Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5/S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bajka po prostu :eek:

Opublikowano

Za 2 lata planuje wymiane samochodu. Bede mial jakies 150 do 170 tys. zl. Jesli bedzie mozliwosc juz sciagniecia takiej furki z niemiec z silniczkiem 2.7 V6 TDI quattro to biore :)

Opublikowano

poprostu sie zakochalem - jest sliczniutka :eek:

Opublikowano
jest sliczniutka :eek:

To prawda powala na kolana :wink::lol:

Opublikowano

No cóż ... co niektórych panów pożegnamy z forum :twisted:

Opublikowano
No cóż ... co niektórych panów pożegnamy z forum :twisted:

Kolega cos sugeruje :question::lol:

Opublikowano

same ochy i achy...

no to zobaczcie, na autobahnie jeszcze lepiej się prezentuje :

Opublikowano

Nieźle :)

Jak właściciele a6 majawstęp na forum to a-piątkowiczami nie pogardzimy wydaje mi sie ;)

Opublikowano
Jak właściciele a6 majawstęp na forum

Wszyscy mają :twisted: Jest forum ogolne AKP a i tak ludzie wolą tu przybywać, nawet z innymi autkami niz A4 :biggrin:

Opublikowano

bo tu , wydaje mi sie sa w " miare "normalni ludzie dlatego wolą przebywac u nas na forum :biggrin:

Opublikowano
Jak właściciele a6 majawstęp na forum

Wszyscy mają :twisted: Jest forum ogolne AKP a i tak ludzie wolą tu przybywać, nawet z innymi autkami niz A4 :biggrin:

Wszyscy mają, ale jak ktoś wpadnie głosić teorie wyższości BMW to raczej nie może liczyć na aprobate(choć tolerancja powinna być) na naszym forum, prędzej o lincz :bicz:

Opublikowano

Jak dla mnie bomba. S5 zdecydowanie bedzie na mojej short-liscie :-)

Jedyne zastrzezenie, ze samochod troche zbyt na podryw jak dla mnie...

I chyba snowboardu do niego nie wcisne...

Opublikowano
Jedyne zastrzezenie, ze samochod troche zbyt na podryw jak dla mnie...

hihihi, ale masz fajne problemy :cool:

niee no, auto naprawdę robi wrażenie

1.jpg2.jpg

3.jpg4.jpg

5.jpg

widziane w Arizonie....

Opublikowano

Ah i oh ;)

Ile to ma miejsc ? 2,4 czy 5 ? ; ]

I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? :lol::lol::rotfl:

Opublikowano
I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? :lol: :lol: :rotfl:

na forach amerykańskich toczą się na ten temat całe dyskusje.... Generalnie jest tam maaało miejsca. Człowiek o wzroście 180cm będzie miał strasznie mało miejsca na nogi za kierowcą o wzroście również 180cm.

Tak piszą osoby, które siedziały w aucie podczas salonu w Genewie.

Opublikowano
I czy ktos siedział z forum w nim i powie ile jest miejsca na nogi z tyłu? :lol: :lol: :rotfl:

na forach amerykańskich toczą się na ten temat całe dyskusje.... Generalnie jest tam maaało miejsca. Człowiek o wzroście 180cm będzie miał strasznie mało miejsca na nogi za kierowcą o wzroście również 180cm.

Tak piszą osoby, które siedziały w aucie podczas salonu w Genewie.

Czyli jak w a4 :P

Może ja jestem dziwny, ale musze mieć miejsca na nogi w a4, jak siedze za kierownicą, z tyłu siostra o wzroście 160cm ma problemy z wsiadaniem i wysiadaniem, a ja mam przecież jedynie 182cm.. Z koleji mama jak prowadzi przyjmuje za kierownicą pozycje rajdową,(nie taką jak zwykła kobieta, jak chiquita ;) ) i z tyłu miejsca jak w a8 albo czymś większym..

Więc podejrzewam ze w a5 miejsca bedzie podobnie ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...