Griffe Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 W duzej mierze samo polerowanie, to co nie zeszlo zostaly zrobione zaprawki i wpolorowane.
puzonX Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 wielki szacun dla Twojej pracy oraz zdolności... jest tylko jeden problem - podnosisz poprzeczkę innym trzeba będzie się zabrać za siebie a przede wszystkim za auto
Griffe Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Korzystajac z tego, ze slonce i na plusie oraz z tego, ze w ostatni weekend przed Swietami nie umowilismy zadnego auta przyszla pora na nazistowskie kombi. Od pol roku lezal na nim duet sonaxa i przyszla pora by to zmienic. Przez ten czas bylo tylko regularne mycie, bez cleanerow, glazow itp, wiec pojawilo sie troche swirlsow i holo od mycia i osuszania. Chyba przyszedl i na mnie czas - powloka uchroni od takich defektow Niestety pianownica odmowila posluszenstwa i prewash byl z opryskiwacza. Mycie, dekontaminacja, glinkowanie cleaner SV Medium i jako LSP SV Shield. Milo spedzonych 6godzin Mamy jeszcze zalegla relacje z zabezpieczenia nowego Forda Focusa ST, takze stay tuned
Cinio199 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wielki pokłon dla Tego forumowicza z mojej strony, patrząc na te foty człowiek się zastanawia czy patrzy w odbicie czy w prawdziwe zdjęcie
Griffe Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Taka przyjemnisc jest wyceniana indywidualnie po ogledzinach auta i tego co ma zostac wykonane, tak aby jak najlepiej dopasowac potrzeby, mozliwosci i budzet. Wielu klientow staje sie znajomymi i po radach oraz sugestiach z naszej strony ich auta wygladaja tak przez dlugi czas:wink:
gusiak11 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Miło mi powitać kolegów ww. kolega gusiak11 to ja, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem
d4widoV Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Griffe, szacun za prace jaka wykonujesz. Swoja droga zachwalales bardzo Sonax Brilliant Shine Detailler i powiem Ci, ze po Twoich zachwałkach go zakupiłem i po 3 miesiącach od nałożenia Collinite 476 wczoraj przeleciałem swoja A4 nim i jestem zadowolony
Griffe Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Obiecana realcja ze stosunkowo rzadkiego samochodu na naszych ulicach - fabrycznie nowego Focusa ST w kolorze Red Racing. Jak na nowy lakier dosc miekki i porysowany, na szczescie po korekcie zostal zabezpieczony "kwarcem" jak zwykle C1 a po 24h poszedl na to Swissvax Crystal Rock. Szyby to zestaw wszystkich "G" od Gtechniqa. Tradycyjnie kola to zestaw Endurance i SV Autobahn, srodek PB NL, silnik VP Dionisos. Niestety lakier bardzo specyficzny w wygladzie, praktycznie uniemozliwil pokazanie i zarysowan i 50/50 i efektow koncowych.
damian81Z Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 przyznaj sie polakierowałeś fokusa na nowo ,jak zwykle najwyzsza jakosc i pełny profesjonalizm
afroo. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Praca i efekty zwalają z nóg Mnie osobiście jeszcze ryje beret Twój felunek bodajże z R8..
Griffe Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Panie i Panowie wlasnie dowiedzilismy sie, ze "wyskoczyl" umowiony Klient na najblizszy weekend tj. 10-12 stycznia. W zwiazku z tym jest mozliwosc zajecia jego miejsca, co kto potrzebuje, przygotowanie do zimy, ktora w koncu pewnie przyjedzie, valetng, powloka kwarcowa zimowa, detailing itp. Zapraszamy:wink:
makiGS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Griffe, a jak u Ciebie ceny wygladają?
Griffe Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kazda cena jest ustalana indywidualnie. zalezna od auta, jego stanu i tego co ma byc zrobione, wiec ciezko powiedziec. Powiedzmy, ze valeting to okolice 400. ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 12:27 ---------- Kolejnym autem które przyjechało do naszego garażu jest Ford Mondeo MK4 z 2011. Plan działania to umycie osuszenie i nałożenie wosku oraz wysprzątanie środka No to inspekcja Tu jakieś dziwne coś się do schowka przykleiło No to zaczynamy na początek Prix, T&G od VP I aktywna piana ValetPRO Snow Foam Combo2 Mycie na dwa wiaderka szampon Presta Sudzz i osuszanie, czas mnie trochę gonił więc nie ze wszystkiego są zdjęcia Lakier czysty i wielkie zdziwienie 15 miesięcy temu została nałożona powłoka kwarcowa C1 i robi mega robotę, auto mieszka pod chmurka, nikt się nad nim nie pieści, przelot nie cale 45 000 km i wygląda to tak Zaskoczenie ze.... sam nie wiem jak, auta po korekcie nie rzadko tak wyglądają.... jest sens inwestować w powłokę Zestaw na dziś, Carbon jest moim najnowszym nabytkiem, pożyczony HDC nie dojechał więc robimymy czym mamy Lusso Carbon itd... jak pisałem czas mnie gonił więc... Na szyby poszła nie widzialna wycieraczka Wysprzątany środek dostał satynowe wykończenie
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Widzę, że bez browarka się nie obejdzie
Griffe Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Browarek zdecydowanie poprawia nastroj i prace a co za tym idzie efekty koncowe. Nie jestesmy firma, ktora "pedzi" aby zarobic, wiec w tym sensie czas nas nie goni. Robimy to przede wszystkim z pasji i zamilowania. Browarek, dobra muzyka i hobby taki zestaw na weekend:banan:
Rekomendowane odpowiedzi