA (3168367013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
grubcio1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A ja robiłem klapę bagażnika na pilota i też musiałem dołożyć nowy sterownik ze scyzorykami.Kupiłem od tego Stiga,bo ma dobrą opinię.Scyzoryki przestały działać po 5 minutach tzn. przestały się składać i rozkładać i mam teraz mieszne uczucia.Wysłałem na gwarancję.Mój ślusarz mówi, że to chińczyki i one tak mają.Mam nadzieję ,że wam się poszczęści
ŁYSY44 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A ja robiłem klapę bagażnika na pilota i też musiałem dołożyć nowy sterownik ze scyzorykami.Kupiłem od tego Stiga,bo ma dobrą opinię.Scyzoryki przestały działać po 5 minutach tzn. przestały się składać i rozkładać i mam teraz mieszne uczucia.Wysłałem na gwarancję.Mój ślusarz mówi, że to chińczyki i one tak mają.Mam nadzieję ,że wam się poszczęści stig same sterowniki i piloty ma ok, ale jeśli idzie o scyzoryki to faktycznie są lipne, ale chyba nie ma scyzoryków które by jakością dorównywały oryginalnym, przynajmniej ja się nie spotkałem
bava Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jakis czas temu udalo mi sie kupic na popularnym serwisie aukcyjnym sterownik z oryginalnym scyzorykiem VW przeznaczonym na rynek poludniowo-amerykański, ma domykanie szybek i mozliwosc sterowania zamkiem pneumatycznym lub elektrycznym. Z tego co pamietam sprzedawal to sklep z Łodzi, jak znajde to podam jak sie nazywali :-) Edit: Sterownik KC-5000A od firmy Carmedia ze Zdroiska (carmedia.pl), w zestawie 2 scyzoryki o numerze 1JO 959 753 DJ.
darko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A ja robiłem klapę bagażnika na pilota i też musiałem dołożyć nowy sterownik ze scyzorykami.Kupiłem od tego Stiga,bo ma dobrą opinię.Scyzoryki przestały działać po 5 minutach tzn. przestały się składać i rozkładać i mam teraz mieszne uczucia.Wysłałem na gwarancję.Mój ślusarz mówi, że to chińczyki i one tak mają.Mam nadzieję ,że wam się poszczęści też Mam kupione scyzoryki od Stiga,użytkowane już około roku i jakoś na razie nie narzekam,cały czas użytkowany jeden,tylko nic na siłę ale jednak co ori to ori.
_Solar_ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja bym polecił cos takiego STEROWNIK ZAMKA VW SKODA SEAT DEDYKOWANY KOMFORT (3183461318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moim zdaniem najlepsze rozwiazanie.Zakupic taki zestaw ,Dorwac ori uzywany pilot na allegro badz jakis szrot , dorobic grot przełozyc pastylke immo ze starego badz zakodowac na nowo kluczyk.I zero problemów pilot ori który nam na pewno długo posłuszy nie to co jakies inne zamienniki. Mam u siebie zamontowany taki zestaw i jestem bardzo zadowolony z niego
Rekomendowane odpowiedzi