duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 to soczewki bixenonowe - 290 zł z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Duffy ile dales za halo to są soczewki pod Bixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kierwa nie mam tych czarnych zwykłe 170zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tez mysle nad intemo ale nie wiem jak bedzie z ich montazem po soczewkach z a6 c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Soczewki z A6 C6 mają chyba soczewkę 3". Intemo ma nieco mniejsze. Poza tym nie będą P&P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a hella 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hella 3 ma 3". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 powoli zbieram graty na nowy sezon, Hella Intemo zamówione za***iste sa mam u siebie i daja rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Akutalnie masz u siebie ori xenon Valeo? Jak tak to zrób jakieś foto przed i po montażu bixa hella intemo bo chodzą za mną już od 2 miesięcy a potrzebuję silnego argumentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) lampy niestety jeszcze nie zrobione ale z nowości, które mnie bardzo cieszą: nowe amorki i sprężyny fk na tył oraz łączniki stabilizatora tył załatwiły sprawę stuków z tyłu samochodu nowe końcówki drążków leżą od 2 miesięcy, przednie wzmocnienie czeka na wymianę, w tygodniu kupię nowe intercoolery więc pozbędę się tez stuków z przodu jak pogoda w weekend pozwoli no i muszę to tylne koło wysunąć bo to mnie drażni chociaz na żywo jest mniej widoczne niż na fotach Edytowane 1 Marca 2015 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 foto nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 zaraz poprawię, czorny masz jakieś dystanse? 30-35mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 mam 4x 15mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 spawamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Słyszałem, że jesteś specem od rozklejania lamp ? Prawda to ? Dzieje się coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 1.kuba84 2. czorny 3 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hesik? jakis spot w sobote/niedziele czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hesik? jakis spot w sobote/niedziele czy cos? duffy teraz konkurencje gwertemu robi, kolejka na bixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Słyszałem, że jesteś specem od rozklejania lamp ? Prawda to ? Dzieje się coś ? Cicho! Bo się obrazi. Hesik? jakis spot w sobote/niedziele czy cos? duffy teraz konkurencje gwertemu robi, kolejka na bixa U mnie bez pośredników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi