matibronx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam, jestem nowy na forum wiec proszę o wyrozumiałość Audiczkę nabyłem w lutym tego roku prosto od niemca:D Serwisowana do samego końca, przerobiona przez ABT w niemczech co daje dużo frajdy z jazdy w połączeniu z napędem quattro jest miazga:) Audi A4 B5 Produkcja: 29.12.1999r mogę powiedzieć, że prawie 2000r Serce: 1.8T ANB obecnie 200Km dzięki magikom z ABT dokładniej: zmieniony sterownik silnika f-my ABT-SL, układ wydechowy ABT 2.5 cala i zapewne coś jeszcze:D Zawieszenie: gwintowane H&R Heble: przód - 320mm tył seria Wnętrze: typowe jak w a4 duży fis, kierownica s4 skóra i taki mały rarytas moim zdaniem Kubły Recaro. Mody: silnik: podkrecony do 200km - w brifie jak i w dowodzie polskim oczywiście jest wpis ile aktualnie autko ma kucy:) zawieszenie: gwint H&R hamulce: przód 320mm przód lampy Depo xenon - seryjnie był xenon lecz lampy zmodzone grill: RS4 Wydech: kompletny ABT 2.5 cala sprzęgło: wzmacniane i pewnie wiele innych pierdół, o których zapomniałem Naprawy, ulepszenia: rozrząd kpl. wahaczy błotnik prawy przód malowanko łapa skrzyni miska olejowa pompa wspomagania LPG sekwencja do 250km to trzeba zawsze zrobić po kupnie benzyny:P (moje zdanie) 27.12.2013r klocki przód i tył - oczywiście oryginały łożysko pp sprzęgło - oczywiście oryginalne Plany: nie planuje, po prostu robię coś lub nie:) No to z grubsza opisałem, z biegiem czasu napiszę coś więcej, fotki wstawiam poglądowe żeby pokazać jak autko wygląda, lecz jak umyję Audiczkę to wstawię lepsze:) fotki robione kalkulatorem wiec rewelacji nie ma ale jak klikniecie na miniaturkę to coś tam lepiej będzie widać foteczki po myjce
?uki1984 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 WTF pierwszy raz widzę takie recarosy. Graty zakupu
paput Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 WTF pierwszy raz widzę takie recarosy. Graty zakupu to mało widziałes:decayed: ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- stołki fajne.... bryka również a bryka ma niefajne lampy przednie, i brakuje jej dobrego koła ale baza pod mody jest idealna
booster70 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 fajnie ze w lubuskim na zakonczenie sezonu VAG moze wpadniesz
cymek28 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Paput dobrze prawi.Zmień lampy od razu będzie lepiej:wink:
matibronx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 co do lamp jakie polecacie? kola mam plan zalozyc 18 rs6 lub s-line. ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- fajnie ze w lubuskim na zakonczenie sezonu VAG moze wpadniesz moze moze wszystko zalezy od terminu lecz nie wykluczam
OLI_B5 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 co do lamp jakie polecacie? Czarne bixy valeo od Gwertego:wink:
matibronx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 co do lamp jakie polecacie? Czarne bixy valeo od Gwertego:wink: wizualnie nie ma duzej roznicy miedzy tymi lampionami.
kuba84 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 co do lamp jakie polecacie? Czarne bixy valeo od Gwertego:wink: wizualnie nie ma duzej roznicy miedzy tymi lampionami. wizualnie jest przepaść między jednymi a drugimi na korzyść bixów valeo
jozek726 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Albo chociaz oryginalne valeo na xenonie i bedzie git:wink:
Marc!n Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ładny avancior, jak podciągniesz go trochę stylistycznie będzie koks:wink:
matibronx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Albo chociaz oryginalne valeo na xenonie i bedzie git:wink: Lampa musi być czarna, seria odpada strasznie mi sie nie podoba seryjna lampa w tym kolorze, chociaż po kupnie byl plan zmiany lamp na serie jednak jak przymierzyłem to odwidziało mi sie:)
matibronx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 czy te alumy podejdą wizualnie pod moją Audiczkę, jakie jest wasze zdanie na ten temat? felga 8,5X18
cymek28 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 http://s2.postimg.org/wmp7nitv9/zender.jpgczy te alumy podejdą wizualnie pod moją Audiczkę, jakie jest wasze zdanie na ten temat? felga 8,5X18 Jak dla mnie d*py nie urywa.Zapodaj sobie coś lepszego:wink:
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 - koło - gleba - przednie lampy i nic wiecej nie potrzeba temu A4 a co do lamp tak jak koledzy wczesniej napisali miedzy ringami a seryjną lampą malowaną jest przepasć na plus tego drugiego:whistling:
matibronx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 - koło- gleba - przednie lampy i nic wiecej nie potrzeba temu A4 a co do lamp tak jak koledzy wczesniej napisali miedzy ringami a seryjną lampą malowaną jest przepasć na plus tego drugiego:whistling: oj jak pokręcę gwintem, żeby był niższy to przez próg nie przejadę, bo już teraz haczę Umyłem dzisiaj autko wiec wieczorkiem wrzucam nowe foteczki....
Rekomendowane odpowiedzi