michałswd Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Witam przedstawiam mój dupowóz " _) MODEL / ROK PROD. : Audi a4 99 grudzień ( wersja poliftowa ) SILNIK : 2.5 V6 Tdi 155 KM KOLOR : Czarna Perła KOLA : Jakieś Audikowskie alufelgi 16 " z oponami 205/ 55 ZAWIESZENIE : wygodne Wyposażenie : Xenony , ABS ,ASR z elektryczną blokadą EDL(elektroniczna blokada dyferencjału) ,Quattro , 6 poduszek powietrznych , skórzana tapicerka z elementami drewnopodobnymi , przednie fotele regulowane elektrycznie w 6 płaszczyznach ,skrzynia 6 manualna , Szyby zaciemniane piecowo przód i tył , podgrzewane zamki , podgrzewane spryskiwacze, lusterka ,szyby,fotele elektryczne lusterka ,w pełni regulowana skórzana kierownica wielofunkcyjna , tempomat ,climatronic , wszystkie szyby elektryczne,podświetlane "słoneczka" , podświetlane krawędzie drzwi ,podświetlenie na nogi kierowcy i pasażerów podczas wsiadania do samochodu , radio org blaupunkt concert i 7 głosnikow zmieniarka i sub w bagażniku org Audi ,wskaźnik awaryjnego cisnienia w oponach ,Komputer pokładowy , zamykanie i otwieranie szyb z kluczyka ... Ogólnie : - (tak wiem silnik nie polecany bo drogi w utrzymaniu , dużo pali i ta awaryjność Ja jestem zdania "jak dbasz tak masz ") Plany : ???????????????????????????????????????????? A tu niestety jedyne zdjęcia jakie posiadam : Takie kapcie 17' 8.5 szerokie Felgi Dh wheel Evo Opona TOYO PROXES T1 S 17' 205/40 Takie tam po zmroku : A więc tak kola sprzedane , na ich miejsce wskoczą 18 Monoblocki II z audi a8 Poler lub biała perła narazie nabyłem takie oponki 215 / 40 18 8) W zwiazku z brakiem czasu zaniedbalem troche fotostory Ostatnio poswieciełem troche czasu na mala modyfikacje przednich swiateł : Lampy przednie zostały wysłane na przeróbke na bixenon z soczewka od audi a4 b8 dodatkowo zostana poczernione srodki wraz z dolozeniem kierunku Us , w miedzy czasie zajelem sie instalacja kierunkowskazow jak w wersji Us ( lekko swieca podczas jazdy ) Na wypadek czepiajacych sie smerfów "PSTRYK " I wszystko staje sie legalne udalo mi sie dostać za mala kase maskownice przednich słupków <zły> co sie okazało z przedlifta nie pasuja sa za małe Dla dodania smaku atrapa zostanie pomalowana w kolor nadwozia : ) Klapa Us nie bawem na aucie Pare fotek z dzisiejszych prac : lampy juz na swoim miejscu , teraz trzeba je ustawic zeby swiecily tam gdzie trzeba Klapa do wyregulowania i polerki .......... Ogolnie jest dobrze ale jeszcze trzeba przy tym posiedziec ;/ W koncu udało mi sie dostac w rozsadnych kosztach dosc rzadkie radio mianowicie concert plus z usunieta wada procesora , radio dziala idealnie , mozna nim sterowac z kierownicy obsluguje zmieniarke i bosse , wszystkie podswietlenia oczywiscie sprawne , co mnie zdziwilo duzo lepiej odbiera wszystkie stacje radiowe i duzo lepiej gra Ogolnie jestem mega zadowolony Poszukuje lamp tył usa do a4 b5 sedan !! Własnie dotarła do mnie tak oczekiwana przesyłeczka ;D No i pozbylem sie samochodu na jakis czas... obecnie garażuje w MOD-CAR w Tychach Z takich fajnych gadgetow , to czekam na paczke z Sid performance mianowicie wydech z S4 Kolejny element układanki ............... Kilka gratów gewinde Dokladka -S nowe halo Spryski S Kratka do zdesia na przekladke tablicy rej z takich dupstw wpadła dolna rozpora ............. W koncu dotarły do mnie nowki sztuki lampy i tutaj mam dylemat bo wygladaja super dobrze i nie wiem czy przerabiać je na A'la USy czy zostawić Ori ( tutaj miśki moga mi naskoczyć ) Wiedz ze cos sie dzieje ........... cos sie tam pomału robi Spy foto: Już go na TV pokazują hehe..... Ładnie to wyszło Bracie niezły gangsta :-) Wydech po modach czesc 2 : :D:D Jakość nagrania pozostawia wiele do zyczenia..... Dla finalnego efektu koncowki wydechu wypolerowałem na przysłowiowe lustro Dla zainteresowanych wydech z S4 na koncówkach Milteka Wydech zostal zmodyfikowany na 2 x 2,25" do połowy auta pozniej flansz redukcja na 1 x2,5" Felga na ten sezon : ) wraz wydechem koncowym 2,5" Spy foto gangsta : 6 godzin roboty i nowa podsufitka siedzi na swoim miejscu nie obylo sie bez pomocy Gagara i Dawida ktorym dziekuje za pomoc przy rezaniu srodka <piwo> , Co dalej .... , wykonczenie wnetrza auta odnowienie skor zakup nowych lub obszycie , z zewnatrz slupki pojda w carbon lampy tyl chyba calkowicie na czerwono i to chyba wszystko Jesli chodzi o US'a..... ... Dalsze plany , jesli zrobie srodek auta , to czas zlapac sie za motor , :pow: Szybkie podsumowanie poczatkowo a4 b5 sedan polift Zrobiono ZDERZAK PRZOD USA gladki zderzak tyl glkadki usa , progi zaspawane na gladko , klapa usa z zaspawana blenda na gladko otwierana samoczynnie przod auta powrot do chrom frontu , nowe lampy usa xenon wiadomo ze spryskiem i samopoziomem tyl lampy usa red, slupki poszly w carbon auto obecnie stoi nizej nie dodalem zdjec bo caly czas sie z nim cos robi z zewnatrz komplet pakiet usa odnowiony lakier black pearl lz9u perl > wewnatrz wymienilem sufit teraz szycie skor lub nowe sie zobaczy pozniej rezamy motor Plany jesli kupie 2 samochod do pracy bo tego mi szkoda : AIr ride , wypicowanie na max wnetrza auta , rzezba z 2.5 tdi tak bede modzil ten silnik obecnie po wymianie hydrauliki wiadomo o co chodzi ,turbo po regeneracji , komplet nowych świec i przewodow oleje filtry downpipe zaslepione egr filt Kn, zmieniony powiekszony dolot do 2 x Smic itp Nowe fotki po VagIntegracji w SWD 30.05 13 Zapraszam Pozdrawiam zaloge a4 klub polska wiecej na temat tego auta na mojej stronie slaskivag.pl
PatrykP Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Bardzo dobrze utrzymane. Fajne mody, tak trzymać
Radoskur Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 ciekawa bryczka tez mam takie felgi i robia robote
Kowi87 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Fajny projekt, widać ze przesledziłes temat modów B5, szkoda tylko że pozbyłeś sie tego żłobienia na zderzaku poliftowym, dało sie to zaspawać tak by złobienie zostało:wink: jakie kolwiek modzenie silnika 2,5TDI daruj sobie, jedyne co to program i na tym sie kończy:wink: ta ostatnia fotka to mam rozumieć wzornik co do wyglądu twojego auta:naughty: Popraw ten wątek bo widac że przekopiowałes go z innego forum:wink:
michałswd Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Tak sugeruje sie ta fota przy modzeniu auta obecnie lusterko duze jest zalozone , i mam calkiem inne kola niestety nie jestem tak przyziemiony bo musze sie tym autem w miare normalnie poruszac obecnie stoi ok 5cm od ziemi Temat skopiowany z mojego prywatnego forum
PiterA4 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 ostroooo jedziesz tylko te fotki w nocy koszmarne:decayed:
michałswd Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 No wiem wiem aparatu nie posiadam a fotograf ze mnie jak ..........
karol24 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Nieźle, podoba mi się choć to nie Avant już myślałem, że wybiłem sobie A8 winter z głowy a tu proszę, dalej mnie męczą jak widzę je na A4
michałswd Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 zawiecha nowa oczywiscie od znajomego ktory prowadzi sklep z czesciami roznego kalibru a gwincik jest konkretny obecnie skrecilem auto ze palca nie idzie wsadzic miedzy opone a blotnik i nic nie ociera Max skrecony na filmiku powyzej
BuDziKESC Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Bardzo ładna A4. Felgi naprawdę piękne!
michałswd Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Witam z powrotem maly up ze zlotu w Gotartowicach takie foty wylapalem w sieci ---------- Post dopisany 26-05-2013 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 20:10 ---------- Slupki carbonarra
Mati_23 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 no ładnie ładnie co to za kolega z Raciborza w Avancie ???
michałswd Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Taki cichociemny avant : ---------- Post dopisany 25-07-2013 at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 22:05 ---------- Up Monoblock W12 I Kilka aktualnych foto bedzie wiecej tylko czekam na płyte z filmikiem
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 z tą fotką zapraszam do kalendarza:wink: ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- a i na zlot OEM+ mógłbyś podjechać Lusterko od angola przełozyłes wraz z trójkatem , bo jakos wydaje sie takie bardziej odstające:whistling:
michałswd Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Nie nie na zdjeciu jakos tak wyszlo normalnie jest ok , masz oko Ci powiem Jak dostane reszte zdjec to sie cos pomysli Zdjęcia do kalendarza na lipiec tak ?
kaju Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pierwsza fota też do kalendarza jest git no i dawaj na OEM+, doooobra jest, ode mnie też plus za silnik
Krycha Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 dobrze że moje mono poszły bo byłby kolejny sedan na tej feldze
Rekomendowane odpowiedzi