Hugo Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Bajka po prostu :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 aż miło zerknąć http://www.autoblog.it/post/7466/audi-s5-in-dettaglio-video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ja chce takie cudeńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetime Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Za 2 lata planuje wymiane samochodu. Bede mial jakies 150 do 170 tys. zl. Jesli bedzie mozliwosc juz sciagniecia takiej furki z niemiec z silniczkiem 2.7 V6 TDI quattro to biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 poprostu sie zakochalem - jest sliczniutka :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 jest sliczniutka :eek: To prawda powala na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No cóż ... co niektórych panów pożegnamy z forum :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No cóż ... co niektórych panów pożegnamy z forum :twisted: Kolega cos sugeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 same ochy i achy... no to zobaczcie, na autobahnie jeszcze lepiej się prezentuje : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Co tu mowic i pisac, po prostu piekna laleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nieźle Jak właściciele a6 majawstęp na forum to a-piątkowiczami nie pogardzimy wydaje mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jak właściciele a6 majawstęp na forum Wszyscy mają :twisted: Jest forum ogolne AKP a i tak ludzie wolą tu przybywać, nawet z innymi autkami niz A4 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 bo tu , wydaje mi sie sa w " miare "normalni ludzie dlatego wolą przebywac u nas na forum :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jak właściciele a6 majawstęp na forum Wszyscy mają :twisted: Jest forum ogolne AKP a i tak ludzie wolą tu przybywać, nawet z innymi autkami niz A4 :biggrin: Wszyscy mają, ale jak ktoś wpadnie głosić teorie wyższości BMW to raczej nie może liczyć na aprobate(choć tolerancja powinna być) na naszym forum, prędzej o lincz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowboarder Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jak dla mnie bomba. S5 zdecydowanie bedzie na mojej short-liscie :-) Jedyne zastrzezenie, ze samochod troche zbyt na podryw jak dla mnie... I chyba snowboardu do niego nie wcisne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jedyne zastrzezenie, ze samochod troche zbyt na podryw jak dla mnie... hihihi, ale masz fajne problemy niee no, auto naprawdę robi wrażenie widziane w Arizonie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ah i oh Ile to ma miejsc ? 2,4 czy 5 ? ; ] I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? :lol: na forach amerykańskich toczą się na ten temat całe dyskusje.... Generalnie jest tam maaało miejsca. Człowiek o wzroście 180cm będzie miał strasznie mało miejsca na nogi za kierowcą o wzroście również 180cm. Tak piszą osoby, które siedziały w aucie podczas salonu w Genewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? :lol: na forach amerykańskich toczą się na ten temat całe dyskusje.... Generalnie jest tam maaało miejsca. Człowiek o wzroście 180cm będzie miał strasznie mało miejsca na nogi za kierowcą o wzroście również 180cm. Tak piszą osoby, które siedziały w aucie podczas salonu w Genewie. Czyli jak w a4 Może ja jestem dziwny, ale musze mieć miejsca na nogi w a4, jak siedze za kierownicą, z tyłu siostra o wzroście 160cm ma problemy z wsiadaniem i wysiadaniem, a ja mam przecież jedynie 182cm.. Z koleji mama jak prowadzi przyjmuje za kierownicą pozycje rajdową,(nie taką jak zwykła kobieta, jak chiquita ) i z tyłu miejsca jak w a8 albo czymś większym.. Więc podejrzewam ze w a5 miejsca bedzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a ja stawiam na RS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi