GRYFI Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie mogłem dłużej żyć bez C5 i wczoraj w nocy wróciłem do domu czymś takim. A6 C5 1,8T Q AWT 150 koników +"podtlenek" BRC Rocznik 2001 (brakło jej 4 miesiące do liftu) Z wypasiku to nie ma szału ale tragedii tez nie. Poza takimi standardami jak wspoma, abs, centralnym, klimatronikiem czy 4 air-bagi są: Ksenie ze spryskami FIS Tempomat Kubełki w ciekawej tapicerce Pełen pakiet oświetlenia wnętrza Radyjko concert + głośniczki z oryginalnym wooferem Felga 16" (będzie idealna na zimówki) Dokładany niedziałający parktronic Elektryka foteli g/d +regulacja lędźwi Zdjęcia jeszcze z ogłoszenia: Jak coś w niej pobroję to będą moje. Na razie pakiet startowy trzeba zrobić - rozrząd, sprzęgło, hampelki. W przyszłości będą dokładki w kolorze, wydeszek, kółka i t d.
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 czyli czasy kryzysu zażegnane ale Ty te furmanki szybko zmieniasz
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 czyli czasy kryzysu zażegnane ale Ty te furmanki szybko zmieniasz nie zmieniłem... dokupiłem
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 czyli czasy kryzysu zażegnane ale Ty te furmanki szybko zmieniasz nie zmieniłem... dokupiłem a to przepraszam
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 czyli czasy kryzysu zażegnane ale Ty te furmanki szybko zmieniasz nie zmieniłem... dokupiłem a to przepraszam ale ja się nie gniewam . Faktem jest, że często zmieniam auta i to z reguły w momencie, w którym wszystko w nich porobię . Teraz znowu muszę się brać za rozrząd a to już będzie 3 w przeciągu roku. Nie wiem skąd we mnie potrzeba ciągłych zmian auta bo jest to niewygodne i męczące. Za to cieszą się ci co ode mnie te auta kupują. To chyba jakaś choroba...
Adik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 czyli czasy kryzysu zażegnane ale Ty te furmanki szybko zmieniasz nie zmieniłem... dokupiłem a to przepraszam ale ja się nie gniewam . Faktem jest, że często zmieniam auta i to z reguły w momencie, w którym wszystko w nich porobię . Teraz znowu muszę się brać za rozrząd a to już będzie 3 w przeciągu roku. Nie wiem skąd we mnie potrzeba ciągłych zmian auta bo jest to niewygodne i męczące. Za to cieszą się ci co ode mnie te auta kupują. To chyba jakaś choroba... Gratulacje zakupu - w twojej A6 to i duzo miejsca jest z tylu dla rodziny jak i auto jest dosc ekonomiczne z tym "podtlenkiem" BRC - w sam raz na ciezkie czasy... Kolor bardzo praktyczny i naped na cztery lapy jest. Dokladnie tak jak mowisz ze inni ciesza sie z zakupu auta od Ciebie... cos w tym jest...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 albo mi się wydaje albo kolor pod listwą na drzwiach jest inny niż reszta ? albo takie foto
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Auto mierzyłem czujnikiem i jest ok ale w słoneczny dzień widać różnicę odcieni. Może polerka pomoże.
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 i chyba nadkole ale mniejsza o to powiedz jak kształtuje się spalanie, chcę porównać B6 1.8T multi ośka vs C5 1.8Tq manual oczywiście mam na myśli LPG
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Za mało km przejechałem ale wygląda na to, że na trasie zmieściłem się w 8 l LPG
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Za mało km przejechałem ale wygląda na to, że na trasie zmieściłem się w 8 l LPG łoj to chyba zrobiłeś 50km
Marc!n Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 1,5 tony w Q i 8/100? Szkoda silnika Ja jakoś nie mogę (nie chcę) poniżej 10 zejść w lżejszej a4. Kolor co najmniej fajny, zakrawa o jeden z lepszych:wink: Bezawaryjności:hi:
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 1,5 tony w Q i 8/100? Szkoda silnika Ja jakoś nie mogę (nie chcę) poniżej 10 zejść w lżejszej a4. Kolor co najmniej fajny, zakrawa o jeden z lepszych:wink: Bezawaryjności:hi: Dzięki. Trasę jechałem spokojnie do 100km/h drogami krajowymi bez autostrad. FIS pokazał 6,9 :banan:ale po zatankowaniu gazu wyszło około 8l. Teraz latam trasy 3 km i już jest na FISIe 9l średniego więc w mieście będzie pewnie koło 13l
Reggi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja robię na 40 litrach 300 km..czy to trasa czy miasto Aczkolwiek jak ciągnąłem swoją z IT to spalanie benzynki na trasie 7 L przy prędkości 120 km/h.
GRYFI Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Oliwka wymieniona, tarczki przetoczone, rozrząd w trakcie i ... brakło czasu. Jestem na weekend bez auta
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 tak patrząc na każdy Twój wątek to każdy zaczyna się tak samo
GRYFI Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pakiet startowy musi być. Nikt poza mną nie sprzedaje auta z wymienionym świeżo rozrządem ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- a dodatkowo mam pecha bo musze wymienić tez paski klinowe i oba napinacze pasków klinowych co podniosło wartość części dwukrotnie :kwasny:do tego jeszcze sprzęgło w q też nie wychodzi tanio.
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pakiet startowy musi być. Nikt poza mną nie sprzedaje auta z wymienionym świeżo rozrządem ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- a dodatkowo mam pecha bo musze wymienić tez paki klinowe i oba napinacze pasków klinowych co podniosło wartość części dwukrotnie :kwasny:do tego jeszcze sprzęgło w q też nie wychodzi tanio. Kompletne sprzęgło max 500 zł, jak tak narzekasz to zostań dłużej przy jednym aucie
Rekomendowane odpowiedzi