siniakTDI Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam dzisiaj podczas jazdy po mieście zapaliła mi sie na fisie taka ikonka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/36f6df1d8fde65b8.html i nie wiem co ona oznacza, czy to coś poważnego czy jakaś błacha sprawa. Jest to coś w rodzaju przekreślonego budzika. Ta kontrolka świeciła się około 5 minut i zgasła i później się już nie pojawiła. Koledzy co to może być ?
siniakTDI Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 No właśnie żarówki bynajmniej te główne (to znaczy w światłach drogowych ) są sprawne, chyba ze może coś w oświetleniu wewnętrznym auta ??
adamq Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Sprawdź wszystkie żarówki zewnętrzne (razem z tylnymi i przeciwmgielnymi).
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 No właśnie żarówki bynajmniej te główne (to znaczy w światłach drogowych ) są sprawne, chyba ze może coś w oświetleniu wewnętrznym auta ?? postojówki też masz ok? zaswiec drogowe i sprawdz też tylnie żarówki ps. ale jakaś dziwna ta ikonka :gwizdanie:
Młody Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zobacz wsteczny kierunki . Sprawdź wszystkie najlepiej
siniakTDI Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Ok dzięki jutro posprawdzam wszystkie żarówki, a ikonka właśnie taka była pokazała się na tym fisie od RDS-u radia i pod nią był jakiś komunikat ale niestety nie zapamiętałem jak on brzmiał :gwizdanie:
verpa Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 odpal samochod i powinien pojawic sie napis ktorego nie zapamietales, u mnie jak padlo swiatlo stop to pojawil sie komunikat " brems licht "
Yaqb Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 nacisnij przycisk CHECK to ci sie pojawi opis ponownie
HiRide Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ta ikonka wyglada mi na jakis wizerunek granatu recznego ja mam podobna ale nie taka sama wszystkie zarowki sa ok wiec nie wiem po co to
domelq Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak, od granatu. Ale jak nie miga to spokojnie, zawleczka nie została jeszcze odbezpieczona
Popers Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 sprawdź podświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej, mnie się dokładnie taka sama ikonka zapaliła, sprawdziłem każdą możliwą żarówkę, i nic późnym wieczorem wprowadzałem auto na plac i poszedłem zamknąć bramę i patrzę i nie świeci jedna żarówka od podświetlenia.
ignac815 Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 mi tez sie taka ikonka zapalila jak padla zarowka "stopu"
jocker01 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 No właśnie żarówki bynajmniej te główne (to znaczy w światłach drogowych ) są sprawne, chyba ze może coś w oświetleniu wewnętrznym auta ?? czesc tak na przyszlosc, drogowe to dlugie, mijania to krotkie Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi