grzes283 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Już na aucie Stare w ogóle żyły już własnym życiem Miało nie być, a jednak Jak żyć....... W oczekiwaniu na paczuchę.....
grzes283 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Grubo to teraz będzie....zęby w parapet i deszczówa
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED i prawidłowo, będziesz Pan zadowolony
C4NC3R Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 A jednak ledzik i do tego tynk ze ściany. Może być też śnieg tylko nie jedz żółtego. Elo Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 nooo panie pięknie coś tam z rynku wyciągniesz,parapet przeżyje
grzes283 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 RNSe już w dziurze. Wygląda fajnie, gra dobrze, biorąc pod uwagę zwykłe głośniki i porównując z RNSd Nawet kompas na fisie wyświetla. Dobrze, że nie kupiłem lusterka foto z kompasem teraz mam za free Jedyny problem, to nawigacja. Nie mogę jej ogarnąć. Zmieniłem wtyczkę w antenie GPS, ale dalej jest problem i nie bangla. Teraz nie wiem, gdzie jest przyczyna. Czy radio, czy instalacja w aucie Ale z czasem się ogarnie Podziękowanie dla Siemiana za sprzęt
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam ładną pikowaną 3 ramienną kierownicę która pięknie by się skomponowała w twoje wnętrze RNS
grzes283 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 dzięki Panowie, ale na razie zostaje moja wyświechtana stara poczciwa od żuka......może za jakiś czas pomyślę nad zmianą na coś młodszego.
jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 http://allegro.pl/przekladka-anglika-audi-a4-b7-igla-kompletna-zamos-i5040718043.html ktoś Ci zdjęcie ukradł
grzes283 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Niemalże jedyne co bym łyknął, to foteliki i boczki w alcantarze Do pełni szczęścia..... Niestety. Stare nie przetrwały. Przełożenie podświetlenia, to pikuś, ale wyjęcie wizytownika i kubka to masakra. Do tego stopnia, że stare zniszczyłem Ale, jak to mówią ofiary muszą być. Liczy się efekt końcowy
Animal Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 grubo lecisz z modami panie, oj grubo...
radio22 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Niemalże jedyne co bym łyknął, to foteliki i boczki w alcantarze Do pełni szczęścia..... Niestety. Stare nie przetrwały. Przełożenie podświetlenia, to pikuś, ale wyjęcie wizytownika i kubka to masakra. Do tego stopnia, że stare zniszczyłem Ale, jak to mówią ofiary muszą być. Liczy się efekt końcowy Ja ostatnio u siebie też przekładałem cały komplet szufladek z chromikiem i podświetlane U mnie tez nie chciały wyjść szufladki i żeby je wysunąć musiałem zdemontować schowek pasażera włożyć wyjmaki w RNS-E wypchać od tyłu radio bo wszystko u mnie tak ciasno siedzi hehe I dopiero wysuwać stare szufladki inaczej niedało rady hehe Na szczęście obyło się bez strat
A4b6quattro Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Grzesiek foteliczki i boczki,to ja mam w alkantarze u siebie ,ale takiego sprzętu to ja nie mam
Rekomendowane odpowiedzi