duffy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) mam dla was naklejki od kajaka dwie pierwsze foty zapożyczone z innych tematów, dziękuję autorom jak ktoś ma mojego gremlina na fotach to śmiało wrzucajcie, wreszcie kilka fotek będzie w temacie Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiver Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) O kierwa Podoba mi się Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Shiver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kurde, kogo jest ten srebny sedan na 3sdm, leży jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kurde, kogo jest ten srebny sedan na 3sdm, leży jak należy Ale co? Medal chcesz? Sorry za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kurde, kogo jest ten srebny sedan na 3sdm, leży jak należy gamonia co wzion go i pocion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kurde, kogo jest ten srebny sedan na 3sdm, leży jak należy gamonia co wzion go i pocion... pażdzierz jakich mało ino na fotach dobrze wygląda Czorny ch*j Duffy fura gniecie, ja piertole jak to jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 e tam jedzie, kizie mizie ma w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Gruba jest bałbym sie jej w lusterku wstecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 mam pare fot twojej niuni wrzuce w weekend jak wroce do NO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Michał jest syto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) http://allegro.pl/felgi-rohanna-20-x11-5x112-opony-nie-bbs-oz-i4507545896.html Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez MaxsteRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 średnica o cal przewyższa moje ambicje a cena o połowę możliwości jak zmienię felgi na inny wzór to na oz ultraleggera albo na vossen cvt ale to najszybciej po przyszlych wakacjach szukam bbs ch 19x10 najlepiej do renowacji i tylko 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bedą wystawać, ale będzie szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 no ciezki temat do dostania,koleszka je mial na rs4 i robily rozpierdol....ten BBS w 10cal.miazdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Duffy podrzucisz mi wymiary kol i opony na pw... wrzuciłem foty na innym forum i pytają o parametry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opony na pewno 255/30-19 felga chyba 8,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jak max wyżej napisał daj linka bo u nas chyba nie wrzucałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ta sa te co stoimy w 3 przed hotelem sa na 82 stronie w temacie o zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/felgi-rohanna-20-x11-5x112-opony-nie-bbs-oz-i4507545896.html w okolicy smiga a5 na tych felgach i faktycznie robia robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) od d*py strony wygląda teraz tak: dziury w blendzie nad rejestracja nie da się zaspawać bo to jakieś "niezwykłe amelinium", jutro spróbuje z żywicą zaślepka wycieraczki zamówiona a myślę że okazyjnie kupiłem jeszcze to: 2 sztuki za stówkę Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi